Arama sonuçları: *

• Users: ECakar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Rtx 4070 Ventus 3x 2. El tahimi fiyatı.

Merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım Msi rtx 4070 ventus 3x ekran kartımı satmak istiyorum. Sizce ne kadara ilan açmalıyım? 1 hafta içinde falan satılması lazım. Yurt dışından aldığım için garantisi yok ama kutusu duruyor.
  2. E

Geometri Sorusu Yardım

Eğer katlandığı kısım açı ortay oluyorsa soru kolay ama olmuyorsa nasıl çözülüyor?
  3. E

Kulaklık Önerisi Tercihen Steel Series

Arkadaşlar covid döneminde aldığım steel series arctis 1 wireless kulaklık mikrofonunun yok olmasıyla birlikte artık sizlere ömür. Yaklaşık 4 yıl gibi bir sürede ömrünü tamamlamış olması normal geliyor, kulaklık hala çalışıyor ama yedek orijinal mikrofon bulamadım ve diğerlerinin inanılmaz...
  4. E

Çözüldü✓ Bilgisayar kilitleniyor

Merhaba, bu sorunu ikinci yaşayışım. Şöyle ki Youtube'da takılırken, ekran donuyor (Video açıksa ses gelmeye devam ediyor.), mouse laglı bir şekilde nereye hareket ettirirsem o doğrultuda durmadan devam ediyor (Gittiği yönü değiştirebiliyorum.) ( 5Fps gibi hareket ediyor mouse.), klavye ile...
  5. E

Çözüldü✓ Bilgisayar 2. El Tahmini Değer

Yaklaşık 1,5-2 yıldır kullanıyorum. (Tam olarak emin değilim) (Çoğunun kutusu yok.) Rtx 4070 Msi Ventus 3x (Ekran kartı) Ryzen 9 7900 (İşlemci) Msi a850g (Psu) Msi b650 Tomahawk (Ana kart) Kingston furry 6000mhz 2x16 (Ram) Lian li galahad 360mm Aio (Sıvı soğutucu) Lian li lancool 205 (Kasa) 3...
  6. E

Çözüldü✓ 7600X-7900 Oyun Performans

Ryzen 5 7600X ve Rtx 4070 ekran kartı kullandığım sistemimde işlemcimi 7900 ile değiştirdim, fakat valoda fps drop ve daha düşük fps almaya başladım acaba ayar falan mı değiştirmem gerekiyor? Yoksa oyun kısmında 7600x daha iyi bir işlemci mi? (Evet Valorant biraz garip bir kıyas yöntemi, biliyorum.)
  7. E

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x Patates Oldu

7600x işlemcimi ryzen master programı ile overclok yapmaya çalışırken auto optimise yaptım falan sonra -20 ile -30( -20 den eminim ama -30 dan değilim) arasında değer girilebilen bir alan gördüm insanlar genelde -25 kullandıklarını söylemişler -25 e ayarlayıp yeniden başlattım sonuç pc açılmıyor...
  8. E

Çözüldü✓ Lian Li 216 Toz Filtresi Nereden Alabilirim?

Lian Li 216 kasa alıyorum ve toz filtresinin ayrı satıldığını gördüm sadece https://tr.aliexpress.com/item/1005004986066427.html?gatewayAdapt=glo2tur burada bullabildim ürün 100tl kkargosu 400tl başşka yerde var mıdır? Çok önemlli mi yani olmasa kasa sıkıntı yaşar mı?
  9. E

Çözüldü✓ 3000tl Bütçe İle Kasa Öneri

Merhaba 3000tl bütçe ile aşşağıdaki parçaların sorunsuz takılabileceği bir kasa önerisi istiyorum(daha önce gamemaster f7 dendi ama dandik bir siye dışında satıcı bulamadım) Rtx 4070 ventus 3x(ekran kartı) B650 tomahawk(Anakart) A850g(Psu) Lian li galahad 360mm(İşlemci soğutucu)(Beyaz) 1687883024 Up
  10. E

Çözüldü✓ Fiyat Performans Kasa Önerisi

Merhaba 4070 Ventus 3x (ekran k) Tuf b650 tomahawk (ana k) Lian li galahad 360 (işlemci soğutucu) A850g (Psu) Bunları sığdırabileceğim f/p bir kasaya ihtiyacım var ne kadar ucuz o kadar iyi şimdiden teşekkürler
  11. E

Çözüldü✓ Sıvı İşlemci Soğutucu Öneri

Lian Li Galahad 360 ve Deepcoll lt 720 arasında kaldım bu işlemci soğutucularından hangisi daha iyi performans verir eğer daha iyi bir öneriniz varsa onuda değerlendirebilirim Sistem 4070 ve amd 7600x 2k da kullanacağım F/P olması tercihimdir
  12. E

Çözüldü✓ 44 bin tl bütçe ile toplama pc tavsiye

Yurt dışından toplayacağım için ürünler ucuza geliyor Ekran kartı olarak 4070 Tuf Oc edition düşünüyorum(19.5k) Amd 7600x Yeterli olur sanırım(2k da kulllanacağım)(6.5k) Corsair H100 RGB 240 mm Sıvı soğutma olarak bunu önerdiler(3.3k) Ram-Psu-Kasa-Ana kart Önerileriniz benim için çok iyi...
  13. E

Çözüldü✓ 40k Bütçe ile Yurt Dışından 4070 Sistem Toplayacağım

Bütçem 40k yurt dışından toplayacağım için parçalar ucuza geliyor 2k da kullanmak istiyorum power suply dan işlemciye kadar bütün parça önerilerine açığım teşekkürler (4070 TUF OC Edition Türkiyede 24k iken alacağım yerde 18k+Vergi indirim 15k gibi bir şeye denk geliyor öneri yaparken bunu...
Geri