Arama sonuçları: *

• Users: Lordas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

İkinci Üniversite Tavsiyesi

Merhabalar İstanbul Aydın Üniversitesinde ikinci sınıf Havacılık Yönetimi öğrencisiyim ikinci üniversite olarak Yönetim Bilişim Sistemleri okumayı düşünüyorum hangi üniversiteden okumak daha mantıklı Anadolu Üniversitesinden mi İstanbul Üniversitesinden mi ? Tavsiyeleriniz için şimdiden...
  2. L

Değerli Dostlar Fikrinize İhtiyacım Var

Değerli dostlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var. Ben şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi Havacılık Yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim. Farklı sektörlerde iş deneyimim var, 21 yaşındayım ve kendini geliştirmeye açık birisiyim. İlk sorum: Şu anki örgün eğitimde Havacılık Yönetimi lisansımı...
  3. L

Açıktan Önlisans Bölümü Okumayı Düşünüyorum

merhaba beyler bir vakıf üniversitesinde havacılık yönetimi (ingilizce) öğrencisiyim 2. sınıfa geçtim bu sene ve okul bitene kadar bi yandan da bir önlisans bölümü yazsam fena olmaz diye düşünüyorum ilerde dgs ile 4 yıla tamamlarım yada şöyle bir seçenek var direkt bir lisans bölümü daha...
  4. L

Memur Duyuru Takibi ?

beyler polis yada normal herhangi bir birimde olan memur alımlarını tek bir yerden takip edebileceğim bir sistem var mı yoksa illa teker teker bakmalı mıyız
  5. L

Ortaöğretim Kpss Mat İçin Konu Tavsiyesi

ortaöğretim kpss ye 3 aydan kısa bir süre kaldı matematikte bazı konuları elemeyi düşünüyorum 0 mat bilgimle yetiştiremeyeceğimi düşündüğüm için permitasyon kombinasyon olasılık konularını çıkardım sizce başka hangi konuları çıkarmalıyım az sorusu olan . sözel derslerde hiçbir problemim yok...
  6. L

Bitcoin Ne Zaman Eski Haline Gelir

beyler merhaba bitcoin sizce 120k 125k civarına ne zaman gelir var mı bi tahmininiz
  7. L

Gaming PC Toplamada Acele Etmeli Miyim

beyler merhaba ekimde yada net bir şekilde kasımda pcyi toplamayı düşünüyorum 200 k ya sizce yad abi tık üstüne peşin fiyat taksitli olacak şekilde şimdi almalı mıyım çünkü zam geleceği söyleniyor tavsiyeniz nedir
  8. L

Pegem Yayınevi Kötü Müdür

merhaba arkadaşlar ekşi sözlükte baya sövmüşler pegem yayın evine 15 yıldır falan kpps ortaöğretime hazırlanıyorum pegemin ezberbozan mat kitabı var bende matematiğim berbat sizce öğrenmem açısından bu kitabı kullanmam yeterli olur mu başlangıç seviyesinde yoksa başka bir kaynak almalı mıyım
  9. L

RTX 5080 Muadili Bir AMD Ekran Kartı Almak Mantıklımı ?

5080 muadili bir amd ekran kartı almak mantıklı mı sizce sistem toplarken herhalde 9070xt var yakın olarak
  10. L

Uygun Fiyata Ram Yakalmak İçin Ne Yapmalıyım

beyler merhaba uygun fiyata ram yakalamak için bütün sitelere gidip istediğim özellikteki ramlari fav yapıp indirim mi kovalayayım yoksa başka bir taktik vs var mı aynı zamanda bizim forumu da takip ediyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)
  11. L

RTX 5080 Alırken Hangi Modeli Almalıyım

beyler merhaba asus tuf 5080 almayı düşünüyorum diğer modellerle farkı soğutlma muhabbetleri diye biliyorum ama fp olarak hangisini almak daha mantıklı sizce
  12. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM RGB DDR5 6800MHz CL34 1.45V Soğutuculu Dual PC 46 bine alınır mı yoksa kasımı bekleyip kampanyalarla iyi bi pc toplamayı düşünüyorum 6 taksitli peşin fiyata 200 k civarı tavsiyelerinizi alırım canlar
  13. L

Kpss Ortaoöğretim Mat Çalışma Konusunda Destek

Arkadaşlar merhaba kpss ortaöğretim içim son 3 ay kala çalışmaya başladım sözel konularda mükemmel ilerliyorum soru çözümlerim 10/10 ama matematikte temelim 0 4 işlem dışında yokum burda nasıl ilerlemeliyim ytdeki hocalardan iki kaynak aldım birisi retro yayıncılıktan bi mat hocası birisi de...
  14. L

Tırnak Batmasından Nasıl Kurtulunur

beyler ayak sağ baş parmağımda en az 8 senedir tırnak batması var bugün doktora gittim ama uzun süredir olduğunu söylemeyi unuttum adamın tavsiyesi tırnağın altına pamuk koy zamanla geçer oldu ama zamanında çok acıyordu ve kestiğimde parmağın sağ tarafına doğru batan bi tırnak gibi bi şey vardı...
  15. L

Kumar Sitelerinden Üyeliği Silme

Beyler 3 yıl önce baya bi kumar sitesite kayıt oldum 3 yıldır hiç oynamadım ama bi korkum var incelemeye falan alırlar patlarız diye bu sitelerden üyelikleri nasıl bulabiliriz toplu şekilde yoksa teker teker mi halletcez yardımcı olursanız çok sevinirim
Geri