Arama sonuçları: *

• Users: talhabkr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. talhabkr

Autocad İçin Eğitim Önerisi.

Çok temel autocad bilgim var ezbere birşeyler yapabiliyorum ancak internet olmayan bir yerde boş zamanımı değerlendirmek için youtubeden AutoCAD 2D 3D çizim bilgimi geliştirebilecek bir playlist arıyorum ne önerebilirsiniz?
  2. talhabkr

Cnc Dükkanı ve Bilgisayar Teknik Servisi İş Yapar mı?

Pederle birikmiş bir miktar paramız var. İstanbulun gelişmekte olan bölgesine kanal istanbul taraflarında iki dükkan alıp birine bilgisayar teknik servisi bir yanına ise cnc dükkanı açma fikrimiz var. Ben 2 yıl sonra mühendis mezunu olacağım babam ise meslek lisesi çıkışlı resmi olarak dükkan...
  3. talhabkr

Seiko Saatlerimi Kaça Satabilirim?

Elimde 3 adet seiko saat var. Bir kere bile takmadım hep dolabımda duruyordu. Bu saatleri kaça satabilirim? Seiko 5 sportsun 2 yıl garantisi kaldı diğerleri sıfır şirket tarafından garanti kağıdı, kutusu, beziyle birlikte verildi. Nakit ihtiyacım yok ancak elimde tutsam mı satsam mı...
  4. talhabkr

25 - 30 Bine İkinci El Masaüstü Bilgisayar Toplama Hakkında Yardım Lazim

Laptopum çok baş ağrıttığı için masaüstü toplamak istiyorum monitör dahil 30 bine bir şey toplasam benim için çok çok yeterli olur ayda 1 2 kere boş olunca oyun oynuyorum rtx 4050 laptopumdan geçeceğim ve bana rtx 4050 yetiyordu bunun bilgisini vereyim. Tek tek parça alıp kendim toplayabilirim...
  5. talhabkr

Asus Tuf RTX 4050 Laptopu Kaça Satabilirim?

Bu benim 4. değişim cihazım olacak Asusun kronik sorunlarından bıktım usandım artık düz bir ofis laptopu alacağım. Değişim raporu ile sıfır Asus Tuf fa607nug-rl211 Rtx 4050 r7445hs 16gb ram 512gb ssd cihaz alıp direkt satacağım kaça satabilirim?
  6. talhabkr

Baseus Picogo 45w Powerbank Alınır mı?

https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-baseus-picogo-45-w-10000-mah-hizli-sarj-fiyati,1008447520.html
  7. talhabkr

🔥İndirim Casio Retro Erkek Kol Saati 799tl!

Casio A178WGA-1ADF Digital Erkek Kol Saati https://app.hb.biz/CNjNkpyxN02Q
  8. talhabkr

Wifi Kuru Kontak Rölelerini En Ucuz Nereden Temin Edebilirim?

Evi akıllandırmak istiyorum ve en başta 3 adet Wifi kuru kontak rölesi alıp birini diyafona takıp uzaktan erişim sağlamak istiyorum. E ticaret sitelerinde 600 - 700tl gibi bir fiyata satılıyor bit pazarlarında bu devreye denk gelenler oldu mu oralarda bulabilir miyim?
  9. talhabkr

Çelik Kordonlu Saatimin Kordon Çiziklerini Nasıl Temizlerim

Saatlerimin kordonunda çizikler var ve ışık altında bu beni çok rahatsız ediyor elimde aracımda kullandığım pasta cila var işe yarar mı? Neler önerebilirsiniz?
  10. talhabkr

YouTube Music Ses Seviyesi Çubuğu Küçüldü??

