cevaplarınız için sağolun kasada alttan 3 fan hava alırken yan taraftaki 3 tsnesi dışarı atıyo ama arkadaki odacığa da gönderiyo yani çok da iyi atamıyo...
Hocam 9cmlik thermalright x 90 se argb kuletipi soğutucum var 2200rpmde dönüyo
kasamın arkasına da egzoz fanı alıcam ama kasa en fazla 80mm 2tane alt alta...
Macun orijinal teknobiyotikten yani resmi satıcıdan aldım yoğun bi macun olduğu için kullanım kılavuzundaki gibi x şeklinde sürdüm ve soğutucu montajı da 4...
Msi B550m pro vdh bakabilirsin 2 hafta önce incehesapta 4000tlye düştü ve aldım arada bi indirime giriyo zaten.Ben ileride sistemimi yükseltmeye elveren...
Arctic mx6 sürdüm ve evet kasanın hava akışı yeterli değil arkaya ve üste egzoz fanları almayı düşünüyorum da asıl kafamı kurcalayan benim bu değerler acaba...
Hocam büyük ihtimalle yeni soğutucu almışsındır diye öneri vermiyorum şuanda. Bende de r5 3600 ve gtx1660s var termal macun değişmeden önce stok fan ile 95...
Boşta 60 cs oynarken 75 ve dediğim gibi termal macun reğişmeden ve stok soğutucu vark3n 95 98 derecelerdeydi tamam kasanın soğutma kötü ve odam çok sıcqk da...
Hocam kasam gamepower warcryın ilk versiyonu biliyorum airflow kötü. İşlemcim ryzen 5 3600 termal macun değiştim ve soğutucu olarak thermalright x90 se argb...
Thermalright assassin x120 se, thermalright king assassin x120 veya msi mag corefrozr aa13 e bakabilirsin 1000 1200tl bandında hepsi. Almadan önce kasanın...
Ya da düşününce ısıtmadan sökmek daha mı iyi olur acaba zaten 2 haftalık ve ısıtırsam cıvık hale geliceği için temizliği zorlanabilir
1780887884
Sorun...
Hocam işlemcim r5 3600 soğutucu wraith stealth 2hafta önce işlemciyi tamamen anakarttan çıkardıktan sonra peçete ile dikkatlice tamamen temizlemiştim ama...
thermalright assassin x90 argb ile assassin king 120 mini v2 arası da kaldım
120 daha iyi ama hem argb yok hem de 135mm yüksekliği var benim kasam max 140...