Biliyorum biliyorum kral hemen hemen ekran kartıyla aynı paraya denk geliyor zaten hepsi ram işlemci anakart derken ondan zaten ekran kartıyla am5 upgrade arasında kaldım yorumun için teşekkürler
Yorumlarınız için çok sağolun zaten halihazırda 2k monitör kullanıyorum rekabetçi oyunlarla çok işim yok genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onuda yüksek ayarlarda oynamak ilk tercihim sanırsam ilk olarak ekran kartını upgrade edeceğim gibi duruyor 😁
Hocam bende başlarda böyle düşünüyordum ama incelemeleri izledim 5070 2kda çoğu senaryoda darboğaz yok denecek kadar az oluyor kafamı karıştıranda bu oldu zaten değerli yorumun için teşekkür ederim 🙏🏻
Merhabalar şuan ddr4 sistem kullanıyorum 5600x işlemci ve rx6700xt ekran kartım var ufak ufak sistemi geliştirmek istiyorum ama ilk ddr5 e mi geçiş yapmalıyım yoksa ekran kartını mı upgrade etmeliyim sizin düşüncelerinizi almak isterim
Arkadaşlar şu iki monitörü kullanıyorum çok anlamadığım için ikili monitör standı lazım bunlarla uyumlu Nb f180 düşündüm ama uyarmı uymazmı nasıl anlarım
Kral zaten sistem upgrade etme planım var ama şuan için am5 sisteme upgrade ram fiyatlarından kaynaklı inanılmaz pahalıya patlıyor biraz ucuzlasın sıra onada gelicek 😂 cevabın için çok sağol 😊😊 dediğin gibi ucuza kapatmak şuan için kar
R5 5600x işlemci
32gb ddr4 corsair ram
Asus prime b550 anakartım var bu sistemdeki ekran kartımı 5070 e yükseltmek istiyorum 1080p de darboğaz yapıyormuş fakat incelemelerden baktığım kadarıyla 2k da darboğaz yok denecek kadar, bende zaten 2k oynamayı planladığım için sizce yükseltmek mantıklı mı
Ryzen 5600x işlemci
Rx6700xt ekran kartı
Kingston1tb m2 ssd
Gskill 2x16 ram
Asus prime b550m-a anakart
Fsp 650w 80+psu özellikler böyle ortalama kaç TL’ye satabilirim yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler