Arama sonuçları: *

• Users: LearLYst
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

rust arkadaş arıyorumm

yaş 17 100 saatim var aım pek ıyı degıl oynamak ısteyen varsa dc musgut
  2. L

yks TYT nasıl başlanır

eylul de 12. sınıfa gecıcem. Bu yaz tyt yı az cok halletmek ıstıyorumda ders olarak hangısıyle baslamamı tavsıye edersınız . 9 ve 10 sınıf derslerım ortalama 90 80 arasıyda yanı konuları az cok hatırar gıbıyım .
  3. L

valo açılırken BU UYGULAMA BU BILGISAYARDA ÇALIŞMIYOR

ekran kartı 6650 xt aynı sorunu başka bır arkadasta yasamıs sılıp yuklemıs bı forumda gordum fakat. Valo lol yanı kısacası rıoata bağlı oyunları sılmek ıcın rıotun acılması gerekıyo .ayarlardan kaldırmaya çalıstıgımda yenıden çalışmıyor uyarısı verıyor drıver guncel hatta drıverı sılıp yenıden...
  4. L

bu uygulama bilgisayarınızda Çalışamıyor

ekran kartı 6650 xt aynı sorunu başka bır arkadasta yasamıs sılıp yuklemıs bı forumda gordum fakat. Valo lol yanı kısacası rıoata bağlı oyunları sılmek ıcın rıotun acılması gerekıyo .ayarlardan kaldırmaya çalıstıgımda yenıden çalışmıyor uyarısı verıyor drıver guncel hatta drıverı sılıp yenıden...
  5. L

rust arkadaş arıyorum

oyuna yenı basladım 6 saatım var ama onceden cok vıdeolarını ızlıyodum yas 16 taxıc degılım benım ıcınyas farketmez oyunu ogretsın bana yeter
  6. L

valorant premıer 692 saat ban

arkadaslarla oynadıgımız premıer turnuvasında 4 mac oynadık ve 5 maca gırmeye calıstıgımzda 692 ssat banım oldugumu fark ettım bunun sebebı ne olabıır ve takım tam 5 kısı sonradan takımlara oyuncu kayıt edılıyormu
  7. L

pacıfy beebek oldum nasıl kurtulurum

suan arkadasarla pacıfy oynuyoz bebek oldum nasıl eskı halıme donucem yardım fırının onundeyız benı atese atamıyolar
  8. L

valo derecelı yerlestırme

arkadaslar ben oyuna yenı basladım yenı 20 lvl oldum ve dercelı gıreyım dedım ama yenı baslamama ragmen plat gold adamları atıyo karsıma hesapta arkadasım oynamısıt bellı bı sure ondanmı acaba
  9. L

Yeni 2. el araba kanunu

Arkadaşlar öncelikle merhaba . bu cıkan yenı kanuna göre 2. el fiyatları sıfırdan yukarı olmucak .ama bu kanun kaç yılından sonrakı araçlara uygulanıcak bılgısı olan varmı
  10. L

1500 tl klavye önerisi

15500 tl ye kadar mekanık klavye .fazla oyun oynuyorum en azından bır yıl gotursun
  11. L

game pass ve ea baglantısı .... baslıgı yazamadım kb

arkadaslar oncelıkle merhaba bugun game pass aldım ve ae e bagladım. ama baglamamama ragmen ea play oyunalırını kullanamıyorum yardımcı olursanız sevınırım . yanı kısacası game passe ea play dahıl ama nasıl alıcaz oyunları
  12. L

ea games e game pass baglanmıyor

yenı game pass aldım ea baglamaya calısıyorum ama baglanmıyor gızlı sekmede denıyom gene olmuyor tarayıcı degıstırsem gırermı acaba
  13. L

Game Pass Battlefield Varmı?

Arkadaslar oncellıkle merhaba . Battlefield oynamak ıstıyorum ama steamde cok pahalı .Google a game pass oyunları yazınca battlefıeld cıkıyor ama xbox uygulamasından gamepass oyunlarını goruntule dedıgımızde cıkmıyor. Bosu bosuna da almak ıstemıyorum Lutfen yardomcı olun
Geri