Arama sonuçları: *

1. E

Bilgisayarım cpu %100 sorunu ve performans izleyici 0 değeri çıkıyor.

Merhaba, Sistemim ( RTX 3060 Ryzen 5 5600 16 GB RAM 3600 MHz ) son birkaç gündür bilgisayarımda CPU %100 sorunu vardı bende internetten araştırdım ve sorunu çözmek için her şeyi yaptım fakat çözemedim. ( virüs taraması yaptım her şeyi indirdim fakat hepside virüs yok dediler, USB ile format...
  2. E

Cpu %100 kullanım sorunu

Benim bilgisayar özelliklerim : Ryzen 5 5600 Rtx 3060 16 gb ram. Son 2 gündür Cpu 100 kullanım sorunu var , neden olduğunu bilmiyorum virüs taraması yaptım , tüm antivirüs programlarını indirdim bilgisayarda virüs yok dediler fakat sorun devam ediyordu , bende usb ile format atmaya karar verdim...
  3. E

Rtx 3060 Ekran kartı tüm gucüyle çalışmıyordu sonra kendi kendine düzeldi.

Merhaba benim sistemim rtx 3060 msi ve ryzen 5 5600. Sistemi ilk aldigimda ne yazikki furmark gibi testler yapmadim sadece bios suruculer ve ram frekanslari guncelledim. Ilk olarak gta 5 girdigimde rtx 3060 nin gucunu goremedim fps değerlerinin daha fazla olmasi gerekiyordu ayni durum forza...
  4. E

beyler benim 35k bütçem var ve en iyi sistemi toplamak istiyorum monitör dahil.

beyler benim 35k bütçem var ve en iyi sistemi toplamak istiyorum monitör dahil. darboğaz yapmayan sisteme ihtiyacım var. ne önerirsiniz
Geri