Wireless kulaklıklar hakkında

Nadeko

80+
Reaksiyon skoru
13
Yavaştan kulaklığımı yenileme vaktim geldi güncel olarak steelseries arctis 3 2019 edit. kullanıyorum almışken wireless bir kulaklık almak istedim fakat nerdeyse marka fark etmeksizin her wireless kulaklığın bir sıkıntısı var gibi duruyor sorum şu beni aldığıma pişman etmicek ve yarı yolda bırakmıcak bir kulaklık önerisi alabilir miyim sizden, eğer böyle bir kulaklık daha yoksa kabloludan devam ediceğim

Bulabilirsen, bütçen yeterse Audeze Maxwell. Birde Edifier stax spirit 3 var ama o model Bluetooth üzerinden çalışıyor sadece.
Bu iki modelin kullandığı teknoloji ve tonlaması fiyatına değiyor.
Ama bütçem yetmez dersen sennheiser hd560s, hd25plus 58x ya da 6xx modellerini öneririm.
Hepsinin tonlaması birazcık farklı ve hd25 plus tüketici ürününden ziyade stüdyo aygıtı olarak tasarlanmış ama tonlaması güzel.
Ben hd560s kullanıyorum ve oldukça memnunum. Öneririm.
Mikrofon konusunda ucuz da olsa harici bir lavalier mic işini görür.
Headset üzerindekiler biraz loto gibi; ya mikrofonu iyi kulaklık sesi kötü ya da kulaklık iyi Mikrofon kötü oluyor.
Cloud 2 fena değil, teknik olarak pişman etmez ama aldığın fiyata dikkat et; 4000tl sen sonra hd560s, 58x gibi modelleri ikinci el bulabiliyorsun ve cloud 2 onların yanında adeta oyuncak gibi kalıyor

blackshark v2 pro nun 2023 ü çok iyi deniyor mic çok iyidi elraen yayında kullandıydı baya pro micler gibiydi. ama fiyatı 6 k bandında bilemedim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,434
Üyeler
199,359
Son üye
EYMEN49

Geri