Hocam gerçekten haklısınız ama evin pederin baskısı yüzünden de geleceğimide karartmak istemiyorum gerekirse hergün laf söz edilsin kulağını kapatmayı...
Babanı tek bu olaydan yargılamak istemiyorum belki diğer acılardan iyi bir insandır ama şu devirde kötü alışkanlığı olmamış hedefi 30k yapmak olan 18...
Valla ayni sorun her evde var. Senlik bir sıkıntı yok şu ebeveynler çocukları yumurtlamasi gereken bir tavuk olarak görmeyi bırakmadığı sürece hep böyle...
Annem şartsız koşulsuz destek çıkıyor zaten ama babama kendimi kabul ettiremiyorum hocam, büyüdüğümü anlamaması için her gün sakal tıraşı oluyorum :D bu...
Arkadaşlar 2. Kez mezuna bırakacağım ve babam artık beni evde kabul etmiyor gibi hissediyorum 18 yaşındayım ve evde ne zaman karşılaşıp 2 kelam etsek...
Eylül 20 gibi tyt işini bitirmeyi düşünüyorum hocam aytye yaklaşık 150 gün zaman ayıracağım sindire sindire özellikle ayt matematiği 4 soru bankasını...
Hocam şuan evde değilim 2 hafta daha sürecek gibi ayın 20si gibi başlayacağım sence neler yapmalıyım bi umut var mıdır sistematik ve düzenli çalışırsam...
Arkadaşlar yksde 150k sıralama yaptım mezuna bırakacağım sayısal alanda, hedefim 30 40 k arası kalan sürede nasıl yapabilirim, ya da yapabilir miyim düzenli...
Hocam yapabileceğim bu işte 20 şubata kadar ayt matı 4, fen kısmını ise her dersten 2 kitapla paketleyip tytde 90 seviyesine çekmek. Burdan sonraki 4 aylık...
Arkadaşlar şubat 20ye kadar hedefim TYT-AYT'yi sağlam bir şekilde bitirmek, tyt 90 civarı ayt 60 civarına merdiven dayamak sizce son 4 ayda(Şubat 20-Haziran...