Autocad İçin Eğitim Önerisi.

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,093
Çok temel autocad bilgim var ezbere birşeyler yapabiliyorum ancak internet olmayan bir yerde boş zamanımı değerlendirmek için youtubeden AutoCAD 2D 3D çizim bilgimi geliştirebilecek bir playlist arıyorum ne önerebilirsiniz?

benim alanım olmasada btkdan ücretsiz ve kapsamlı eğitimler var bi dene derim ytdekilerden daha kalitelidirler muhtemelen indirmek istersende sertifikaye gerek duymuyorsan bilgisayar tarayıcından video indirme eklentileriyle telefondanfa 1dm gibi tarayıcılarla indirebilirsin sorunsuz indirirler muhtemelen

benim alanım olmasada btkdan ücretsiz ve kapsamlı eğitimler var bi dene derim ytdekilerden daha kalitelidirler muhtemelen indirmek istersende sertifikaye gerek duymuyorsan bilgisayar tarayıcından video indirme eklentileriyle telefondanfa 1dm gibi tarayıcılarla indirebilirsin sorunsuz indirirler muhtemelen
BTK'de Autocad göremedim ben. Bide hangi eklentiyi kullanıyorsunuz ben bikaç tane denedim ancak BTK videolarını indiremedim

yanlış mı biliyorum istediğiniz eğitimler bu ve bu değil mi eklenti konusuna gelirsek şu an evde olmadığımdan kontrol edemiyorum fakat video downloader plus'ı bi deneyin bakın

Ne sebeple kullanıyorsunuz öncelikle?

Ne sebeple kullanıyorsunuz öncelikle?
AutoCAD 2D 3D mantığını kafamda oturtup, İlerleyen süreçte SolidWorks de ekleyerek özellikle CNC için parça tasarımı, Paslanmaz-Galvaniz sac çizimi, tersine mühendislik, 3D modelleme ve tarama yapmak için kullanacağım. kendime bir 3D yazıcı almak istiyorum boş zamanlarında ise araştırmadım ama varsa freelance olarak para kazanmak istyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yanlış mı biliyorum istediğiniz eğitimler bu ve bu değil mi eklenti konusuna gelirsek şu an evde olmadığımdan kontrol edemiyorum fakat video downloader plus'ı bi deneyin bakın
Bu eklenti işe yaramıyor

Geri