Arama sonuçları: *

• Users: talhabkr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. talhabkr

❌İndirim Bitti! ZOTAC GeForce RTX 4070 24.396TL PARAFLY İLE 15BİN TL

PARAFLY kampanyasıyla 15bin TL'ye alınabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-4070-twin-edge-oc-12gb-gddr6-192-bit-dlss-3-ekran-karti.html
  2. talhabkr

🔥İndirim ASUS TUF F16 RTX 5060 53.999TL 🔥🔥🔥

Peşin fiyatına 9 taksit var. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi 5060 laptoptur kendisi. @Che_...
  3. talhabkr

Ofis kullanımı için klavye önerisi.

Kaliteli bir şey alıp uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. Kompakt klavye arıyorum numlock olup olmaması önemli değil. Laptop tuş hissiyatıyla aynı olsun istiyorum. Aydınlatması olursa daha iyi olur çünkü gece işlerimi yapıyorum. Bütçem 3000.
  4. talhabkr

Çözüldü✓ Ekran Temizleme Spreyi Laptop Ekranımda Leke Bıraktı.

Her hafta olduğu gibi her yerde bulabileceğimiz ekran temizleme spreyi ile laptopumun ekranına birkaç fıs sıkıp bez ile sildim ancak laptopu açtığımda ekranda sadece beyaz ekranda görünen leke olduğunu ve açılı baktığımda görüldüğünü farkettim düz baktığımda yandan baktığım kadar belli olmuyor...
  5. talhabkr

Wifi genişletici ne kadar işime yarar

Apartmanıma wifi kamera sistemi taktım ancak evdeki modemim güçlü sinyal iletmiyor bunun için 4 katlı binanın orta katındaki dairemin kapısının önüne wifi extender almayı düşünüyorum extenderi ise tam merdiven boşluğunun olduğu yere konumlandıracağım ancak işe yarar mı emin değilim 2 kat aşağı...
  6. talhabkr

Apartmana nasıl güvenlik kamerası takabilirim?

Apartmana 2 adet güvenlik kamerası takmak istiyorum, tp-link’in wifi kameralarına bakıyorum ancak bağlantısı ve depolaması hakkında hiçbir bilgim yok. içinde 64gb sd kart bulunan model var apartmanın dışına ve içerisine olacak şekilde 2 adet takacağım ama iki kamerayara ayrı ayrı 64gb hafıza...
  7. talhabkr

15 bin TL bütçeye tablet önerisi.

Kaliteli akıcı tablet arıyorum aklımda ikinci el ipad var başka alternatfler var mıdır?
  8. talhabkr

İphone Se 2020 Anakart Arızalı Cihazı Nereye satabilirim

İphone se 2020 cihazımda şarj olmama sorunu vardı bende bunun üzerine pilini ve kırık ekranını değiştirdim sonra sorun düzelmeyince şarj portunda sıkıntı olduğunu düşünüp onuda değiştirdim ancak cihazda hala sorun var. Soketlerde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve daha fazla uğraşmak...
  9. talhabkr

İphone cihazın ön camını değiştirebilir miyim?

Eski cihazım İphone SE 2020yi satma planım var fakat cihazın pili bitik ve arka camı kırıktı bu yüzden ikinci elden anakartı arızalı, ekranı olmayanan ancak pili ve kasası sağlam olan bir cihaz alıp kasayı ve orjinal pili ile birlikte değiştirdim. Cihazın ön camında boydan boya bir çatlak var...
  10. talhabkr

E - Devlete giriş yapamıyorum.

Sabahtan beri E devlete girilmiyor mhrs randevusu alacaktım alamadım anasini sat***m darbe mi oldu siber saldırı mı oldu noldu bugün.
  11. talhabkr

Laptoptan gelen cızırtı sesleri normal mi?