Böyle bir şey oldu hiçbir şekilde düzelmiyor sizde de böyle mi? Zaten dengesiz bir ayarı vardı şuan hiç ayarlayamıyorum :kekw: :kekw:
  11. talhabkr

30 BİN TL'ye Honor 600 alınır mı?

Anneme anneler günü hediyesi alacağım telefon almak istiyorum kendisi düz iphone ve pro modellerindeki en boy oranına sahip ancak android işletim sistemli telefon istiyor. Honor 600'e denk geldim hepsiburadada 30bin TL'ye alınıyor sizce almalı mıyım, farklı alternatifler var mı?
  12. talhabkr

İnceleme Keychron B1 Pro Kompakt Ofis Klavyesi İncelemesi

Selamlar herkese, Forumda henüz detaylı bir incelemesi bulunmayan, özellikle benim gibi mekanik klavyelerin gürültüsünden ve yüksekliğinden sıkılanlar için harika bir alternatifi konuk ediyoruz: Keychron B1 Pro. 'Low-profile', ince, sessiz ve sadelikten yana olanların (RGB ışıksız)...
  13. talhabkr

❌İndirim Bitti! ZOTAC GeForce RTX 4070 24.396TL PARAFLY İLE 15BİN TL

PARAFLY kampanyasıyla 15bin TL'ye alınabilir. https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-4070-twin-edge-oc-12gb-gddr6-192-bit-dlss-3-ekran-karti.html
  14. talhabkr

🔥İndirim ASUS TUF F16 RTX 5060 53.999TL 🔥🔥🔥

Peşin fiyatına 9 taksit var. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi 5060 laptoptur kendisi. @Che_...
  15. talhabkr

Ofis kullanımı için klavye önerisi.

Kaliteli bir şey alıp uzun yıllar kullanmayı planlıyorum. Kompakt klavye arıyorum numlock olup olmaması önemli değil. Laptop tuş hissiyatıyla aynı olsun istiyorum. Aydınlatması olursa daha iyi olur çünkü gece işlerimi yapıyorum. Bütçem 3000.
  16. talhabkr

Çözüldü✓ Ekran Temizleme Spreyi Laptop Ekranımda Leke Bıraktı.

Her hafta olduğu gibi her yerde bulabileceğimiz ekran temizleme spreyi ile laptopumun ekranına birkaç fıs sıkıp bez ile sildim ancak laptopu açtığımda ekranda sadece beyaz ekranda görünen leke olduğunu ve açılı baktığımda görüldüğünü farkettim düz baktığımda yandan baktığım kadar belli olmuyor...
  17. talhabkr

Wifi genişletici ne kadar işime yarar

Apartmanıma wifi kamera sistemi taktım ancak evdeki modemim güçlü sinyal iletmiyor bunun için 4 katlı binanın orta katındaki dairemin kapısının önüne wifi extender almayı düşünüyorum extenderi ise tam merdiven boşluğunun olduğu yere konumlandıracağım ancak işe yarar mı emin değilim 2 kat aşağı...
  18. talhabkr

Apartmana nasıl güvenlik kamerası takabilirim?

Apartmana 2 adet güvenlik kamerası takmak istiyorum, tp-link’in wifi kameralarına bakıyorum ancak bağlantısı ve depolaması hakkında hiçbir bilgim yok. içinde 64gb sd kart bulunan model var apartmanın dışına ve içerisine olacak şekilde 2 adet takacağım ama iki kamerayara ayrı ayrı 64gb hafıza...
  19. talhabkr

15 bin TL bütçeye tablet önerisi.

Kaliteli akıcı tablet arıyorum aklımda ikinci el ipad var başka alternatfler var mıdır?
  20. talhabkr

İphone Se 2020 Anakart Arızalı Cihazı Nereye satabilirim

İphone se 2020 cihazımda şarj olmama sorunu vardı bende bunun üzerine pilini ve kırık ekranını değiştirdim sonra sorun düzelmeyince şarj portunda sıkıntı olduğunu düşünüp onuda değiştirdim ancak cihazda hala sorun var. Soketlerde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve daha fazla uğraşmak...
Geri