merhaba beyler bir vakıf üniversitesinde havacılık yönetimi (ingilizce) öğrencisiyim 2. sınıfa geçtim bu sene ve okul bitene kadar bi yandan da bir önlisans...
beyler polis yada normal herhangi bir birimde olan memur alımlarını tek bir yerden takip edebileceğim bir sistem var mı yoksa illa teker teker bakmalı mıyız
ortaöğretim kpss ye 3 aydan kısa bir süre kaldı matematikte bazı konuları elemeyi düşünüyorum 0 mat bilgimle yetiştiremeyeceğimi düşündüğüm için permitasyon...
beyler merhaba ekimde yada net bir şekilde kasımda pcyi toplamayı düşünüyorum 200 k ya sizce yad abi tık üstüne peşin fiyat taksitli olacak şekilde şimdi...
Kpss konusunda piyasadaki en iyi yayınlardan biri sadece bana gereksiz zor ve detaylı geliyor matematik çözmedik ama tarih ve paragraf ta biraz zorlayıcı...
merhaba arkadaşlar ekşi sözlükte baya sövmüşler pegem yayın evine 15 yıldır falan kpps ortaöğretime hazırlanıyorum pegemin ezberbozan mat kitabı var bende...
eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak...