Biliyorum biliyorum kral hemen hemen ekran kartıyla aynı paraya denk geliyor zaten hepsi ram işlemci anakart derken ondan zaten ekran kartıyla am5 upgrade...
Bu darboğaz olayını tam bilmeden herkes yazıyor. 2K monitörde o işlemci darboğaz yapmaz. 1Kda da yapsa yapsa yüzde 10 yapar. DDR5 sisteme geçince hangi...
Senin kullanımına göre değişir. Eğer AAA oyunları daha çok oynuyorsan, oynadığın oyunları daha çok high, ultra ayarlarda oynamayı seviyorsan, 2k monitöre...
Yorumlarınız için çok sağolun zaten halihazırda 2k monitör kullanıyorum rekabetçi oyunlarla çok işim yok genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onuda yüksek...
Hocam bende başlarda böyle düşünüyordum ama incelemeleri izledim 5070 2kda çoğu senaryoda darboğaz yok denecek kadar az oluyor kafamı karıştıranda bu oldu...
Arkadaşlar şu iki monitörü kullanıyorum çok anlamadığım için ikili monitör standı lazım bunlarla uyumlu Nb f180 düşündüm ama uyarmı uymazmı nasıl anlarım
Zaten amd ekran kartı kullanıyorsun ve belliki driver veya başka bi sorunun olmamış ki böyle bi soruyu sormuşsun buraya. Amd öngargın yoksa bu sorunun tek...
Zaten amd teknolojileri nvidia ya denk hale geldi bugünlerde. 5070 ti kullanıcısı olarak bazı oyunlarda fsr fg olduğundan dlss yerine fsr açıyorum ve dlss...
ucuza çözde kanka 5070'i o darboğaz denilen zıkkım hayatmebat meselesi değil. ömrünün sonuna kadar 5600xde kalmayacaksın onuda upgradeleyceksin. 1080pde...