Arama sonuçları: *

1. Patrick bateman7

10 Aylık Yks Serüvenim

Arkadaşlar yks çalışmalarına başlamış bulunuyorum mf 150 binden mezuna bırakmıştım, hedefim 5k. 10 Aylık yks sürecim boyunca hafta hafta gelip buraya rapor vereceğim. Umarım sene sonunda başarılı olursam takip edecek arkadaşlara bi rehber olur başarılı olamazsamda zaten formda milyonlarca mesaj...
  2. Patrick bateman7

Sayısal 150 Binden En Fazla Kaç Bine Çekebilirim?

Arkadaşlar 150k sıralamayla mezuna bıraktım, günde 7.5 saat saf, net ve verimli bir şekilde çalışmayı düşünüyorum 300 günde sizce ortalama bu şartlarda kaç bine çekebilirim? Bilemeyiz diyecek arkadaşlar mutlaka olacaktır zaten tahminlerinizi istiyorum 3 aşağı 5 yukarı ne olur sizce?(Herkesin...
  3. Patrick bateman7

Pederle Anlaşamıyoruz Destek Atın??

Arkadaşlar 2. Kez mezuna bırakacağım ve babam artık beni evde kabul etmiyor gibi hissediyorum 18 yaşındayım ve evde ne zaman karşılaşıp 2 kelam etsek üçüncüsünde tartışma atışma çıkıyor. Ablamı çok seviyor kesinlikle kıskanmıyorum çünkü bende çok seviyorum ablamı ama ablam 28 yaşında ve evde...
  4. Patrick bateman7

30-40k Sıralama Yapabilir Miyim?

Arkadaşlar yksde 150k sıralama yaptım mezuna bırakacağım sayısal alanda, hedefim 30 40 k arası kalan sürede nasıl yapabilirim, ya da yapabilir miyim düzenli bir şekilde haftada 50-55 saat ders çalışarak???
  5. Patrick bateman7

4 Ay Kala Seri Denemelere Başlamak Geç Olur Mu??

Arkadaşlar şubat 20ye kadar hedefim TYT-AYT'yi sağlam bir şekilde bitirmek, tyt 90 civarı ayt 60 civarına merdiven dayamak sizce son 4 ayda(Şubat 20-Haziran 20) tam 120 günlük periyotta günde 1 TYT 1 AYT denemesi çözüp güzel bir şekilde analiz etmek yeterli olur mu sayısal 5K hedefi için? Zaten...
  6. Patrick bateman7

Dini Kavramları Kuantum Mekaniği ve Entropi ile Açıkladım (Düşünce Deneyim)

KOZMİK KOD VE KUANTUM-ENTROPİ TEOLOJİSİ BÖLÜM I: Kozmik Sistem Altyapısı Bu model, dogmatik ve mitolojik anlatımları tamamen reddeder; kadim dini sembolleri laboratuvarda ölçülebilen ve formüle edilebilen modern fizik yasalarıyla rasyonel bir sentez altında açıklar. Tanrı (Mutlak Akıl /...
  7. Patrick bateman7

Yks Sayısal 25k Sıralama Nasıl Yaparım?

Arkadaşlar Allah aşkına acilinden taktik verin, mezuna bırakacağım 150k ile galiba. 375 günde 25k sıralamaya yükseltmem gerekiyor, her konuda bi bilgim var ama hiçbir şeyi derinlemesine bilmiyorum. Günde fix 8 saat çalışabilirim offday yapmayı düşünmüyorum, sizce ne yaparsam 25k sıralamaya...
  8. Patrick bateman7

Sıfırdan İngilizce Nasıl Öğrenilir?

Arkadaşlar tamamen sıfırım ve 1,5 yılda TOEFL sınavında 60+ alıp gideceğim üniversitenin dil hazırlık sınıfını geçmek istiyorum. Ortalama B2+ falan oluyor galiba. Önerilerinizi alırım.
  9. Patrick bateman7

19 Yaşında Üniversiteye Başlamak Geç mi?

Arkadaşlar 2. Mezun senem olacak. Okula 1 yıl erken yazılmıştım, şuan 18 yaşındayım ama 2027 yksde 19 olacağım. İlk 5k MF hedefim var ve onun için 1 yıl daha mezuna bırakma kararı aldım. Bu senede hem düzenli olarak ders çalışıp hemde İngilizce öğrenerek en azından kayıp 1 yılı dil hazırlıkta...
  10. Patrick bateman7

