Pxn'in mi Moza'nın mı kroniklerini soruyorsunuz? Eğer Pxn'i soruyorsanız VD4'ün bilinen bir kronik sorunu yok.
1785526031
Moza R3'ü soruyorsanız kronik...
Forza Horizon 6 ve Snowrunner zaten genel olarak direksiyon setleriyle çok uyumlu değil. Snowrunner'de ekstra ayarlar yapmanız gerekiyor, Forza Horizon 6'da...
Pxn, Moza'nın uyumlu olduğu neredeyse her oyunda uyumlu hatta Moza'nın uyumlu olduğu tüm oyunlarda uyumlu olabilir çünkü bende PXN VD4 var direksiyon...
Ya Volkan oynayacağın oyunlar Assetto trafik modu, Ets fln. Al birini geç işte. Sen G29'un pedalı sert diye boklayan adamdın. Simracing fln anlamazsın...
Evet siz de diyorsunuz dandik yaylı pxn direksiyon seti kötü ben de diyorum ki o ürünler zaten kötü. Pxn'in eski ürünleri gerçekten kötü ve alınmaz ama yeni...
Tuşları bile kalitesiz derken? Ben de PXN VD4 kullanıyorum gayet de kaliteli genel olarak. Ayrıca markayı değil modeli öneriyoruz PXN VD4 önerenler de...
moza r3 de ısınma sorunu var arkadaşım kullanıyor iracing gibi ağır oyunlarda 30 40dk sonra ffb cok fazla azaldıgını söyledi biraz daha çıkıp taksitli pxn...
Moza R3'den daha iyi olmasına rağmen PXN VD4'ün fiyatı nasıl kazık oluyor? Siz zaten Moza R3'ü almayı aklınıza koymuşsunuz muhtemelen kimse fikrinizi...
Yeni parti VD serilerinde direksiyonda ses yok. Ayrıca o videodaki ses çok aşırı FFB efekti geldiğinde olan bir şey çok nadir yani.
Hem Moza'da ses yok mu...
PXN'de hangi direksiyon setlerinin kullanıcı yorumunu gördünüz? Ben PXN VD4 için herhangi bir kötü yorum görmedim. PXN VD4 18K TL'ye var 2. elde.
1785357881...
Moza R3'ün ısınma problemi var. PXN gayet güzel hocam bende de PXN VD4 var yazılımı gayet iyi, vitesi ucuz olan da var daha iyi olan PXN SF U da var. PXN...