Arama sonuçları: *

• Users: Beguile
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Beguile

Yapay Zeka API Önerisi

Selamlar, Bir proje için bir yapay zeka API'ı arıyorum. Genelde metin tabanlı olacak. Sorun yaratmayacak hızlı bol token'lı bir model arıyorum. Çok yeni olmasına falan gerek yok sadece token fazla olsun yeterli benim için. En uygun ve sorun yaratmayacak hangi modeli önerirsiniz?
  2. Beguile

İşyerine İstirahat Raporu Vereceğim

Selamlar, özel bir hastanede göz ameliyatı oldum. İstirahat raporu yazıldı. Rapor e-devlette İstirahat Raporları kısmında da gözüküyor. Raporda, Ayakta Başlama/Bitiş Tarihi, İşbaşı/Kontrol Tarihi vb yazıyor ancak, birde "Rapor Durumu: Çalışır" yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bu raporu versem...
  3. Beguile

No Touch Lazer Olacağım

Selamlar, Yarın lazer için muayene olacağım. Eğer gözüm uygunsa no touch lazer yaptırmayı düşünüyorum. Yaklaşık 3 numara miyop ve biraz astigmat var. Özel hastanede aynı gün yaparlarmı sabah 9.30'da randevum. Eğer aramızda olan varsa nasıl geçti nelere dikkat etmeliyim bu süreçte? Kaç gün sonra...
  4. Beguile

[KAPANDI!] TARAYICIDAN GTA VICE CITY OYNAMAK!

Düzenleme: Site yetkilileri telif riski ve yoğun trafikten dolayı Demoyu kapattı sadece bilgisayarınızda GTA Vice City varsa oynayabiliyorsunuz. --------------------------------------------------------------------------------------------- dos.zone adlı sitede artık tarayıcı ile GTA Vice City...
  5. Beguile

Yardım Bu İşlemcilerden Birine Sahip Misiniz?

Arkadaşlar selamlar, bu işlemcilerden birine sahip olan varmı? Bir kampanya var ve bende bu işlemcilerden biri yok. Kampanya sadece bu işlemcilerde geçerli. Yardımcı olabilecek biri varmı saat 12'de bitiyor. Çok kısa bir işlem. (Yardımcı olan arkadaşa ufak bir Steam ikramım olacak.)
  6. Beguile

Matematik Sorularına Çalışmak İçin Nerede Çözdürebilirim?

Arkadaşlar selamlar, elimde yaklaşık 170 soru var. Üniversite Matematik soruları. Bu soruları nerede çözdürebilirim? Amacım sorulara çözümlü şekilde çalışmak. Konular bunlar; Cebirin tekrarı-Denklemlerin uygulamaları-Doğrusal denklemler Doğrular-Doğrusal Fonksiyonlar-İkinci dereceden...
  7. Beguile

Yardım Battlefield 6 Ucuza Nasıl Alınır ?

Arkadaşlar birkaç hafta önce Battlefield 6'yı ucuza alma yöntemi paylaşmıştı bir arkadaş. Konuyu bulamadım. Galiba VPN ile falan bir şey yapıp daha ucuza alma taktiği varmış? Nasıl yapılıyor? Kısa süre önce deneyen varmı?
  8. Beguile

Ehliyet 01.06 Nedir?

Selamlar, araba ehliyetim vardı ehliyetimin 12. maddesinde bir şey yazmıyordu. Şimdi motor ehliyeti aldım ama yeni ehliyetimde 01.06 yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Gözlük kullanıyorum ama bir yerde gece araç kullanamaz ibaresi gördüm bu doğrumu? Yoksa sadece gözlük/lens'siz mi araç kullanamam?
  9. Beguile

Aliexpress Vergi Çıkarmı?

