Teknoicon com güvenilir mi?

Huzi53

80+
Reaksiyon skoru
1
Babam 9 eylülde s23 ultra 512gb telefonu aldı ve instagramdan satıcı bulmayı kendisi sever ve teknoicon.comdan almaya karar verdi fakat siteleri akakcede olmaması garibime geldi çünkü 5k ucuzdu orda neyse 1 hafta oldu hala kargoya vermemişler acaba bilgisi olan biri varmı site hakkında?

Babam 9 eylülde s23 ultra 512gb telefonu aldı ve instagramdan satıcı bulmayı kendisi sever ve teknoicon.comdan almaya karar verdi fakat siteleri akakcede olmaması garibime geldi çünkü 5k ucuzdu orda neyse 1 hafta oldu hala kargoya vermemişler acaba bilgisi olan biri varmı site hakkında?
Bir tık sıkıntılı site , uğraştıracaklar anlaşılan geçmiş olsun :D Şikayetvar bakın.

Ciddi sıkıntılar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ciddi sıkıntılar var
E devlet üzerinden Tüketici Hakları'na ve CİMER üzerinden BTK ya şikayette bulundum inceleme detay bilgisinde savunması istendi yazıyor Tüketici Hakları'na başvurunuzu yaparken ücret iadesinin yasal sureler dışında yapılması halinde iade ücretin faizi ile talep ettiğinizi beyan edin Çünkü mahkeme ye intikal etmesi ve iade suresinin uzaması yüksek ihtimal

Madur bir müşterinin yorumu

teknoflo.com markasının alt markası gözüküyor 2024 yılının mayıs ayında açılmışlar umarım dolandırılmamışsınızdır

Peki gönderirlerse yenilenmiş / çakma çıkma durumunda nasıl anlarız yenilenmiş olduğunu ve bunu iade etme hakkımız varmı telefonu

Selamlar, geçmiş olsun maalesef dolandırıldınız. Çünkü bende dolandırıldım. Hukuki süreci başlattım. Sadece savcılık değil, sakarya ticaret odasına, cimere, ticaret bakanlığına, tüketici hakem heyetine ve bir çok yere suç duyurusunda ve geri bildirimde bulundum. Şirket hayali bir şirket. Bankalar ile anlaşma yapmış ve vakıfbank word ile telefonlara 10 taksit imkanı sunuyor yani o kadar ileri taşımışlar bu dolandırıcılığı. Şuan savcılık işlemlerinde sona gelindi ve netice almam yakındır. Herkesin uzak durması gereken bir site ve kesinlik alışveriş yapılmamalı. Çünkü ürün göndermiyor ve para iadesi yapmıyorlar. Nisan 2024 de açılmışlar ve büyük ihtimal yıl bitmeden vergi ödemeden kapatıp kaçarlar.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri