3331389267315587 sipariş numaralı ürününüzü internet üzerinden sipariş verdim. Ürün elime sağlam ve herhangi bir deformasyon olmadan ulaştı.
Ancak ürünü dün ilk defa giydiğimde bir problemle karşılaştım. Yaklaşık 3 yıldır aynı markanın aynı modelini, aynı numarada kullanıyorum ve ayakkabının...
açık üniversitelerde sınavlar yakın çevrendeki herhangi bir okulda yada şehrindeki herhangi bir okulda olmuyor mu ki
1788014860
tamamdır kral teşekkür ederim eğer aklına gelirse daha fazla tavsiye fikir verirsen çok sevinirim üni 2. sınıftayım şu 4 seneyi verimli geçirmek istiyorum
Merhabalar İstanbul Aydın Üniversitesinde ikinci sınıf Havacılık Yönetimi öğrencisiyim ikinci üniversite olarak Yönetim Bilişim Sistemleri okumayı düşünüyorum hangi üniversiteden okumak daha mantıklı Anadolu Üniversitesinden mi İstanbul Üniversitesinden mi ?
Tavsiyeleriniz için şimdiden...
Değerli dostlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var.
Ben şu anda İstanbul Aydın Üniversitesi Havacılık Yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim. Farklı sektörlerde iş deneyimim var, 21 yaşındayım ve kendini geliştirmeye açık birisiyim.
İlk sorum: Şu anki örgün eğitimde Havacılık Yönetimi lisansımı...
hahahaha kral xrp için dedim belkide öyle değildir kendi izlenimim öyle oldu çok bilgim yok kripto veya yatırım alanında benim dediğim şeyler çok saçma olabilir şimdiden kusura bakmayın
1787569624
bayadır o civarlarda geziyor ya
peki yatırım alanında nasıl yatırım yapmam neye yatırım yapmam konusunda tercih yapmayı öğrenebileceğim bir yt sayfası veya kitap var mı kendimi geliştirebileceğim
xrp olarak ufak bir yatırımım vardı çok da anlamıyorum bu işlerden zaten ama farkettiğim şey şu btc düşünce hepsi düşüyor ondan dolayı yükselmesini istiyorum
merhaba beyler bir vakıf üniversitesinde havacılık yönetimi (ingilizce) öğrencisiyim 2. sınıfa geçtim bu sene ve okul bitene kadar bi yandan da bir önlisans bölümü yazsam fena olmaz diye düşünüyorum ilerde dgs ile 4 yıla tamamlarım yada şöyle bir seçenek var direkt bir lisans bölümü daha...
beyler polis yada normal herhangi bir birimde olan memur alımlarını tek bir yerden takip edebileceğim bir sistem var mı yoksa illa teker teker bakmalı mıyız
ortaöğretim kpss ye 3 aydan kısa bir süre kaldı matematikte bazı konuları elemeyi düşünüyorum 0 mat bilgimle yetiştiremeyeceğimi düşündüğüm için permitasyon kombinasyon olasılık konularını çıkardım sizce başka hangi konuları çıkarmalıyım az sorusu olan . sözel derslerde hiçbir problemim yok...