Evet siz de diyorsunuz dandik yaylı pxn direksiyon seti kötü ben de diyorum ki o ürünler zaten kötü. Pxn'in eski ürünleri gerçekten kötü ve alınmaz ama yeni ürünleri Direct Drive ve kaliteli. Kimse burada sana eski ürünlerini al demiyor.
Tuşları bile kalitesiz derken? Ben de PXN VD4 kullanıyorum gayet de kaliteli genel olarak. Ayrıca markayı değil modeli öneriyoruz PXN VD4 önerenler de markanın tüm ürünlerini önermiyor iyi olan modeli öneriyor çünkü bu bütçede alınabilecek en iyi direksiyon seti VD4. 4000 TL fark vermek yerine...
Moza R3'den daha iyi olmasına rağmen PXN VD4'ün fiyatı nasıl kazık oluyor? Siz zaten Moza R3'ü almayı aklınıza koymuşsunuz muhtemelen kimse fikrinizi değiştiremez. PXN VD4'ün bilinen bir sorunu yok ve Moza R3'den iyi. Buna rağmen hala R3 almak istiyorsanız alın. Ayrıca Moza da çok efsane bir...
PXN'de hangi direksiyon setlerinin kullanıcı yorumunu gördünüz? Ben PXN VD4 için herhangi bir kötü yorum görmedim. PXN VD4 18K TL'ye var 2. elde.
1785357881
@Advocate
Moza R3'ün ısınma problemi var. PXN gayet güzel hocam bende de PXN VD4 var yazılımı gayet iyi, vitesi ucuz olan da var daha iyi olan PXN SF U da var. PXN VD4 alabilirsiniz hocam.
Bu bütçelerde düzgün bir direksiyon seti bulamazsınız. Düzgün bir direksiyon seti için minimum bütçenizin 10-12k TL olması lazım ki 2. el PXN V10 Pro bulabilin. PXN V10 Pro'nun altındaki direksiyon setlerinin çok zevk vereceğini düşünmüyorum.