beyler merhaba ekimde yada net bir şekilde kasımda pcyi toplamayı düşünüyorum 200 k ya sizce yad abi tık üstüne peşin fiyat taksitli olacak şekilde şimdi almalı mıyım çünkü zam geleceği söyleniyor tavsiyeniz nedir
fiyat güzel olabilir ama idefixten nefret ediyorum 2 ürün aldım ikiside problemli geldi ve müşteri hizmetleri berbat şirkette berbat benden söylemesi alırken iki kez düşünün benim dilim çok yandı burdan
merhaba arkadaşlar ekşi sözlükte baya sövmüşler pegem yayın evine 15 yıldır falan kpps ortaöğretime hazırlanıyorum pegemin ezberbozan mat kitabı var bende matematiğim berbat sizce öğrenmem açısından bu kitabı kullanmam yeterli olur mu başlangıç seviyesinde yoksa başka bir kaynak almalı mıyım
eyw toplama için ssdler çok pahalanmış bide ssd alırken böyle bir sisteme kaç mhz yakışır 2 tb almayı düşünüyorum , soğutucu olarakta kule tipi almak istiyorum sıvı soğutucudaki riski almak istemiyorum ve anakartta bu 850 likler yada 870 likler bunlarla 600 lükler arasındaki fark çok var mı olay...
200 k max 225 ama peşin fiyat taksitli ay olarak 5 6 monitör klavye mouse hariç onları sonra almayı düşünüyorum ekran kartı 5080 işlemci olarak 9950x3d yada 9800x3d almak istiyorum almışken en iyisi olsun ileriye dönük