Arkadaşlar son 4 aylık yks çalışmalarımı gün gün yazacağım benim için bir günlük sizin içinde inşallah yolun sonunda başarılı olursam rehber olur. Sizde önerilerinizi yapabilirsiniz. Şuanki netlerim: ayt 35 tyt 70
hedef netlerim ayt:55 tyt:85 (mf ilk 55k)
1. GÜN (2.03.2026)
-Ayt matematik türev...
Selam arkadaşlar Gmim Allah nasip ederse gitmek istiyorum sizce Bandırma gmim nasıldır, Uluslararası denklik ve dil hazırlık var mıdır? İş staj vesayli konusunda sorun yaratır mı?
1765920234
1765920304
Hocam öyle anlattınız ki hayattan soğuttunuz güverte mi daha iyidir sizce makine kısmı mı? Elde ameliyat var hocanın biri güvertede çalışmaya engel falan dedi ayrıca karada iş olanakları nasıl?
1765919457
Hocam hayalimdeki mesleklerdendir dünyayı keşfetmek okyanusun amansız sularına kendinş bırakmak çocukluktan beri düşlediğim birşeydi ayrıca mühendislikte istiyordum ikisinin karışımı gibi bir şey oldu.d ayrıca parası da fena değilmiş sevindirdi işsiz kalma ihtimali var mıdır ondan...
İTÜ'de veya YTÜ de gemi makineleri işletme mühendisliği okunup işsiz kalma ihtimali var mı, denizde çalışmak istiyorum şuan B1 seviye İngilizcem var ama geliştirecem 4 yıl içerisinde?? Ayrıca sizce gelecekte sektör ölür mü??
Hocam işte ayt başladım ayt matematikte Mert hocadan 1.5 gün bitiriyorum fizikte 1 gün bitiriyorum full 2 kitapla fizik ve matta çalıştığım yerlerin soruları çözüyorum( zaten bu günde 8 saati alıyor). Her pazarda haftalık tekrar yapıyorum, iki günde bir sabah 5.30da kalkıp kütüphaneye gidene...
Arkadaşlar sayısalda 200k ile mezuna bıraktım sizce 1 senede 40k yapılabilir mi günde 8-9 saat çalışıyorum, Ocak gibi ayt konuları bitiyo tytde şuan 75 net falan yapıyorum? (son 1 aya bazı tyt konularını bıraktım son 1 ayda +10 net falan daha gelecek)
Al hocam o zaman sana ben ne diyeyim deneyimlerimi anlatıyorum. Ben sorun yaşadım iade talep ettim ve sıkıntı çıkardılar.
1757400345
Hocam excaliburda sıkıntılı cihaz diyorlar hiç kullanmadım ama bilindik, global markalara yönelmenizde hayır var. Asusun rog strix modellerine bakın derim.
Konuyu hortlatıyorum. Aldım, kullandım, pişman oldum. Üründe ısınma ve pilde kullanım süresinde aşşırı sorun yaşadım, bilgisayar dizimin üstünde cayır cayır yanıyordu. İleride kronik sorun olabilir çok yeni model ne olacak belli değil. Almayı düşünen arkadaşlar varsa bilindik markalara yönelin...
Bence hiç gamegaraj almayın. Isınma sorunuyl ve pilde kullanım sorunuyla karşılaşıp iade etmek istedim türlü türlü sorun çıkardılar. Müşteri hizmetleri çok kötü ve büyük ihtimalle ileride kronik sorun patlayabilir.
Hepsiburada üzerinden ön siparişe açılan Gamegaraj Slayer x7t rtx 5060 ekran kartlı modelli bir dizüstü bilgisayar almıştım. 14 gün içerisinde iade hakkımın olduğu yazıyordu. Ürün elime 25 Ağustos 2025 tarihinde ulaştı ürünü 1 defa kullandım ve iade süresi dolmadan henüz 7. gününde 2 Eylül 2025...
30k bütçeme çok uygun bir HP victus 15 buldum ancak victusların çoğunda hell sensör sorunu var diyorlar. https://amzn.eu/d/dRMV5WC. HP victusun bu modelinde hell sensör sorunu var mıdır?