Arama sonuçları: *

• Users: mustafatrk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Kasa parçaları görüş

Arkadaşlar merhaba bir sistem topladım sizce nasıl? Anakart:Asus tuf gaming b650 Plus Ram:32 gb ddr5 cl 32 Ssd:Samsung 980 pro 1 tb Ekran kartı:4070ti msi gaming x trio İşlemci:7800x3d amd Sıvı soğutma:Corsair h-150 Kasa:cooler master td500v2 Bütün parçaları aldım sistemi kendim kurdum Windows...
  2. M

Öneri 7800x3d Anakart tavsiyesi

7800x3d modeli işlemci için anakart tavsiyesi verirmisiniz ben Asus tuf gaming b-650 Plus Wi-Fi modeli seçtim sizce iş görür mü arkadaşlar
  3. M

İşlemci termal macun

İşlemcime termal macın sürerken resimde işaretlediğim yere biraz kenarlarına aktı ama arka pim lerde hiç bir şey yok sizce sorun olurmu
  4. M

Windows yükleme sorunu

Arkadaşlar merhaba dün sistemimi topladım bütün parçaları monte ettim bios güncellememi yaptım sonra ram frekansları yükselttim sonra önceden USB ye yüklediğim Windows11 home sürümünü yükledim yükleme işlemi tamamlandıktan sonra pc kendini yeniden başlattı sonra mavi ekran alıp bu hata koduyla...
  5. M

7800x3d için corsair h150 modeli iş görür mü

7800x3d işlemcim var cooler Master td500 v2 kasam var 360 lık sıvı soğutucu olan corsair h150 oyunlarda iş görür mü arkadaşlar başka önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum
  6. M

Sucu soğutucu borusu

Arkadaşlar merhaba bugün elime sipariş verdiğim arctic 360 sıvı soğutucu geldi ancak borularındaki biraz sıkıbtı varmış gibi geldi sizde bi bakıp yardımcı olurmusunuz iade etmem gerekirmi
  7. M

İşlemci için sıvı soğutucu

7800x3d işlemcim için sıvı soğutucu bakıyorum şu iki model arasından hangisi olur kasam cooler Master td500 v2 https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-core-360l-argb-islemci-sivi-sogutucu_u23654...
  8. M

Bilgisayar Kasa önerisi

Arkadaşlar merhaba 4700ti ekran kartım ve Msı mpg a850g psu var ve atx anakartım var bu dediklerime olacak ve hava akışı olarak da iyi bir kasa öneriniz neler olur 1689105550 4070 olacak yanlış yazmışım kusura bakmayın
  9. M

Kasa için parça önerisi

Arkadaşlar merhaba benim elimde 40.000 tl bütçe var.Hali hazırda msi 4070ti ekran kartı ve Asus vg27aq modeli monitör var.Kendime oyun bilgisayarı almak istiyorum.Bu parçaları sorunsuz çalıştıracak parçalar için yardımınıza ihtiyacım var.Ve en çok merak ettiğim intel mi amd mi?
Geri