Airforce 1 Dil Kısmı Bileğimi Kesti

Lordas

80+
Reaksiyon skoru
11
3331389267315587 sipariş numaralı ürününüzü internet üzerinden sipariş verdim. Ürün elime sağlam ve herhangi bir deformasyon olmadan ulaştı.

Ancak ürünü dün ilk defa giydiğimde bir problemle karşılaştım. Yaklaşık 3 yıldır aynı markanın aynı modelini, aynı numarada kullanıyorum ve ayakkabının bağcıklarıyla veya kullanım şekliyle herhangi bir değişiklik yapmıyorum.

Fakat bu üründe sol ayakkabıda herhangi bir sorun yaşamazken, sağ ayakkabıda ciddi bir problem yaşadım. Ayakkabıyı gün içerisinde dışarıda olduğum için çıkarma imkânım olmadığından giymeye devam etmek zorunda kaldım. Eve geldiğimde ise sağ ayakkabının dil kısmının ayak bileğimi keserek tahriş ettiğini fark ettim.

Aynı model ve numarayı yaklaşık 3 yıldır kullandığım için sorunun kullanım şeklimden kaynaklandığını düşünmüyorum. Özellikle yalnızca sağ ayakkabıda bu problemin ortaya çıkması nedeniyle ürünün incelenmesini rica ediyorum.

Ürünün üretim veya materyal kaynaklı bir problemi olup olmadığının kontrol edilmesini ve konu hakkında tarafıma yardımcı olunmasını rica ederim.

beyler durumu burda anlattım sizce ne olur çözüm muhabbetinde barçından satin aldim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,621
Üyeler
203,533
Son üye
AnonimKullanıcı1
Geri