Lordas isimli üyenin son içerikleri

1. L

Gaming PC Toplamada Acele Etmeli Miyim

beyler merhaba ekimde yada net bir şekilde kasımda pcyi toplamayı düşünüyorum 200 k ya sizce yad abi tık üstüne peşin fiyat taksitli olacak şekilde şimdi almalı mıyım çünkü zam geleceği söyleniyor tavsiyeniz nedir
  2. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

teşekkür ederim tavsiyeler için
  3. L

🔥İndirim Asus Prime B850m-K Am5 Ddr5 Anakart 5.297₺ (Troy Kart'a Özel)

fiyat güzel olabilir ama idefixten nefret ediyorum 2 ürün aldım ikiside problemli geldi ve müşteri hizmetleri berbat şirkette berbat benden söylemesi alırken iki kez düşünün benim dilim çok yandı burdan
  4. L

Pegem Yayınevi Kötü Müdür

merhaba arkadaşlar ekşi sözlükte baya sövmüşler pegem yayın evine 15 yıldır falan kpps ortaöğretime hazırlanıyorum pegemin ezberbozan mat kitabı var bende matematiğim berbat sizce öğrenmem açısından bu kitabı kullanmam yeterli olur mu başlangıç seviyesinde yoksa başka bir kaynak almalı mıyım
  5. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

ram ve psu okeydir de sıvı soğutma olmadan iyi bir kule tipi soğutucuyla iyi bir şekilde soğutamaz mıyım
  6. L

RTX 5080 Muadili Bir AMD Ekran Kartı Almak Mantıklımı ?

oyun ve yayın için almayı planlıyorum ozaman 5080 gibi
  7. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay...
  8. L

RTX 5080 Muadili Bir AMD Ekran Kartı Almak Mantıklımı ?

5080 muadili bir amd ekran kartı almak mantıklı mı sizce sistem toplarken herhalde 9070xt var yakın olarak
  9. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum ekran kartı 5080 işlemci olarak 9950x3d yada 9800x3d almak istiyorum almışken en iyisi olsun ileriye dönük
  10. L

Goodram 64gb Alınır mı ?

üst limit cl 36 diyebilir miyiz peki
  11. L

Uygun Fiyata Ram Yakalmak İçin Ne Yapmalıyım

taksitli bir şekilde almayı düşünüyorum her şeyi kral teşekkür ederim yinede bilgi için
  12. L

bir iki tanesine yazdım lavuklar şey diyo 0 paket açamam cart curt
  13. L

RTX 5080 Alırken Hangi Modeli Almalıyım

tavsiye için teşekkür ederim tuf istiyorum kral ya ama fiyat konusunda haklısın 1784899574 bilgi için eyw
  14. L

2. ele güvenmiyorum ya sahte muhabbetleri varmış 1784899411 hepsini akakçeden favladım direkt itopya incehesap gibi yerlerden eklemeye gerek var mı
  15. L

RTX 5080 Alırken Hangi Modeli Almalıyım

biraz daha fazla verip tuf alıcam ya kral zaten uzun zaman sonra pc toplicam kalitelisi olsun
Geri