Patrick bateman7 isimli üyenin son içerikleri

1. P

Sıfırdan İngilizce Nasıl Öğrenilir?

Arkadaşlar tamamen sıfırım ve 1,5 yılda TOEFL sınavında 60+ alıp gideceğim üniversitenin dil hazırlık sınıfını geçmek istiyorum. Ortalama B2+ falan oluyor galiba. Önerilerinizi alırım.
  2. P

19 Yaşında Üniversiteye Başlamak Geç mi?

hocam yanlış yazmışım 1 yıl erken yazıldım diyecektim karışmış ŞUAN 18.5 yaşındayım ve 2. mezuna girecem aynı sınıfta olduğum elemanlar 20 yaşında ondan 1.5 yaş küçüğüm dedim :D
  3. P

Eyw hocam inşallah bu yıl hedeflerimize ulaşma yılı olsun.
  4. P

Hocam fen için kesinlikle katılıyorum ben dönem başında ayt matla boğuşuyordum denemelerde sürekli modum düşüyordu fen netleri düşük diye, 1 ayda tyt fende dersleri paketleyip sonra ayt fene geçecem, tyt fende de branş patlatırız. Ayt mat ile paralel götürecem. Ayt mat işündeyse ergi ayt mat...
  5. P

Hocam banada hemşirelik geldi geçen sene gitmedim yine bi 150k gelecek gibi duruyor yine gitmeyecem, gelecek senenin kitaplarını sipariş verdim gelir gelmez çalışmaya başlayacam tekrardan ve tatil falan işini seneye erteleyecem. Sence haftada kaç gün/kaç saat çalışmalı ve offday verilir mi...
  6. P

Hocam 2. mezun 2. mezunun külüne muhtaçtır, ilk 2 senedeki hatalarınız neydi?
  7. P

Arkadaşlar 2. Mezun senem olacak. Okula 1 yıl erken yazılmıştım, şuan 18 yaşındayım ama 2027 yksde 19 olacağım. İlk 5k MF hedefim var ve onun için 1 yıl daha mezuna bırakma kararı aldım. Bu senede hem düzenli olarak ders çalışıp hemde İngilizce öğrenerek en azından kayıp 1 yılı dil hazırlıkta...
  8. P

1 Senede Sayısalda 5k Sıralama Yapılır mı?

Arkadaşlar mezuna bırakmayı düşünüyorum. Şuan tytde 70 aytde de 30 seviyelerindeyim. Birkaç ailevi durumdan ötürü sene içi çalışamadım. Sizce 1 senede düzenli ve verimli olarak günde 9-10 saat çalışmayla sayısal 5k sıralama yapılır mı?
  9. P

Son 4 ay yks günlüğüm

Arkadaşlar son 4 aylık yks çalışmalarımı gün gün yazacağım benim için bir günlük sizin içinde inşallah yolun sonunda başarılı olursam rehber olur. Sizde önerilerinizi yapabilirsiniz. Şuanki netlerim: ayt 35 tyt 70 hedef netlerim ayt:55 tyt:85 (mf ilk 55k) 1. GÜN (2.03.2026) -Ayt matematik türev...
  10. P

Bandırma 17 Eylül GEMİ MAKİNELERİ İşletme Mühendisliği

Selam arkadaşlar Gmim Allah nasip ederse gitmek istiyorum sizce Bandırma gmim nasıldır, Uluslararası denklik ve dil hazırlık var mıdır? İş staj vesayli konusunda sorun yaratır mı?
  11. P

İTÜDE VEYA YTÜDE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ OKUYUP İŞSİZ KALINIR MI

Gmim için gemi adamı cüzdanı falan gerekiyor mu
  12. P

1765920234 1765920304 Hocam öyle anlattınız ki hayattan soğuttunuz güverte mi daha iyidir sizce makine kısmı mı? Elde ameliyat var hocanın biri güvertede çalışmaya engel falan dedi ayrıca karada iş olanakları nasıl?
  13. P

Nasıl yani hocam kontrat gibi olmuyor mu 4+1 ay 4 ay ücretin yatıyor 1 ayda dinlendiğin süreçte ücretin yatıyor tarzı?
  14. P

1765919457 Hocam hayalimdeki mesleklerdendir dünyayı keşfetmek okyanusun amansız sularına kendinş bırakmak çocukluktan beri düşlediğim birşeydi ayrıca mühendislikte istiyordum ikisinin karışımı gibi bir şey oldu.d ayrıca parası da fena değilmiş sevindirdi işsiz kalma ihtimali var mıdır ondan...
Geri