Merhaba aynı anda birden fazla uygulamayı sıkıntısuz çalıştıracak iş için kullanabileceğim bir laptop bakıyorum
Revit
MS Program
Photoshop
Animasyon
Rendering
kullanacam bu yüzden kaliteli bir şey bakıyorum fiyat konusunda hiç bilgim yok model önerisi dışında bileşen modeli de yazabilirsiniz en...
yeni pc aldım hazır gelen kasanın fanları frgb onları değiştirmek istiyorum güzel fp beyaz renk argb fan önerir misiniz 1 tane egzoz 3 tane de kasa önü için
Selamlar itopyadan yeni sistem aldım bugün açtım sistemi cinebench ve furmark testleri yaptım aşağıya değerleri yazıyorum sizce her şey normal mi görünüyor.
Sistem:Ryzen 5 5700f
Rtx 5060
16 gb 6000mhz cl36 ram
CINEBENCH
Multi Thread
max sıcaklık 80
hız 4.8 ghz
puan 3180
Single Core
0...
Selamlar bilgisayarımın kasası eski ve güzel görünmediği için estetik olarak yenilemek istiyorum.Akvaryum kasa almak istiyorum eski psumu kullanacam.Daha öncesinde değiştirmiş olan varsa yardımcı olabilir mi nelere dikkat etmem gerekiyor
bütçem 40k iken r5 7500f rtx 4060 bakıyodum şimdi bütçem 55kya kadar çıkabilir o yüzden nasıl bi upgrade yapmam gerekir aklımda birkaç fikir var ama siz de yardımcı olursanız sevinirim
R5 7500f Rtx5060 sistem için lcd ekranlı sıvı soğutucu almak istiyorum.Sanırım bu sistem için kule tipi kaliteli bi soğutucu da yetiyor sıvı soğutmaya gerek yok ama güzel durması için almayı düşünüyorum bildiğin güzel fiyat perfomans bi ürün var mı
Merhaba yaklaşık 10 gündür pc bakıyorum geçen hafta beğendiğim birkaç model vardı kartta limit yok diye alamamıştım 1 haftada hepsi zamlanmış şaka gibi.Bu fiyata(2k fln fark olabilir) önereceğiniz ddr5li bir sistem var mı
5k ile 8k aradı 1k monitör arıyorum 240 hz ile 300 hz arası olabilir asus tuff gaming çok iyi diye biliyorum önerir misiniz başka marka da olur hangi marka iyi hangisi kötü alt segment bilmiyorum yardımcı olur musunuz
İncehesap indirime birkaç saat kala pclerin fiyatını arttırmış indirim yapınca fark daha belirgin olsun diye .d yetmedi mi kardeşim şu boktan numaralar kimi kandırıyosunuz anlamadım
3kya alınabilecek oyun için wireless kulaklık önerebilir misiniz atk neptune n9 ile havit fuxi h7 bulabildim ben ama kötü yorum yapanlar olmuş kararsız kaldım
Selam Wraith w60 kitsune edition benzeri bi klavye arıyorum bu çok iyi duruyor ama stokta yok diyor buna benzer klavye önerir misiniz resimli. https://wraithesports.com/products/wraith-w60?variant=49387295342785