yusufmirzas isimli üyenin son içerikleri

1. yusufmirzas

Çözüldü✓ Moza R3 Almayı Düşünüyorum

Evet siz de diyorsunuz dandik yaylı pxn direksiyon seti kötü ben de diyorum ki o ürünler zaten kötü. Pxn'in eski ürünleri gerçekten kötü ve alınmaz ama yeni ürünleri Direct Drive ve kaliteli. Kimse burada sana eski ürünlerini al demiyor.
  2. yusufmirzas

Tuşları bile kalitesiz derken? Ben de PXN VD4 kullanıyorum gayet de kaliteli genel olarak. Ayrıca markayı değil modeli öneriyoruz PXN VD4 önerenler de markanın tüm ürünlerini önermiyor iyi olan modeli öneriyor çünkü bu bütçede alınabilecek en iyi direksiyon seti VD4. 4000 TL fark vermek yerine...
  3. yusufmirzas

Moza R3'den daha iyi olmasına rağmen PXN VD4'ün fiyatı nasıl kazık oluyor? Siz zaten Moza R3'ü almayı aklınıza koymuşsunuz muhtemelen kimse fikrinizi değiştiremez. PXN VD4'ün bilinen bir sorunu yok ve Moza R3'den iyi. Buna rağmen hala R3 almak istiyorsanız alın. Ayrıca Moza da çok efsane bir...
  4. yusufmirzas

PXN'de hangi direksiyon setlerinin kullanıcı yorumunu gördünüz? Ben PXN VD4 için herhangi bir kötü yorum görmedim. PXN VD4 18K TL'ye var 2. elde. 1785357881 @Advocate
  5. yusufmirzas

Moza R3'ün ısınma problemi var. PXN gayet güzel hocam bende de PXN VD4 var yazılımı gayet iyi, vitesi ucuz olan da var daha iyi olan PXN SF U da var. PXN VD4 alabilirsiniz hocam.
  6. yusufmirzas

20 Bin TL Civarına En Mantıklı 2.El Direksiyon Seti

Hocam bütçeniz zaten 20k değil mi biraz daha fazla verin sıfır alın.
  7. yusufmirzas

20 Bin TL Civarına En Mantıklı 2.El Direksiyon Seti

VD4 veya VD6 tercih ederdim ve öyle de yaptım bende de VD4 var.
  8. yusufmirzas

Öneri Direksiyon Seti Alıcam Önerisi Olan Var mı?

Kötü. Dişli veya kayışlı direksiyon setleri alınmaz.
  9. yusufmirzas

Öneri Direksiyon Seti Alıcam Önerisi Olan Var mı?

Bu bütçelerde düzgün bir direksiyon seti bulamazsınız. Düzgün bir direksiyon seti için minimum bütçenizin 10-12k TL olması lazım ki 2. el PXN V10 Pro bulabilin. PXN V10 Pro'nun altındaki direksiyon setlerinin çok zevk vereceğini düşünmüyorum.
  10. yusufmirzas

Çözüldü✓ Logitech Dfgt Nasıldır

Bence Direct Drive olmayan direksiyon setlerinden çok zevk alamazsınız. Minimum PXN V10 Pro alınması gerektiğini düşünüyorum.
  11. yusufmirzas

Pxn V10 Ultra Ayarı Nasıl Yapılıyo

Hocam direksiyon standı niye almadınız?
  12. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

Moza R3 12 Nm mi? Pxn VD4 Direct Drive bir direksiyon seti. Yapay zeka kullanmamanı tavsiye ederim.
  13. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

Pxn VD4'ün Force Feedback'i daha güçlü.
  14. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

İstediğiniz zaman yazabilirsiniz hocam.
  15. yusufmirzas

Direksiyon Seti Önerisi

Bu fiyatta en iyisi VD4 hocam.
Geri