Arama sonuçları: *

• Users: Dorske
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dorske

Termal macun konusunda yardım.

Termal macunlarda mx-4, mx-6, mx-7 gördüm tam anlamıyla ne fark ediyor bunlar, birde hangi markanın termal macunları alınır?
  2. Dorske

Kulaklığı nasıl iade edebilirim?

geçenlerde trendyoldan bir kulaklık aldım, geldiğinde 15-20 dakika boyunca test ettim ve sonuç gerekenden boğuk bir ses ve sol tarafın verdiği ses ile sağ taraf farklıydı. söylenen ohm değeride yanlıştı galiba, 56 demesine rağmen 32 verebildi. birde kafamı aşırı sıktığı ve küçük geldiği için...
  3. Dorske

Max 3.5k mikrofon önerisi

3.5K fiyata kadar mikrofon arıyorum. şuan aklımda olan tek model fifine a6t, daha iyi mikrofon bilen varsa önerirse sevinirim.
  4. Dorske

Max 4000TL Kulaklık Tavsiyesi.

Bütçem en fazla 4k olabilir, eğer 4100 veya 4200 gibiyse çıkabilir. ayrı mikrofon alacağımdan tek istediğim ses kalitesi, ses kalitesi ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi (basslar değil tizler vb de önemli). ağırlık veya pedler fark etmez. %90 Müzik ve video için kullanıcam, %10 oyun için (fps...
  5. Dorske

Pc temiz format sonrası ne yapılmalı?

Rufus ile format attım, bilgisayara ne yüklemem ve ya neleri silmem lazım?
  6. Dorske

Sizce Stüdyo Referans Kulaklığına Geçmeli Miyim?

Şuanda Fifine H6 kullanıyorum, önceden denediğim kulaklıklar ya bassı yükselticem diye kulaklığı dinlenmez hale getiriyor. ya da dışarıdan gelen sesi kısacak diye çok boğuyor. bana temiz ses lazım, sizce stüdyo referans kulaklıkları günlük kullanım için uygun mudur? (Günümün çoğunu müzik, video...
  7. Dorske

Sizce sistemimde ilk neyi yükseltmeliyim?

anakart asus b650m-r işlemci r5 7500f ekran kartı 9070xt nitro+ 32gb ram (mhz yi hatırlamıyorum) Thermalright Phantom Spirit 120 se Coolermaster 750W 80+ Bronze TD500 V2 Sizce burda ilk neyi yükseltmeliyim, yükselticeksemde neye yükseltmeliyim?
  8. Dorske

60K Toplama veya hazır PC Önerisi

Ssd Hazırda var, hem edit hem oyun için kullanacağım. bütçe max 60k
  9. Dorske

Kulaklık kablosu uzatılır mı?

Pc ile aramda uzun bir mesafe var o yüzden doğal olarak uzun kablo lazım, ama çoğu beğendiğim kulaklıkların kablosu yeterince uzun değil. kablo uzatmak için dönüştürücü vb var mı, varsa da ses kalitesine vb, etkisi var mı?
  10. Dorske

Gamepadlerde bu normal mi?

sonuçlarda böyle gözüküyor? sağdaki yuvarlağın ucunda kalıyor soldaki dışarı çıkıyor. ne yapmam lazım?
  11. Dorske

Secuzi LIG-3601 mi yoksa Gamepower Force mi?

Force 1699TL Secuzi 1600TL Sizce hangisini almalıyım? tutuş, özellik vb. açısından hangisi daha iyidir?
  12. Dorske

Max 5k klavye önerisi

Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. nadiren hikayeli vb oynuyorum, en fazla 5k'ya çıkabilirim. ağırlıklı olarak fps oyunları için %75 bir klavye bakıyorum.
  13. Dorske

1600 tl'ye gamesir nova lite alınır mı?

Gamesir Nova Lite indirimle 1600tl'ye geliyor sizce alınır mı? hiç kol kullanmadım başlamak için iyi midir.
  14. Dorske

Çözüldü✓ Ekranım bozuldu yardım edin

Sayfa veya sekme değiştirdiğimde böyle oluyor, mouseyi götürdüğüm yerler açılıyor geri kalanı donmuş şekilde kalıyor. Ekran kartı 9070XT
  15. Dorske

8Bitdo Ultimate C2 mi yoksa Gamesir Nova Lite mi?

İndirim kuponuyla Gamesir Nova Lite 1440 TL, 8Bitdo Ultimate C2 ise 2000 TL oluyor. Sizce aradaki 500TL farka değer mi?
  16. Dorske

2.5-3.5k arası kulaklık tavsiyesi

FPS oyunları oynamıyorum o yüzden 7.1 ve ya herhangi ses kasmama yarayacak bir özelliğe ihtiyacım yok. sesi temiz ve mikrofonu da iyi bir kulaklık arıyorum.
  17. Dorske

Rocket League için uygun gamepad

%99 rocket league oynamak için kullanacağım bir gamepad arıyorum. çok nadir 1 2 oyunda kullanacağım bir gamepad lazım.
  18. Dorske

Max 600 mouse önerisi

Benim kardeş kendine özel mouse istiyor ona gidecek öyle uzun ömürlü güzel bir şey var mı? bütçe biraz daha oynayabilir.
  19. Dorske

Alt + F10 saving'de kalıyor

Alt + F10 almaya çalıştığım zaman saving yazısında kalıyor ve kayıt almıyor. ekran kartı 9070xt
  20. Dorske

Mouse sürekli takılıyor

Mouseyi kaldırıp geri masaya bıraktığımda yarım saniye veya 1 saniyeliğine takılıyor, mouseyi düzeltmek için yapıyorum ve her seferinde takılması sinir bozucu olmaya başladı. donglesi ile arasında 10cm bir mesafe var. nedeni nedir?
Geri