Arkadaşlar selamlar, Aliexpressten bir ürün alacağım. Sepette en son ödeme kısmında 1.957,03TL tutuyor. Bundan başka ekstra ücret-vergi çıkarmı veya gümrükte takılırmı?
  10. Beguile

Yardım [📝ANKET] KTC H27T22C vs Samsung Odyssey G5 G50D

Hangi monitör alınır? Bütçe 7500TL civarı. Başka monitör öneriniz varsa yazabilirsiniz. G50D öğrenci indirimiyle - 7.874 TL KTC H27T22C - 7.175 TL https://www.epey.com/monitor/karsilastir/943824-1006138/samsung-odyssey-g5-27-ls27dg502euxuf-s27dg502_ktc-h27t22c/
  11. Beguile

BATTLEFIELD 6 DIRECTX ERROR

Selamlar, Battlefield 6 Betasını indirdim. Ama oyuna girdiğim ve maç bulduğu an oyundan atıyor. Oyunu silip yükledim. Başlatma seçeneklerine "-d3d11" yazıp directx 11 ile başlattım. Grafik ayarlarını düşürdüm. Ancak sorunum çözülmedi. ne yapmalıyım? AMD 6700XT Dual 25.8.1 sürümü Ryzen 5 5600
  12. Beguile

Erkek Bacak Kılları Nasıl Alınmalı?

Selamlar, yetişkin bir bireyim. Bacak ve vücut kıllarımı daha önce hiç almadım. Vücudumda çok az var ama bacaklar tabiri caizse orman gibi. Ama çok ince ve sıklar sert değil. Yaz olduğu için almak istiyorum sıcaktan dayanamadım. Ne önerirsiniz? Makine ile alsam daha sertleşirmi başlık olarak kaç...
  13. Beguile

Klipsli Gözlük Önerisi

Selamlar, uzun süredir numaralı gözlük kullanıyorum. Hem numaralı hem güneş gözlüğü olarak kullanmak için klipsli gözlüğe geçmeyi düşünüyorum. Gözlüğü çıkarn biri değilim hep gözümdedir. Klipsli gözlük önerir misiniz? konforlu olurmu? Güneş gözlüğü parçası normal bir güneş gözlüğü kadar işe...
  14. Beguile

Yardım [ANKET] HANGİ 2K MONİTÖRÜ ALMALIYIM?

Selamlar, 2K, IPS-FAST IPS, Flat (Curved olmasın), 180Hz ve üstü, Bu 3 monitörden hangisi daha iyi? Farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Bütçe 7500TL civarı...
  15. Beguile

70x30 Mousepad Önerisi

Selamlar, uzun suredir Xrades mousepad kullanıyorum. Beyaz-siyah desenli, Uzun süreli kullanabileceğim 70x30 mousepad arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  16. Beguile

Yardım Hangi Monitör Alınır? (2K)

Selamlar, bu iki monitor arasında kaldım. Hangisi alınır? Farklı önerileriniz varsa yazabilirsiniz. https://www.epey.com/monitor/karsilastir/936482-1006138/viewsonic-vx2758a-2k-pro_ktc-h27t22c/
  17. Beguile

Ryzen 5 5600 (Ryzen Master) Ayarları

Selamlar, Bilgisayarı aldığımdan beri işlemciyi normal ayarlarında kullanıyorum. Yük altındayken 3.50 GHz'yi geçmiyor. Bilgili birileri varsa Ryzen Master'da yapabileceğim ayarları verebilir misiniz? İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ANAKART: ASUS PRIME...
  18. Beguile

Öneri Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama Önerisi

Selamlar, GamePass versiyonu için Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yaması arıyorum. Sizce şuan en iyi Türkçe yama hangisi?
  19. Beguile

Yardım Samsung Odyssey G5 alınır mı??

Arkadaşlar selamlar, Samsung öğrenci indirimi ile monitör alacağım. 2K'ya geçmek istiyorum. Şuan aktif olarak ASUS VP249QGR kullanıyorum. Bunu ikinci monitör yapacağım. Sizce Samsung Odyssey G5 alınır mı?? Hiç curved monitör kullanmadım, FPS oyunlarında garip gözüküyormu? Curved monitorun...
  20. Beguile

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5 VS SteelSeries Arctis Nova 7

Arkadaşlar selamlar, bu iki kulaklık arasında kaldım. Fiyatı neredeyse aynı. Kulaklığı PC'de ve telefonda kullanacağım. Aynı fiyattayken 5 almak mantıklımı? Sizce hangisini almalıyım...
Geri