Asus tuf a16 cihazımın anakartının tam belirleyemediğim kısmından bir cızırtı sesleri geliyor. Bu sesler herhangi bir oyuna girdiğimde işlemci ve ekran kartı bir tık yük altına girdiğinde fan seslerini bastıracak kadar bir cızırtı sesi çıkıyor. Örneğin Ets 2 yi açtığımda ilk gelen menüde bu ses...
  12. talhabkr

🔥İndirim (20 NİSAN) World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim

YAPIKREDİ BABA KAMPANYAYI YENİLEDİ!!!! Sadece mastercard olan kartlarda geçerli. World mobilden katılım sağlanıyor. Banka, kredi kartı veya mastercard'a bağlı sanal kartınızla yararlanabilirsiniz.
  13. talhabkr

CRU ile HZ arttırmak sorun yaratır mı?

Asus Tuf fa607nug 2024 laptopumun 144hz ekranını CRU ile 164.99hz'e kadar çıkartabiliyorum böyle kullanmak sorun çıkartır mı? Ekranda herhangi bir titreme bozulma olmuyor.
  14. talhabkr

Arzopa A3C Pro OLED Taşınabilir Monitör Alınır mı?

Laptopumun yanına 3. monitör olarak alacağım diğer ikisi ıps bu monitörümü oled almak istiyorum ve çok büyük bir şey istemiyorum masamda yer kalmadığı için. İnternette gezerken bunu buldum 5000tlye Oled 1080p veriyor sizce bu ürünü almalı mıyım...
  15. talhabkr

TürkNet'in berbat hizmet kalitesi.

4 aydır TürkNet kullanıyorum ve son 1 aydır günün farklı saatlerinde internetimde yavaşlamalar meydana geliyor. türknet mobil uygulaması üzerinden canlı desteğe bağlanıp sorunumu anlattığımda 5dk içinde birşeyler yapıp çözüyorlar fakat bu süre zarfında ne modem kapanıp açılıyor ne internet...
  16. talhabkr

Saç derisi döküntüsü için şampuan önerisi.

Genetik olarak saçımızda deri dökülmesi var. Mart nisan mayıs aylarında daha çok artıyor ve 2 3 mm çaplı derilerle karşılaşırıyorum. Devlet hastanesindeki doktorlar, sağlık ocaklarındaki hekimler sokturuk hiçbir işe yaramayan ilaçlar yazıp gönderiyor ve saçım leş gibi kokuyor, sertleşiyor...
  17. talhabkr

Forza 5'te ekran kartı teklonojileri işe yarıyor mu?

RTX 4050 laptopumla forza 5 oynuyorum ultra ayarlarda ışın izleme yüksek şekilde oynuyorum ve dlss, frame gen teklonojilerini kullandığımda daha düşük fps veriyor sizde de böyle mi, yoksa benlik bir şey mi? Ayrıca bu teklonojileri kullandığımda grafikler bozuluyor ister sadece dlss açayım ister...
  18. talhabkr

Forzadan durduk yere ban yiyorum.

2025 şubatta oyunu aldım Forza 4te olduğu gibi cheat engine yapılabileceğini düşünerek cheat engine açtım fakat hile yapamadan oyun kapanıp hesabıma uyarı atıldı. Sonrasında oyunu bir süre oynayıp sildim. 11 ay sonra aralıkta tekrar indirip oyuna girdim (aynı hesap farklı pc ile). Oyuna girer...
  19. talhabkr

1500 - 2000TL Gamepad önerisi.

Birkaç hikayeli oyun ve forza, ets gibi araba oyunları için gamepad arıyorum. Gamepadlardan çok anlamam pc için kullanacağım ve forza oynarken gazı ayarlayabildiğimiz cinsten bir şey arıyorum. Ve varsa tek kullanımlık olmasın birkaç yıl beni götürsün.
  20. talhabkr

Devlet Üniversitesinden Milli Savunma Üniversitesine geçilir mi?

Ortalama bir üniversitede bilgisyar müh. 2. sınıfım yks senemden beri içimde hep Milli Savunma Üniversitesine gitmek vardı fakat aile baskısından dolayı devam etmemiştim. Martta tekrar sınava gireceğim düşüncem sayısal kara harp kazanmak ama hava harp okulunuda istiyorum. Birkaç tercih yapabilir...
Geri