Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Spor İçin Kulaküstü Kulaklık Tavsiyesi

Spor için kulaküstü kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum mümkünse çok kaba duranlar değilde biraz jbl tarzında bildiğiniz varsa çok sevinirim
  2. O

Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi

Merhabalar şuan ddr4 sistem kullanıyorum 5600x işlemci ve rx6700xt ekran kartım var ufak ufak sistemi geliştirmek istiyorum ama ilk ddr5 e mi geçiş yapmalıyım yoksa ekran kartını mı upgrade etmeliyim sizin düşüncelerinizi almak isterim
  3. O

Çözüldü✓ Monitör Standı Önerisi

Arkadaşlar şu iki monitörü kullanıyorum çok anlamadığım için ikili monitör standı lazım bunlarla uyumlu Nb f180 düşündüm ama uyarmı uymazmı nasıl anlarım
  4. O

Rx9070 Xt Vs Rtx5070

Bu iki ekran kartı arasında kalıyorum şuan 6700xt kullanıcısıyım fakat Rtx serisine de bi geçiş yapmak istiyorum sizlerin düşüncecesi nelerdir
  5. O

5600x İşlemci ve Rtx 5070

R5 5600x işlemci 32gb ddr4 corsair ram Asus prime b550 anakartım var bu sistemdeki ekran kartımı 5070 e yükseltmek istiyorum 1080p de darboğaz yapıyormuş fakat incelemelerden baktığım kadarıyla 2k da darboğaz yok denecek kadar, bende zaten 2k oynamayı planladığım için sizce yükseltmek mantıklı mı
  6. O

Sistemim için ikinci el fiyat tahmini

Ryzen 5600x işlemci Rx6700xt ekran kartı Kingston1tb m2 ssd Gskill 2x16 ram Asus prime b550m-a anakart Fsp 650w 80+psu özellikler böyle ortalama kaç TL’ye satabilirim yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
  7. O

ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite Snow

2000 tl bandinda 240mm sogutucu ariyorum aklimda suan icin basliktaki sogutucuyuyu dusunuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  8. O

Lutfen yardim Rami cikarip taktiktan sonra goruntu gelmiyor

Rami cikarip takmistim bitanesini ekrana goruntu gelmiyor suan biostan mhzleri varsayilana cektim xmpyi kapadim bios pilini cikarip taktim ama hala ayni tek ram varken aciliyor ama ikinciyi taktigimda goruntu gelmiyor
  9. O

Öneri Blackwidow v3 mu Asus rog strix scope rx mi

Bu iki klavye arasinda cevremdede herkes ikiye bolunmus durumda kimsi razer varken asus bos diyor kimisi asus razeri tokat manyagi yapar diyor sizce hangisini secmeliyim
  10. O

Razer ornata chroma v3x vs Hp pavilion 800

Bu iki klavye arasinda sizce hangisini tercih edersem daha mutlu olurum?
  11. O

Steelseries sensei ten vs Rival 3

Bu iki mouse arasindan hangisi alinir sizce palm tutus seklinde kullaniyorum veya bu fiyat bandinda onerebilceginiz baska mouselar var mi?
  12. O

Msi vigor gk30 combo set iyi midir?

1150 tl set olarak sizce bu fiyata daha iyi mouse klavye alinabilirmi
  13. O

Çözüldü✓ Ikinci el razer blackshark v2x kulaklik

Baslikta yazdigim gibi ikinci el aldim ama aktivasyon kodu kullanildigi icin 7.1 uygulamasini aktive edemiyorum ne yapabilirim
  14. O

Çözüldü✓ Asus dual 6700xt cashback

Urunun cashback icin sayfasina girdigimde link yonlendirmesi olmuyor nasil yapabilirim bilen var mı acaba 1685572360 Burdan geri odemenizi alina bastigimda hicbir sey olmuyor
  15. O

Game garajdaki bu sistem deger mi?

Bu ozellestirmeleri yaptim 21.843 tl ye geliyor sizce deger mi?
Geri