Arama sonuçları: *

• Users: Nadeko
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Nadeko

OBS Kaydında FPS Problemi HK.

Merhabalar, OBS ile video kaydı almak istiyorum. Ancak, şöyle bir durum mevcut; ben oyunu oynarken bir gram fps drop almıyorum gayet akıcı ve fps dropsuz oynuyorum ve bu durum kayıttaykende geçerli. Ancak, bu sırada aldığım kayıtta anlamsız şekilde bir fps drop varmışçasına zaman zaman...
  2. Nadeko

Nintendo 3DS nerden bulabilirim

Açıkçası belli başlı sitelere baktım ama hiç hoş şeyler bulamadım ya koleksiyonluk ürünler ya da nerden baksan aldıktan sonra yenilenmeye ihtiyaç duyan ürünler gördüm daha önceden alan arkadaşlar nerden temin ettiler teşekkürler şimdiden
  3. Nadeko

Ps 5 ve PC ye aynı hoparlör bağlanabilir mi

Selamlar. Elimde 1 adet hoparlör var ve tek girişi var o da PC ye takılı ve PS e geçtiğimde hep kabloyu çıkar tak yapmaktan bozuldu şimdik ben yeni bi kablo alsam sonra çoğaltıcı alıp iki girişten birini pc ye diğerini ps e taksam aynı anda ses alabilir miyim
  4. Nadeko

Ekran git gel yapıyor

Selamlar bu sıkıntı neyden kaynaklı bilmiyorum ama pc arada monitörü sürekli git gel yaptırtıyor monitör fişini çekip takınca düzeliyor sıkıntı neyden kaynaklı olabilir
  5. Nadeko

Öneri oyuncu monitörleri hakkında yardım ve öneri

27 inç, 2k, 144 veya daha üstü ve ips bir monitör istiyorum çoğu vakit oyun için kullanıcağım tavsiyeleriniz için teşekkürler şimdiden
  6. Nadeko

24 ve 27 inç ekran yan yana nasıl duruyor?

24 inç bir ekranım var ve açıkçası mutlu değilim. nedenini bilmediğim şekilde arasamda 24 inç, 2k monitör bulamadım o yüzden 27 inç tarafına geçiş yapıcam merak ettiğim soru şu aynı düzlemde 27 inç ve 24 inç ekren göze batar mı? ayrıca 27 inç 2k ekran önerilerinize açığım teşekkürler şimdiden
  7. Nadeko

Şarkı birleştirme programı

İki şarkıyı birleştirdiğiniz ama birisi biterken ses azalarak diğeri başlarken ses artarak başlıcak şekilde ayarlayabileceğim bir program var mı
  8. Nadeko

Palm grip mouse tavsiyesi

mousedan anlamadığım zamanlarda claw grip bir mouse aldım ve hayatımı cehenneme çevirdi bildiğiniz güzel palm grip mouse var mı? bütçenin önemi yok
  9. Nadeko

40K Bütçem var okul ve oyun için laptop tavsiyesi

küsuratlar önemli değil okul için dedim fakat çoğunlukla oyun için olucak teşekkürler şimdiden
  10. Nadeko

dark souls 2 hakkında

şimdi arkadaşlar sorum şu steamde 2 adet farklı dark souls 2 var birisi scholar of the first sin bunun mağaza sayfasına girdiğimizde oyunu 0 dan satın almak 440 tl ye geliyor fakat orda gördüğümüz dark souls 2 uprage editation var ve bu 224 TL normal dark souls 2 59 TL normal olanı alıp uprage...
  11. Nadeko

Steam aile paylaşımı ile ilgili bir sıkıntı

Şimdi sorum şu üst tarafta gördüğünüz gibi 6 tane kullanıcı var ve ben 2 kişiyi tanıyorum onlara ben açtım aile paylaşımını sıkıntı yok fakat diğerleri? arkadaşım değiller ama istek atmışlar aile için ve red et butonu yok bunları nasıl kaldırıcam ben fikri olan var mı
  12. Nadeko

max 27k bütçe ile telefon önerisi alabilir miyim?

merhabalar telefonlara dair çok bir bilgim yok fakat max bütçem 27k tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  13. Nadeko

4070ti, r5 7600, 1080p de sıkıntı yapar mı?

merhabalar sisteminde 4070ti ve r5 7600 var, fakat bu yıl yeni bir monitör alabilicek gibi durmuyor 4070ti ya 1080p yakışmaz ama yapabileceğim bir şey yok genel olarak fps ve çok sistem istemeyip elimde olan hikayeli oyunları oynuyorum herhangi bir darboğaz vakası yaşanır mı?
  14. Nadeko

razer blackshark v2 pro şarjdayken kullanabilir miyim?

daha önce hiç wireless kulaklık kullanmadığım için soruyorum bunu 3 saat gibi bir şarj süresi yazılmış şarj olurken kullanmamın bir sakıncası var mı? şu an hem type c portuyla şarj alıyor hemde wireless dalgası takılı
  15. Nadeko

Üst Segment Mouseler Hakkında

Merhabalar güncel olarak rival 3 kullanıyorum fakat o kadar sevmedim ki mouseyi inanamazsınız her şeyiyle ters bir mouse o yüzden üst segment bir mouse arıyorum seçeneklerim şunlar bütçe açısından çok bir sıkıntım yok. -Ninjutso sora (stokları bitmiş gelmesini beklicem -Razer deathadder v3 pro...
  16. Nadeko

Wireless kulaklıklar hakkında

Yavaştan kulaklığımı yenileme vaktim geldi güncel olarak steelseries arctis 3 2019 edit. kullanıyorum almışken wireless bir kulaklık almak istedim fakat nerdeyse marka fark etmeksizin her wireless kulaklığın bir sıkıntısı var gibi duruyor sorum şu beni aldığıma pişman etmicek ve yarı yolda...
  17. Nadeko

ryzen 5 7600 sıcaklık?

Merhabalar sistemim dün geldi amd ryzen 7600 kullanıyorum boştayken 50-60 arası oyun girince ise 91 dereceye çıktığını fark ettim daha işlemci fanı veya sıvı soğutucu alamadım, stok fan kullanıyorum en yakın vakitte alıcam fakat bu değerler normal mi stok fan ve yaz ayı için? bazı okuduğum...
  18. Nadeko

R5 7600 4070ti için yeterli mi?

Selamlar kısa bir sorum olucak pc mi alıcağım sitede 7600x stokları bitmiş, 7600 4070ti besler mi? yoksa stoklara gelmesini mi bekleyeyim aralarında çok fark yok diye biliyorum ama sormaktan zarar gelmez teşekkürler şimdiden
  19. Nadeko

Yeni bir bilgisayar alıcam sistem hakkında biraz destek gerekiyor

Merhabalar, hayatımda hiç masaüstü bir pc kullanıcısı olmadım. yeni bir pc toplamak istiyorum fakat bazı parçalar konusunda hem deneyimsizliğim hem kararsızlığım yüzünden arada kaldım bu işe hakim olan insanların da sözlerini almak istedim. hangisini tercih etmeliyim İŞLEMCİ => AMD Ryzen 5 7600...
Geri