8 plus su aldi yardım

apocoee

80+
Reaksiyon skoru
0
Annenemin telefonu (8 plus ) Su almış gördüğümde pirince yatırdım. Sabah götürürken diz kapağı mesafesinden yere düşüp içi açıldı içine baktığımda heryer sırılsıklam olmuştu ve kameralarda su vardı. Hemen telefoncuya götürdüm telefoncuya bıraktım ama ne kadar fiayt olacağını bilmiyorum ortalama ne kadar fiyat patlar? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Not: fotoğrafi koydum

Ekler

• Screenshot_2023-06-26-20-57-59-529-edit_com.miui.videoplayer.jpg
    Screenshot_2023-06-26-20-57-59-529-edit_com.miui.videoplayer.jpg
    495.1 KB · Hit: 30
Son düzenleme:
Tamirci inş cihazı bozmaz ya gidip şarja takani gördüm
iPhone kolay kolay bozulmaz doğru ustanın eline geçerse 1/2k ya halleder bilgisiz usta (saygıdan yazıyorum ) tamamen bozar

Annenemin telefonu (8 plus ) Su almış gördüğümde pirince yatırdım. Sabah götürürken diz kapağı mesafesinden yere düşüp içi açıldı içine baktığımda heryer sırılsıklam olmuştu ve kameralarda su vardı. Hemen telefoncuya götürdüm telefoncuya bıraktım ama ne kadar fiayt olacağını bilmiyorum ortalama ne kadar fiyat patlar? Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Not: fotoğrafı atamadım server biraz düzelsin aticam cevap olarak
O cihazda IP 67 var nasıl öyle su aldı o cihaz?

Not: fotoğrafı atamadım server biraz düzelsin aticam cevap olarak
Fpproya yolla hallederler hiç uğraşma başka yerlerle

O cihazda IP 67 var nasıl öyle su aldı o cihaz?
Büyük ihtimal tamir gormus tam olarak bilmiyorum annanem ankarada dayimla yasiyor pek muhattap degilim telefonda sivi bandi yoktu zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fpproya yolla hallederler hiç uğraşma başka yerlerle
O kadar bütçem yok maalesef

tamir gördüyse önceden sıvı ve toz bandı yapıştırmamışlardır
Sivi bandi yok sanirim

Büyük ihtimal tamir gormus tam olarak bilmiyorum annanem ankarada dayimla yasiyor pek muhattap degilim telefonda sivi bandi yoktu zaten

O kadar bütçem yok maalesef

Sivi bandi yok sanirim
fpproya mecvur yollicaksın sıvı temasında en iyi onlar yapar bide sıvı bandınıda takarlar en fazla 1k 2k tutar zaten

fpproya mecvur yollicaksın sıvı temasında en iyi onlar yapar bide sıvı bandınıda takarlar en fazla 1k 2k tutar zaten
Ananem zaten telefon kullanımı alo alo oldugu icin calismasi ve arama yapması yeterli ayriyetten bayramdan once tamir olmasi lazim o yuzden fp proya gonderemem

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,590
Üyeler
193,441
Son üye
brkntz
Geri