1 Senede Sayısalda 5k Sıralama Yapılır mı?

Arkadaşlar mezuna bırakmayı düşünüyorum. Şuan tytde 70 aytde de 30 seviyelerindeyim. Birkaç ailevi durumdan ötürü sene içi çalışamadım. Sizce 1 senede düzenli ve verimli olarak günde 9-10 saat çalışmayla sayısal 5k sıralama yapılır mı?
  11. Patrick bateman7

Son 4 ay yks günlüğüm

Arkadaşlar son 4 aylık yks çalışmalarımı gün gün yazacağım benim için bir günlük sizin içinde inşallah yolun sonunda başarılı olursam rehber olur. Sizde önerilerinizi yapabilirsiniz. Şuanki netlerim: ayt 35 tyt 70 hedef netlerim ayt:55 tyt:85 (mf ilk 55k) 1. GÜN (2.03.2026) -Ayt matematik türev...
  12. Patrick bateman7

Bandırma 17 Eylül GEMİ MAKİNELERİ İşletme Mühendisliği

Selam arkadaşlar Gmim Allah nasip ederse gitmek istiyorum sizce Bandırma gmim nasıldır, Uluslararası denklik ve dil hazırlık var mıdır? İş staj vesayli konusunda sorun yaratır mı?
  13. Patrick bateman7

İTÜDE VEYA YTÜDE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ OKUYUP İŞSİZ KALINIR MI

İTÜ'de veya YTÜ de gemi makineleri işletme mühendisliği okunup işsiz kalma ihtimali var mı, denizde çalışmak istiyorum şuan B1 seviye İngilizcem var ama geliştirecem 4 yıl içerisinde?? Ayrıca sizce gelecekte sektör ölür mü??
  14. Patrick bateman7

SAYISAL 40K SIRALAMA YAPMAK?

Arkadaşlar sayısalda 200k ile mezuna bıraktım sizce 1 senede 40k yapılabilir mi günde 8-9 saat çalışıyorum, Ocak gibi ayt konuları bitiyo tytde şuan 75 net falan yapıyorum? (son 1 aya bazı tyt konularını bıraktım son 1 ayda +10 net falan daha gelecek)
  15. Patrick bateman7

GAMEGARAJ İADE SORUNU

Hepsiburada üzerinden ön siparişe açılan Gamegaraj Slayer x7t rtx 5060 ekran kartlı modelli bir dizüstü bilgisayar almıştım. 14 gün içerisinde iade hakkımın olduğu yazıyordu. Ürün elime 25 Ağustos 2025 tarihinde ulaştı ürünü 1 defa kullandım ve iade süresi dolmadan henüz 7. gününde 2 Eylül 2025...
  16. Patrick bateman7

HP victusun bu modelinde hell sensör sorunu varmıdır?

30k bütçeme çok uygun bir HP victus 15 buldum ancak victusların çoğunda hell sensör sorunu var diyorlar. https://amzn.eu/d/dRMV5WC. HP victusun bu modelinde hell sensör sorunu var mıdır?
  17. Patrick bateman7

YTÜ MAKİNE KAÇ BİNE DÜŞER

Arkadaşlar geçen sene 22.5 k ile kapatan bölüm bu sene kaç bin ile kapatır sizce?
  18. Patrick bateman7

GAMEGARAJ SLAYER X7T-5060ALINIR MI

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-x7t-5060-c2-intel-core-i7-14650hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-16-qhd-180hz-ips-freedos-oyuncu-laptop-p-HBCV00009MEIBK?magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail 55k bütçeyle alınır mı, alınabilecek daha kaliteli laptop varmı bu bütçeye
  19. Patrick bateman7

45k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar 45k bütçem var. 4-5 yıl götürebilecek, gündelik kullanım, mühendislik bazende oyun oynayabileceğim laptop öneriniz var mı?
  20. Patrick bateman7

Dell G15 4060 alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/dell-gaming-g15-5530-g155530013wh-intel-core-i7-13650hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx-4060-8gb-156-in-full-hd-windows-11-home-tainabilir-oyuncu-bilgisayari-p-HBCV0000497Q31?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail Arkadaşlar Erdoğan'ın seçim vaati vardı...
Geri