Hocam gerçekten haklısınız ama evin pederin baskısı yüzünden de geleceğimide karartmak istemiyorum gerekirse hergün laf söz edilsin kulağını kapatmayı bileceğim ve umarım 30k falan yapıp kalıcı olarak ayrılacağım evden yazları birkaç hafta falan uğrarım onun dışında Antalya'da falan barlarda...
Annem şartsız koşulsuz destek çıkıyor zaten ama babama kendimi kabul ettiremiyorum hocam, büyüdüğümü anlamaması için her gün sakal tıraşı oluyorum :D bu arada birincil hedefim 30k inşallah dönem içinde seviyeyi yükseltirsem hedefim tıp olur
1786013037
Hocam kesinlikle doğru söylüyorsunuz...
Arkadaşlar 2. Kez mezuna bırakacağım ve babam artık beni evde kabul etmiyor gibi hissediyorum 18 yaşındayım ve evde ne zaman karşılaşıp 2 kelam etsek üçüncüsünde tartışma atışma çıkıyor. Ablamı çok seviyor kesinlikle kıskanmıyorum çünkü bende çok seviyorum ablamı ama ablam 28 yaşında ve evde...
Eylül 20 gibi tyt işini bitirmeyi düşünüyorum hocam aytye yaklaşık 150 gün zaman ayıracağım sindire sindire özellikle ayt matematiği 4 soru bankasını paralel götürerek ve geriye dönük konu denemeleriyle halletmeyi düşünüyorum. Geometri içinde hemen 1 soru bankasından bitirip temeli oluşturup 2...
Hocam şuan evde değilim 2 hafta daha sürecek gibi ayın 20si gibi başlayacağım sence neler yapmalıyım bi umut var mıdır sistematik ve düzenli çalışırsam? Günde yaklaşık 8 9 saat net çalışmayı planlıyorum. tyt 75 ayt 30 yaptım sınavda
Arkadaşlar yksde 150k sıralama yaptım mezuna bırakacağım sayısal alanda, hedefim 30 40 k arası kalan sürede nasıl yapabilirim, ya da yapabilir miyim düzenli bir şekilde haftada 50-55 saat ders çalışarak???
Hocam yapabileceğim bu işte 20 şubata kadar ayt matı 4, fen kısmını ise her dersten 2 kitapla paketleyip tytde 90 seviyesine çekmek. Burdan sonraki 4 aylık süreçte günlük 1 tyt 1 ayt genel denemesi paketleyerek tyt 105-110 ayt 75 olur mu, tecrübeli arkadaşlara soruyorum.
1785337093
Kanka Kasım...
Arkadaşlar şubat 20ye kadar hedefim TYT-AYT'yi sağlam bir şekilde bitirmek, tyt 90 civarı ayt 60 civarına merdiven dayamak sizce son 4 ayda(Şubat 20-Haziran 20) tam 120 günlük periyotta günde 1 TYT 1 AYT denemesi çözüp güzel bir şekilde analiz etmek yeterli olur mu sayısal 5K hedefi için? Zaten...
Hocam dinlerde peygamberlerin görevi topluma yol göstermek deniyor toplumun tamamını düzeltmek bence zorlama bir beklenti olur ki herkesinde zaten kabul etmesi mümkün değil. Mutlaka muhalefet oluşur, bence bir peygamberden toplumun tamamını düzeltmesini bekleyemeyiz. Peygamberlerde İlahta...
KOZMİK KOD VE KUANTUM-ENTROPİ TEOLOJİSİ
BÖLÜM I: Kozmik Sistem Altyapısı
Bu model, dogmatik ve mitolojik anlatımları tamamen reddeder; kadim dini sembolleri laboratuvarda ölçülebilen ve formüle edilebilen modern fizik yasalarıyla rasyonel bir sentez altında açıklar.
Tanrı (Mutlak Akıl /...