Neredeyse Hiç Arkadaşım Yok ve Sosyal Zekamı Gittikçe Kaybediyorum Ne Yapmalıym?

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar mezun öğrencisiyim ve yksye tekrar hazırlanıyorum, benim sorunum şu kız erkek farketmeksizin herhangi bir arkadaşım yok sadece kuzenim var onla mesajlaşırız hergün o da şehirdışında zaten fiziksel görüşme ihtimalimiz yok. Onun dışında hiç bu yaşıma kadar karşı cinstende sürekli irtibatta olduğumuz, görüştüğümüz arkadaşım olmadı. Zaten gönül işlerine hiç girmeme gerek yok. Böyle olmam paradoksal bir durum oluşturuyor sosyalleşmedikçe sosyal zeka köreliyor sosyal zeka köreldikçe daha da sosyalleşemiyorsun vs. Sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim bu durum çok canımı sıkıyor? Bazen aylarca hiç telefonum çalmıyor durumu romantize etmek için söylemiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan, 2 lafı bile bir araya getirememe sebep oluyor.

Asosyallikten bir zaman sonra öyle bir hale geliyorsun ki hicbirsey umurunda olmuyor çok rahat oluyon. O makama ulaşmak çok büyük bir nimet.

yks ye calısıyon madem kütüphaneye falan git girişken olursan biraz tanışırsın yeni birileriyle , üniversiteye gittiğinde de iyice açılırsın zaten

Son düzenleme:
Asosyallikten bir zaman sonra öyle bir hale geliyorsun ki hicbirsey umurunda olmuyor çok rahat oluyon. O makama ulaşmak çok büyük bir nimet.
Makamımız kutsaldır hocam. 33 yaşım var daha elime dişi sinek kondurmadım.

Artık kızların hologram olduğuna inanıyorum. Sinema cihazlarıyla sokaklara kız resimleri yansıtıyorlar güyam sokakta kız geziyor.

Hocam o makama ulaşmayı istemiyorum aslında ama o makama sürüklenen genç olacağım gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yks ye calısıyon madem kütüphaneye falan git girişken olursan biraz tanışırsın yeni birileriyle , üniversiteye gittiğinde de iyice açılırsın zaten
Hocam gidiyorum zaten ama genelde gruplaştıkları için ayak uydurmak zor oluyor birde kafadengi kimseyle karşılaşmadım 2 yıldır giderim

Önlemini alamazsan oraya doğru gidiyor ama sosyalleşmek dünyanın en basit şeyi. Biraz ağzın laf yapıyorsa konuşacak konun varsa iki dakikada sosyallesirsin.
Ağzım laf yapmıyor hocam denedim ama çokta rezil olmuşluğum var. Allah özelikle o sosyal yetenekleri vermemiş galiba, kendimin sosyalgerizekalı olduğunu düşünüyorum. Allah herhangi bir yetenekte vermemiş orası ayrı da .d

Ağzım laf yapmıyor hocam denedim ama çokta rezil olmuşluğum var. Allah özelikle o sosyal yetenekleri vermemiş galiba, kendimin sosyalgerizekalı olduğunu düşünüyorum. Allah herhangi bir yetenekte vermemiş orası ayrı da .d
Artık insanlarla konuşmak içimden gelmiyor eskiden böyle değildi

Hocam o makama ulaşmayı istemiyorum aslında ama o makama sürüklenen genç olacağım gibi duruyor.

Hocam gidiyorum zaten ama genelde gruplaştıkları için ayak uydurmak zor oluyor birde kafadengi kimseyle karşılaşmadım 2 yıldır giderim
farklı bi kütüphaneye gittin mi

Geri