L LearLYst 80+ Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 20 Reaksiyon skoru 4 31 Temmuz 2023 #1 arkadaslar ben oyuna yenı basladım yenı 20 lvl oldum ve dercelı gıreyım dedım ama yenı baslamama ragmen plat gold adamları atıyo karsıma hesapta arkadasım oynamısıt bellı bı sure ondanmı acaba
arkadaslar ben oyuna yenı basladım yenı 20 lvl oldum ve dercelı gıreyım dedım ama yenı baslamama ragmen plat gold adamları atıyo karsıma hesapta arkadasım oynamısıt bellı bı sure ondanmı acaba
ZeRRaen 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1,970 Reaksiyon skoru 765 31 Temmuz 2023 #2 Evet ondandır, yeni hesap açıp tekrar başla. Benim Smurf hesaplarımı mesela Plata atıyor. 1-2 maç 40 vursan MMR fırlıyor.
Evet ondandır, yeni hesap açıp tekrar başla. Benim Smurf hesaplarımı mesela Plata atıyor. 1-2 maç 40 vursan MMR fırlıyor.
SadeceSeyf Cezalı 80+ Gold Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 8,874 Reaksiyon skoru 4,390 31 Temmuz 2023 #3 LearLYst yazmış: arkadaslar ben oyuna yenı basladım yenı 20 lvl oldum ve dercelı gıreyım dedım ama yenı baslamama ragmen plat gold adamları atıyo karsıma hesapta arkadasım oynamısıt bellı bı sure ondanmı acaba Devamı için tıklayın... Hayır bu sene ranklı çok karışık oldu.
LearLYst yazmış: arkadaslar ben oyuna yenı basladım yenı 20 lvl oldum ve dercelı gıreyım dedım ama yenı baslamama ragmen plat gold adamları atıyo karsıma hesapta arkadasım oynamısıt bellı bı sure ondanmı acaba Devamı için tıklayın... Hayır bu sene ranklı çok karışık oldu.