Arama sonuçları: *

• Users: Huzi53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Acer ph315-55 rgb statikte çalısmıyor

bende ph 315-55 modeli var 3070 i7 12700h lı olan fakat predator senseden klavyeyi (tek bir renk yada farklı renkler yapmaya çalıştığımda yani) statik modda rgb çalıştırmayı denediğimde klavyede herhangi bir ışık yanmıyor fakat dinamik moda geçtiğimde yanmaya başlıyor lütfen yardımcı olun
  2. H

18 yaş altı için kart önerisi

17 yaşındayım ve bütün arkadaşlarımda papara ininal gibi kartlar var internetten alışveriş yapacağımda onlara para veriyorum kendim papara açmayı denediğimde ebeveyn doğrulaması istedi ininal kartlardada nedense atm den yükleyemiyorum hata oldu diyor acaba hem doğrulama gerektirmeyen hemde çok...
  3. H

Teknoicon com güvenilir mi?

Babam 9 eylülde s23 ultra 512gb telefonu aldı ve instagramdan satıcı bulmayı kendisi sever ve teknoicon.comdan almaya karar verdi fakat siteleri akakcede olmaması garibime geldi çünkü 5k ucuzdu orda neyse 1 hafta oldu hala kargoya vermemişler acaba bilgisi olan biri varmı site hakkında?
  4. H

Ev için Ses yapmayan vantilatör önerir misiniz?

Beyler bütçe 3000 ama 2500 lüklerden olursa iyi olur birde bakınırken premier önerenleri gördüm acaba trendyoldan https://ty.gl/wwi1eguong719 Bunumu alsam sessiz olsun bide serinletsin yeter öyle aşırıüflemesine gerek yok
  5. H

Rubenis rbs20 vantilatör

Vantilatör almayı düşünüyorum gelecek yaz pahalanır geç kalsamda şimdiden alayım vantilatör özellik olarak 80watt , pervaneler 18inç ve genişlik olarak geniş. alınır mı? ve alacaksam hangi satıcıdan almam güvenli olur acaba bilenler yardımcı olabilirmi bazı satıcıları kargo kutusuyla ilgili...
  6. H

Master mtr f300 vantilatör alınır mı?

Linki https://www.pazarama.com/master-mtr-f300-masaustu-vantilator-p-6922574589014 Aga masaüstü fan istiyorum bu geldi karşıma bayada güçlü gözüküyor 12 inç (masaüstü istiyorum ama diğer türlerdende olur)
  7. H

Masaüstü vantilatör tavsiyesi

Masanın üstüne vantilatör lazım büyüklerden bulabilirsenizde iyi olur bütçe 900 ama 1200 yaparım heralde birkaç öneride bulunursanız sevinirim
  8. H

Yardım 28000 tl ye laptop önerisi

Bana 28000 tl maksimum olmak üzere 3060 veya 4050 lili laptop önerir misiniz? marka asus msi monster olsun
  9. H

Yardım HP victus i5 13500H - rtx 4050 26999

HP Victus 16-R0052NT 7P6L8EA Intel Core i5 13500H 16.1" 16 GB RAM 512 GB SSD 6 GB RTX4050 FHD FreeDOS Gaming Laptop Bilgisayarını almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak 1 - Acaba HP victusun ömür veya fan sıkıntısı varmı? 2 - Monster almam daha iyi mi? olacaktır 3 - 28000 tl maksimum bütçem var...
  10. H

Dizüstü bilgisayar markaları ömür ve fana göre sıralamaları

Yaz başlamadan önce dizüstü bilgisayar alma fikirleri aklıma geldi anne ve babamda kasa almak yerine laptop almamın daha iyi olacağını düşündüler. Uzun bir süre araştırdım Monster , msi , asus laptoplarıtla iyi bilgiler topladım fakat HP acer gibi bilgisayarlarla ilgili bilgim yok siz olsaydınız...
Geri