Arama sonuçları: *

1. M

Bu Wraith Prism Orijinal mi

thermalright assassin x90 argb ile assassin king 120 mini v2 arası da kaldım 120 daha iyi ama hem argb yok hem de 135mm yüksekliği var benim kasam max 140 destekliyo ya sığmazsa anakart yüksekliğinden falan
  2. M

Max 1500tl bütçem var işlemcim r5 3600 yakın zamanda r5 5600e geçeceğim
  3. M

Kasam gamepower warcry ilk modeli maksimum 140mm yüksekliktei soğutucuları destekliyo o yüzden neredeyse hiç uyumlu 120mm fanlı kuletipi soğutucu bulamadım. Ayrıca kasam akvaryum kasa ve arka üstte egzoz fanı yok o yüzden mecburen yatay fanlara yöneldim en bilindiklerden wraith prism geldi...
  4. M

2. El wraith prism alıcam ama ürünün fotoğrafları normalden farklı normalde şeffaf olan yapraklar siyah ve soğutucunun işlemciye temas eden kısmı direkt boru değil bakır plaka. Acaba çakma mı yoksa farklı revizyonu mu
  5. M

Max 6000tl Kasa Önerisi

Kasam gamepower warcryın ilk çıkan modeli 6 fanı ve 650w psusu var. Şuana kadsr yeterliydi ancak kule tipi soğutucuya geçerken beni çok kısıtlıyo tamamen yükseklik olarak max140mm desteği var. O yüzden bunu 2.elde satıp yeni kasa almayı düşünüyorum akvaryum normal fark etmez. 2.elde satarken...
  6. M

Hava Soğutma Önerisi

hocam cevabın için teşekkür ederim bu v2 modelinde sadece rgb varmış argb yokmuş argb modelleri ise msi mystic light ile kontrol edilebiliyo mu edilemiyo mu bir türlü öğrenemedim o yüzden garanti olsun diye [H1...
  7. M

Hava Soğutma Önerisi

Merhaba kasam gamepower warcry anakartım b550m pro vdh işlemcim de şuan 3600 ileride 5600e geçicem 1000 1500tl arası hava soğutmaya ihtiyacım var yatay dikey fark etmez. MSI MAG Core Frozr AA13 , Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ve Thermalright Assassin x 120 refined se arasında kaldım...
  8. M

1200tl Altı Mousepad Önerisi

Mouse olarak yakın zamanda glorious model i almayı ileride de süperlight 2 veya deathadder v3 pro almayı düşünüyorum. Tryhard faceit başlıycam ve awp oynuyorum. 750dpi ve yüksek hassasiyette oynuyorum. Mousepad yavaş kalmasın gömülmesin ama çok da boşta hissettirmesin istiyorum yani o yüzeyi...
  9. M

Max 6500tl Anakart Önerisi

Argb ve bios güvenliği benim için çok da önemli olmasa da aradığım özellikler. Ayrıca yukarıda sistemi yükseltmeyi düşünmüyorum demiştim de sonradan düşününce belki de yükseltebilirim. Genelde cs oynuyorum fpsde çok sıkıntı çekmiyorum eğer seneye falan fpsde sorun yaşarsam ve ddr5 fiyatları bu...
  10. M

Max 6500tl Anakart Önerisi

İşlemci:Ryzen 5 3600 Ekran kartı:Gigabyte gtx 1660s gaming oc Ramler 2x8gb Eski anakartım b450m s2h tı ve biosu güncellerken çıkan sorun sonrası bozuldu. Yeni anakart almayı düşünüyorum ama ddr4 devri biticeği için ilerde sistemi yükselteceğimi çok sanmıyorum 2yıl beni rahat götürsün istiyorum...
  11. M

Bios yazarken hatayla karşılaşıyorum

anakartım gigabyte b450m s2h rev 1 içinde mx25u12873f çip var. Biosum silindiği için ezp2023+ aldım ve bios yazacaktım ama yazılımda benim çip yok ona en yakın ve aynı olduğu söylenen mx25u12835f var içindeki biosu okudum sildim yenisini yazdım ve doğrularken 20000h hatası alıp duruyorum lütfen...
  12. M

MX25U12873FM2I-10G bios çipi kaç volt.

Beyler anakartım gigabyte b450m s2h rev1.0 bios kaynaklı arıza oldu. ch341a ile bios çipine tekrardan bios yazdıracağım ama imternette her yerde 1.8v yazmasına rağmen chatgpt 3.3v olduğu hakkında ısrarcı. bios çip modeli tam olarak MX25U12873FM2I-10G kaç volt bilen var mı. Eğer 1.8v ise adaptör...
  13. M

Sistemimi satsam ne kadar eder

Öncelikle merhaba konuyu doğru yere açmadıysam kusura bakmayın emin olamadım. Elimdeki 4yıllık sistemi yükseltmek için satmayı düşünüyorum acaba ne kadar eder. ● gigabyte gtx 1660 süper gaming oc 6gb ● ryzen 5 3600 ve stok soğutucu ● gigabyte b450m s2h ● apacer panther (2x8)gb 3200mhz cl16 ●...
Geri