Arama sonuçları: *

• Users: furgie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. furgie

Kaliteli İp TV Önerisi

Merhaba 4k dizi film izleyebileceğim ip tv önerebilir misiniz
  2. furgie

Mimarlıkta Kullanılabilecek Laptop

Merhaba aynı anda birden fazla uygulamayı sıkıntısuz çalıştıracak iş için kullanabileceğim bir laptop bakıyorum Revit MS Program Photoshop Animasyon Rendering kullanacam bu yüzden kaliteli bir şey bakıyorum fiyat konusunda hiç bilgim yok model önerisi dışında bileşen modeli de yazabilirsiniz en...
  3. furgie

Kasa İçin Fan Önerisi

yeni pc aldım hazır gelen kasanın fanları frgb onları değiştirmek istiyorum güzel fp beyaz renk argb fan önerir misiniz 1 tane egzoz 3 tane de kasa önü için
  4. furgie

Yeni Sistem Aldım Test Sonuçları

Selamlar itopyadan yeni sistem aldım bugün açtım sistemi cinebench ve furmark testleri yaptım aşağıya değerleri yazıyorum sizce her şey normal mi görünüyor. Sistem:Ryzen 5 5700f Rtx 5060 16 gb 6000mhz cl36 ram CINEBENCH Multi Thread max sıcaklık 80 hız 4.8 ghz puan 3180 Single Core 0...
  5. furgie

Yeni Bilgisayar Ayarları

Sa yeni itopyadan pc aldım bugün geldi yapmam gereken olmazsa olmaz ayarlar var mı ya da testler
  6. furgie

Akvaryum Kasaya Geçiş

Selamlar bilgisayarımın kasası eski ve güzel görünmediği için estetik olarak yenilemek istiyorum.Akvaryum kasa almak istiyorum eski psumu kullanacam.Daha öncesinde değiştirmiş olan varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmem gerekiyor
  7. furgie

50-55k Arası 9060xt 16gb

peşin fiyatına taksitli alabileceğim 50-55k arası 7500f 9060xt 16gb bi sistem var mı.İTopyadan bakıyodum 9060xt 16gb ekran kartı kalmamış orda
  8. furgie

Çözüldü✓ 55k OEM Sistem Öneri

bütçem 40k iken r5 7500f rtx 4060 bakıyodum şimdi bütçem 55kya kadar çıkabilir o yüzden nasıl bi upgrade yapmam gerekir aklımda birkaç fikir var ama siz de yardımcı olursanız sevinirim
  9. furgie

Lcd Ekranlı Fp Sıvı Soğutucu

R5 7500f Rtx5060 sistem için lcd ekranlı sıvı soğutucu almak istiyorum.Sanırım bu sistem için kule tipi kaliteli bi soğutucu da yetiyor sıvı soğutmaya gerek yok ama güzel durması için almayı düşünüyorum bildiğin güzel fiyat perfomans bi ürün var mı
  10. furgie

Atk Neptune N9 Kulaklık

O kadar konuşuluyo bu kulaklık bir tane alıp kullanan insan evladı yok mu görüşlerini almak isterim
  11. furgie

40k Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Merhaba yaklaşık 10 gündür pc bakıyorum geçen hafta beğendiğim birkaç model vardı kartta limit yok diye alamamıştım 1 haftada hepsi zamlanmış şaka gibi.Bu fiyata(2k fln fark olabilir) önereceğiniz ddr5li bir sistem var mı
  12. furgie

İntel 5 225f RTX 5060 Sistem

Bu sistem alınır mı sizce https://www.itopya.com/dragon-5060-v17-intel-core-ultra-5-225f-msi-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ss_h31073
  13. furgie

40k Ya Hazır Sistem Önerisi

40k bütçem var önerebileceğiniz hazır oem paket var mı 5060 olursa iyi olur birkaç bin daha arttırabilirim özelleştirme için
  14. furgie

5000-8000 TL Arası 1k Monitör

5k ile 8k aradı 1k monitör arıyorum 240 hz ile 300 hz arası olabilir asus tuff gaming çok iyi diye biliyorum önerir misiniz başka marka da olur hangi marka iyi hangisi kötü alt segment bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  15. furgie

İnce Hesap Cuma İndirimi

İncehesap indirime birkaç saat kala pclerin fiyatını arttırmış indirim yapınca fark daha belirgin olsun diye .d yetmedi mi kardeşim şu boktan numaralar kimi kandırıyosunuz anlamadım
  16. furgie

2500 TL'ye Manyetik Klavye

2500 TL'ye manyetik klavye almak istiyorum önerebileceğiniz model var mı
  17. furgie

Aula Win68 He mi Ajazz Ak680klavye mi Alayım

Merhaba Aula win68 HE kullanan var mı nasıl Ajazz Ak680 da bakıyorum 2000-2500 arası önereceğiniz başka marka model de olabilir
  18. furgie

Aula Win60 He Max Klavye

aula win60 he max klavye kullanan var mı alınır mı
  19. furgie

3k Ya Alınabilecek Wireless Kulaklık

3kya alınabilecek oyun için wireless kulaklık önerebilir misiniz atk neptune n9 ile havit fuxi h7 bulabildim ben ama kötü yorum yapanlar olmuş kararsız kaldım
  20. furgie

Wraith W60 Klavye Kitsune Edition

Selam Wraith w60 kitsune edition benzeri bi klavye arıyorum bu çok iyi duruyor ama stokta yok diyor buna benzer klavye önerir misiniz resimli. https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295342785
Geri