Arama sonuçları: *

1. L

Değerli Dostlar Fikrinize İhtiyacım Var

peki burda ki durumuma rağmen değer mi sence abi üniversiteye vs 0 dan başlamak konusunda
  2. L

Değerli Dostlar Fikrinize İhtiyacım Var

Değerli dostlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var. Ben şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi Havacılık Yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim. Farklı sektörlerde iş deneyimim var, 21 yaşındayım ve kendini geliştirmeye açık birisiyim. İlk sorum: Şu anki örgün eğitimde Havacılık Yönetimi lisansımı...
  3. L

Bitcoin Ne Zaman Eski Haline Gelir

hahahaha kral xrp için dedim belkide öyle değildir kendi izlenimim öyle oldu çok bilgim yok kripto veya yatırım alanında benim dediğim şeyler çok saçma olabilir şimdiden kusura bakmayın 1787569624 bayadır o civarlarda geziyor ya
  4. L

peki yatırım alanında nasıl yatırım yapmam neye yatırım yapmam konusunda tercih yapmayı öğrenebileceğim bir yt sayfası veya kitap var mı kendimi geliştirebileceğim
  5. L

xrp olarak ufak bir yatırımım vardı çok da anlamıyorum bu işlerden zaten ama farkettiğim şey şu btc düşünce hepsi düşüyor ondan dolayı yükselmesini istiyorum
  6. L

Açıktan Önlisans Bölümü Okumayı Düşünüyorum

merhaba beyler bir vakıf üniversitesinde havacılık yönetimi (ingilizce) öğrencisiyim 2. sınıfa geçtim bu sene ve okul bitene kadar bi yandan da bir önlisans bölümü yazsam fena olmaz diye düşünüyorum ilerde dgs ile 4 yıla tamamlarım yada şöyle bir seçenek var direkt bir lisans bölümü daha...
  7. L

Memur Duyuru Takibi ?

çok teşekkür ederim reis allah razı olsun
  8. L

Memur Duyuru Takibi ?

beyler polis yada normal herhangi bir birimde olan memur alımlarını tek bir yerden takip edebileceğim bir sistem var mı yoksa illa teker teker bakmalı mıyız
  9. L

Ortaöğretim Kpss Mat İçin Konu Tavsiyesi

ortaöğretim kpss ye 3 aydan kısa bir süre kaldı matematikte bazı konuları elemeyi düşünüyorum 0 mat bilgimle yetiştiremeyeceğimi düşündüğüm için permitasyon kombinasyon olasılık konularını çıkardım sizce başka hangi konuları çıkarmalıyım az sorusu olan . sözel derslerde hiçbir problemim yok...
  10. L

beyler merhaba bitcoin sizce 120k 125k civarına ne zaman gelir var mı bi tahmininiz
  11. L

Gaming PC Toplamada Acele Etmeli Miyim

beyler merhaba ekimde yada net bir şekilde kasımda pcyi toplamayı düşünüyorum 200 k ya sizce yad abi tık üstüne peşin fiyat taksitli olacak şekilde şimdi almalı mıyım çünkü zam geleceği söyleniyor tavsiyeniz nedir
  12. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

teşekkür ederim tavsiyeler için
  13. L

🔥İndirim Asus Prime B850m-K Am5 Ddr5 Anakart 5.297₺ (Troy Kart'a Özel)

fiyat güzel olabilir ama idefixten nefret ediyorum 2 ürün aldım ikiside problemli geldi ve müşteri hizmetleri berbat şirkette berbat benden söylemesi alırken iki kez düşünün benim dilim çok yandı burdan
  14. L

Pegem Yayınevi Kötü Müdür

merhaba arkadaşlar ekşi sözlükte baya sövmüşler pegem yayın evine 15 yıldır falan kpps ortaöğretime hazırlanıyorum pegemin ezberbozan mat kitabı var bende matematiğim berbat sizce öğrenmem açısından bu kitabı kullanmam yeterli olur mu başlangıç seviyesinde yoksa başka bir kaynak almalı mıyım
  15. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

ram ve psu okeydir de sıvı soğutma olmadan iyi bir kule tipi soğutucuyla iyi bir şekilde soğutamaz mıyım
  16. L

RTX 5080 Muadili Bir AMD Ekran Kartı Almak Mantıklımı ?

oyun ve yayın için almayı planlıyorum ozaman 5080 gibi
  17. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay...
  18. L

RTX 5080 Muadili Bir AMD Ekran Kartı Almak Mantıklımı ?

5080 muadili bir amd ekran kartı almak mantıklı mı sizce sistem toplarken herhalde 9070xt var yakın olarak
  19. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum ekran kartı 5080 işlemci olarak 9950x3d yada 9800x3d almak istiyorum almışken en iyisi olsun ileriye dönük
  20. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

üst limit cl 36 diyebilir miyiz peki
Geri