Arama sonuçları: *

• Users: NightBeast
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

2.Monitörden Sinyal yok hatası

2 monitörüm de VGA girişli. 1. monitör ekran kartına VGA girişine takılı, 2. monitörü taktığımda 2 monitörün de sinyali gidiyor. AMD ekran kartı vardır. İnternette araştırdığımda bunların açık olmasını söylüyor. Nasıl açabiliriz ve 2. monitörü nasıl aktif edebiliriz?
  2. N

Asboard Gaming SDD alınır mı??

başlıkta gördüğünüz üzere Asboard Gaming SDD Alınır mı? yada o fiyatlara daha iyi SDD varmı. Aktif olarak onu kullandım 5 senede sağlığı %47 oldu tekrar alınır mı?
  3. N

Ekran kartı varken anakarttan görüntü alma

Merhaba Arkadaşlar 2 monitör yapmak istiyorum anakart ve ekran kartında vga girişi var. Ben hem ekran kartında hemde anakarttan görüntü alma istiyorum bunu nasıl gerçekleştirebilirim. İşlemci : İ5-2500s Ekran Kartı : R7 240 Anakart : H61 Ram : 8GB DDR3 SSD : ASBOARD Gaming 240GB SSD HDD ...
  4. N

İş İstasyonundan Ekran kartı alınır mı??

İş istasyonunda ekran kartı alınırımı alınmaz mı? Alırsak ne gibi sorun veya sıkıntı yaşarız
  5. N

Ekran Kartı Takma Yerinde Bir Parça Var

ekran kartının takılmasına engel beyaz bir parça var nasıl çıkarılır
  6. N

Steamden Gelen Dolandırıcı Mesajı

Arkadaşıma Böyle bir mesaj atmış bu durumda ne yapayım 2 aşamalı doğrulama kodum var.
  7. N

Hangi Linux Daha İyi?

Eski pc im var ve windows 10 kaynakları aşırı sömürüyor bu yüzden linuxa geçmeyi düşünüyorum biraz araştırdım çeşitli linux versiyonları gördüm. Hangisini indirmem benim için iyi olur önceden kullanmadım. Eskisi gibi fazla oyun oynamıyorum ara sıra 1-2 oyun oynuyorum.
  8. N

BIOS'un yanında eski yazıyor ve American Megatrends ekranı açılıyor

Bunu değiştirebilir miyim ya da güncelleyebilir miyim? Eski BIOS PC'ye ne yan etkileri olabilir? Bunu düzeltmenin yolu yok mu? İşlemci İ5-2500S 2.70Ghz
  9. N

Beyler Steam Son Güncellemede Artık Butonlar Çalışmıyor

Beyler Steam Son Güncellemede Artık Butonlar Çalışmıyor Bir Oyun Mağzasına girsem yarısı siyah oluyor kapatsam kapatma butonları çıkmıyor
  10. N

Beyler Bu Google Yer İmleçlerine Klasör oluşturmu ve silemiyom

Aynen Böyle oluyor nasıl silcem silinmiyor Ne zaman eklesem böyle oluyor Yardım
  11. N

Sanallaştırmayı Açmalımıyım?

BlueStack sanallaştırma açmamı istiyor sanallaştırmayı açmak pcye zarar verirmi yada fps drop fln olurmu performansı düşermi İşlemci i5 2500s
  12. N

Cool Master Psu Gtx 550ti Ekran karta uyumlu olurmu

Cool master 500 wat + 80 psu bu sisteme uyarmı yada gtx 550ti ekran karta uyarmı SİSTEM : DDR3 anakart : intel H61-71 işlemci : intel i5 2500s ekran kartı : İntel HD 2000 ram:ddr3 8gb depolama : 240 GB SSD [Asboard Gaming SSD]
  13. N

ddr3 anakarta gddr5 ekran kartı takılırmı

ddr3 anakarta gddr5 ekran kartı takılırmı veya ne kadar PCI Express portu gerekir SİSTEM : DDR3 anakart : intel H61-71 işlemci : intel...
Geri