Ek olarak yks dışı bakılacak olursa borsa hisselerine yatırım yapılmaya başlandı ve aylık düzenli 100 dolar koyulacak, %50 temettü hissesi %50 qqqm nasdaq...
Tyt matematik mutlak değer, basit eşitsizlikler, birinci dereceden denklemler bitirildi 345 ve orijinalden soruları tarandı zorlanılan&yapılamayan sorular...
Arkadaşlar yks çalışmalarına başlamış bulunuyorum mf 150 binden mezuna bırakmıştım, hedefim 15k. 10 Aylık yks sürecim boyunca hafta hafta gelip buraya rapor...
Dediğin gibi momentum 7 8 9 10 hatta üstüne çıkarsan 30kya kadar yolun var sende bitiyor tamamen ne olacağı.
1786444057
10 saat lol oynamak hayatlılık mı...
kanka saf çalışma bakımından bence 7.5 idealdir totalde 9-10 saat süreni alıyor. Fazlasını çalışabilen insanlar derece yapsınlar zaten harbi yapılabilecek...
Ben ne hayal sattım ne hayal öldürdüm ilk 30k ya giremezsin demedim daha fazla çaba gerektiğini belirttim. Takdir edersiniz ki yksde siralama yükseldikçe...
hocam aslında ikinizde ortalama 50k civarı diyorsunuz dönem sonunda momentumuda arkama alırsam extra asılırsam belki 30-40 lara çıkar. Benimde düşüncem...
Hocam hayalimde fizikçi olmak vardı ama türkiyede de dünyada da fizikçiler iş bulamıyor en azından hobi olarak çok kendimi sıkmadan garantili işime geçip...
varsayalım ki 50-60k arasına çektik hacettepe hemşirelik mantıklımı sence hocam, 24/72 sistemi özellikle yoğun bakımda ve ameliyathanede çalışanlar için...
Arkadaşlar 150k sıralamayla mezuna bıraktım, günde 7.5 saat saf, net ve verimli bir şekilde çalışmayı düşünüyorum 300 günde sizce ortalama bu şartlarda kaç...
Hocam gerçekten haklısınız ama evin pederin baskısı yüzünden de geleceğimide karartmak istemiyorum gerekirse hergün laf söz edilsin kulağını kapatmayı...
Babanı tek bu olaydan yargılamak istemiyorum belki diğer acılardan iyi bir insandır ama şu devirde kötü alışkanlığı olmamış hedefi 30k yapmak olan 18...