Arama sonuçları: *

• Users: drawsly
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drawsly

2500₺'ye Kulak Üstü Kulaklık Önerir Misiniz?

Merhaba, konu başlığında da belirttiğim gibi bir kulaklık arıyorum, maksimum bütçem 2500₺ önerilerinizi bekliyorum.
  2. drawsly

Türk Telekom Saha Dolabı Mesafesi bulma

Merhaba telefon ankastre kutusunda şöyle bir kod var bu koda göre saha dolabını nasıl bulabilirim?
  3. drawsly

Fiyat performans OpenWrt destekleyen modem önerisi

Merhaba! Fiyat performans modem önerir misiniz? OpenWrt destekleyen.
  4. drawsly

XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q | XPG Prime Yazılım Sorunu

Merhaba xpg prime yazılımının 1.4.7 sürümünü indirdim ve kurdum ve klavyenin firmware update'sini son sürüm (1012) olacak şekilde güncelledim fakat canvas kısmında reactive modunu seçince bastığım tuş yerine yanındaki tuşda aydınlatma devreye giriyor sorunu yaşayıp çözen birisi var mı ?
  5. drawsly

Çözüldü✓ 1800 tl veya alti yurt içi blue yada brown mekanik klavye

Merhaba basliktada belirttiğim gibi 1800 tl bandinda blue yada brown switch klavye ariyorum numpad olmasa gusel olur ☺️
  6. drawsly

1500 tl bandinda blue yada brown switch klavye

baslikdada belirttigim gibi 1590 tl bandinda blue yada briwn switch klavye onerirmisiniz
  7. drawsly

2 Sistem Arasında Kaldım

Merhaba 22 Bin tl gibi bir bütçem var ve bulabileceğim en iyi sistemleri buldum; https://www.gaming.gen.tr/urun/301683/ultima-dual3060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Özelleştirme: 5600X İşlemciye yükselttim, Asus Prime...
  8. drawsly

Çözüldü✓ 20,000 TL Bandında Hazır Sistem Önerisi

Merhaba 20,000 TL bandında hazır sistem önerir misiniz? amd işlemci ve nvidia ekran kartı arıyorum powered by asus olursa iyi olur
Geri