thermalright assassin x90 argb ile assassin king 120 mini v2 arası da kaldım
120 daha iyi ama hem argb yok hem de 135mm yüksekliği var benim kasam max 140...
Kasam gamepower warcry ilk modeli maksimum 140mm yüksekliktei soğutucuları destekliyo o yüzden neredeyse hiç uyumlu 120mm fanlı kuletipi soğutucu bulamadım...
2. El wraith prism alıcam ama ürünün fotoğrafları normalden farklı normalde şeffaf olan yapraklar siyah ve soğutucunun işlemciye temas eden kısmı direkt...
Kasam gamepower warcryın ilk çıkan modeli 6 fanı ve 650w psusu var. Şuana kadsr yeterliydi ancak kule tipi soğutucuya geçerken beni çok kısıtlıyo tamamen...
hocam cevabın için teşekkür ederim bu v2 modelinde sadece rgb varmış argb yokmuş
argb modelleri ise msi mystic light ile kontrol edilebiliyo mu edilemiyo mu...
Merhaba kasam gamepower warcry anakartım b550m pro vdh işlemcim de şuan 3600 ileride 5600e geçicem 1000 1500tl arası hava soğutmaya ihtiyacım var yatay...
Mouse olarak yakın zamanda glorious model i almayı ileride de süperlight 2 veya deathadder v3 pro almayı düşünüyorum. Tryhard faceit başlıycam ve awp...
Argb ve bios güvenliği benim için çok da önemli olmasa da aradığım özellikler. Ayrıca yukarıda sistemi yükseltmeyi düşünmüyorum demiştim de sonradan...
İşlemci:Ryzen 5 3600
Ekran kartı:Gigabyte gtx 1660s gaming oc
Ramler 2x8gb
Eski anakartım b450m s2h tı ve biosu güncellerken çıkan sorun sonrası bozuldu...