Arama sonuçları: *

• Users: apocoee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

İnternetten fc 23 alınır mı

Selamlar Playstation 4 için Dc 23 veya 24 arıyorudum dolaba bakarken bitane buldum instagram hesaplarından satış yapıyorlarmış (@olxstore.tr) telefon numaraları vardı ve aradım Telefondaki adam bana dijitalın nasıl çalıştığını anlattı ortak hesaplardan bi şekil yapılıyormuş tam anlamadım...
  2. A

Format atarken sorun oluştu

Bilgisayar çok yavaşlamıştı format atıyım dedim format geceye kaldı ve gece elektrikler kesilmiş. Sabah kalktığımda bilgisayar kapanmıştı ve üzerinde bu uyarı var tamama tıklıyorum aynısını yapıyor USB ile mi format atmam lazım yoksa yapılabilecek bişey var mı
  3. A

20-28 bin TL'ye laptop onerisi

Arkadaşıma beraber bilgisayar bakıyorduk. Forumda baktım ama atilan laptoplarin cogunun fiyati artmış en fazla 28k olur daha fazla cikamazmis yardimlarinizi bekliyoruz ayriyetten soyle bi bilgisayar var alinir mi...
  4. A

2000 TL'ye kafaüstü Bluetooth kulaklık önerisi

2000 tl butcem var eger olmazsa ailemi de katip JBL Quantum 610 Gaming alicam
  5. A

4500 tl monitor onerisi

Arkadasima monitor ariyoruz butcemiz 4500tl cok arada kaldik ben https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-optix-g2412v-23-8-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,209626426.html ve...
  6. A

8 plus su aldi yardım

Annenemin telefonu (8 plus ) Su almış gördüğümde pirince yatırdım. Sabah götürürken diz kapağı mesafesinden yere düşüp içi açıldı içine baktığımda heryer sırılsıklam olmuştu ve kameralarda su vardı. Hemen telefoncuya götürdüm telefoncuya bıraktım ama ne kadar fiayt olacağını bilmiyorum ortalama...
  7. A

3500 TL'ye telefon onerisi

Butcem 3500 tl yurtdisi yurtici ve sifir olmasi onemli degil. Depolama 128 gb dusunuyorum ve pubgde 60 fps almasi guzel olur
Geri