Arama sonuçları: *

• Users: Notrexa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Notrexa

4 bine corsair hs80 wireless alınır mı?

Iyi akşamlar dilerim bugun tanidik birisinden kulaklik buldum size danismak istedigim 4 bine kutulu faturali hs80 wireless veriyor sizce iyi mi? Alınır mı? fiyati nasil dün kablolusunu 2500 e bulmuştum ama şimdide bunu bulunca kararsiz kaldım ikinci el durumu iyi hic bir aşınma yok ses kalitesi...
  2. Notrexa

Steelseries Arctis 7 wireless vs Corsair hs80 rgb usb

Aciklamada gordunuz gibi birisi corsair hs80 rgb usb kablolu versyonu digeri steelseries arctis 7 wireless (7+ değil) sizce hangisi daha iyidir kablolu oldundan kararsiz kaldim
  3. Notrexa

2500 tl ye alinabilecek en iyi kulaklik nedir

Merhaba sifir yada ikinci el farketmez tek istegim kablolu olmasin ve kulaklik markalarında aklima pek isim gelmiyor ikinci el g733 almayi dusunuyorum daha iyin oneriniz varsa beklemedeyim yada yerine ne alabilirim g733 ten daha kaliteli
  4. Notrexa

Kingston reganede vs 980 pro

Merhaba yakin zamanda sdd mi sattim ve yenisini almam gerek fiyatlar zamlanmis fakat iki tane ikinci el sitesinde urun buldum birisi kutusu dahil acilmamis kingston reganede 500gb 2500 tl birisi kontrol etmek icin acilmis(emin degilim) pil sagligi 100 samsung 980 pro 500gb 2400 tl sizce hangisi...
  5. Notrexa

Sistemimi değerlendirin yorumlayin

Merhabalar yakin zamanda bir sistem dizdim acikcasi tek onem verdigim sey fiyat listesiydi degerlendirebilirmisiniz ve tavsiyede bulunurmusunuz Islemci i3 13100f (1700 tl ikinci el aldim) Anakart Asus Rog Z790a gaming wifi 2(2000 tl parca niyetine aldim tamir ettim) Ram Xpg lancer rgb white...
  6. Notrexa

Boy uzatma ameliyatının sonuclari neler

Merhaba ben 17 yasindayim boyum 1.70 ama boyumdan rahatsizim gunumuzun ideallerine gore kisayim ve ailedeki tek kisa benim bu durum beni rahatsiz ediyor ortopedi doktoruna gittim yuzeysel olarak yorumlayabilirim dedi baktigindada plaklarin tam kapanmamis ama kapanmaya baslamis dedi 2-3 cm daha...
  7. Notrexa

Usb 3.0 portumdaki pin koptu..

Ben kendim yamultmadim buyuk olasilik kuzenimden almistim o alel acele çıkarırken yamultmus olabilir neyse ilk basta pin yamuktu kisadeve yapar diye korkumdan duzelteyim dedim ama bu pinlerin nazik oldunu unuttum ufak ufak oynatmama ragmen kirildi sizce pin calisirmi calismazmi yada...
  8. Notrexa

1000-2000 Tl arası kulaklık tavsiyesi

Acikcasi aklimda razer blackshark v2 var ikinci el yada sıfır fark etmez direk modelde tavsiye edebilirseniz yardimci olursaniz sevinirim aklıma şuanlık razer disinda kulaklik gelmiyor çünkü
  9. Notrexa

DDR5 RAM PIYASASI HAKKINDA ÖNGÖRÜNÜZ NEDIR

Donanim arvişi sakinleri biliyosunuzki samsung crucial gibi markalar piyasadan cekilmeye basladigi icin fiyatlar zirve yapti size bir soru sormak istiyorum bu artış nereye kadar gider normalde 32gb almayı dusunuyorum ama 64 gb alsammı sizce ileride satabilirmiyim ram piyasasi daha zirve gorurmu...
  10. Notrexa

Yardım MEMORY MANAGMENT HATASİ ALİYORUM YARDİM EDİN

Merhaba bilgisayarimi normal sekilde kurdum actim driverimi yükledim yaptim sorun yoktu sonra yemek yiyip geri bilgisayari actigimda belli sureyle mavi ekran yemeye başladım rahatsiz olup format attim driver yokken gene surekli hatalar verdi driver yuklemeden [H3...
  11. Notrexa

Razer blackshark v2 x vs steelseries arctis 5

Sizce hangisi daha iyi ikiside 1200-1300 tl civarinda ikinci el yada ayni fiyata ikinci el yada sifir 1500 tl ye tavsiyesi olan varmi kulakliklarin ismi baslikta
  12. Notrexa

Yardım Dp görüntü yok hatası

Normalde anakart degistirmeden once goruntu aliyodum ama simdi alamiyorum z790 a gaming wifi 2 anakartina gectim ama isiklar sirasiyla kirmizi sonra turuncu oluyo turuncuda kaliyo sonrada dp görüntü yok yazıyor lutfen yardim edin kuzenimden aldim kendisinde sorunsuz calisiyordu acaba pcie...
  13. Notrexa

Logitech g733 kulaklığımı satıyorum bu fiyat iyi mi? ?

Uzun sureden sonra bu kulakligimi satma geregi duyuyorum gayet rahat ve konforluydu memnundum ama satma geregi buldum alici cikmisken 3.500 tl ye satiyorum kutulu faturaliydi fiyat iyi mi? ve ayni zamanda 1000-1500 tl civari sifir ikinci el beyaz kulaklik onerirmisiniz
  14. Notrexa

Bigjoy creatin vs protein ocn

Biliyosunuz kasim indirimleride gelmisken almak en iyisi sizce bigjoymu protein ocn mi yada baska marka bide diger sorum bigjoyun aromali 420 gr creatini 570 tl 300gr aromasiz creatin 500 tl ve proteinocn da 300 gr 360 tl felana geliyor yardimci olursaniz sevinirim
  15. Notrexa

Ekran kartini boyarken kağıt yapıstı

Merhaba kartı boyarken iyi hoştu ama sabah baktim kedim karti yan cevirmis boyada yeni oldundan yapismis kagida cikarirken kagitta yapisti bunu nasil duzeltedebilirim fikiri olan varmı neden boyadın felan diye soran arkadaşları alakadar etmiyor bosuna yazmamalarini rica ediyorum cidden fikri...
  16. Notrexa

Güncel olarak Araba ehliyeti alabilmek icin 18 e girmek yeter mi

Merhaba kimisi 18 i doldurman gerek kimisi 18 e girmen yeterli diyor bu isin gercegi ne basvurmam ve sinava girebilmem icin 18 i doldurmammi gerek yoksa 18 den gun alsam yetermi kimisi degistirildigini soyluyor eskiden doldurmak gerekirken suan girmenin yeterli oldunu soyluyor bilgili arkadaslar...
  17. Notrexa

Günümüzde 2000-3000 tl arasinda alına bilecek ekran kartlari

Merhaba basit bir sistem kurmak istiyorum ama ekran karti konusunda cok fazla aklimda soru isareti var yardim etmenizi istiyorum gunumuzde 2-3k arasi alinabilecek en performansli ve hizli satilan cinsten ekran karti onerebilirmisiniz ikinci el. Link ve tavsiyeleri bekliyorum
  18. Notrexa

Açık liseye gecebiliyormuyuz

Herkes farklı bişey diyor kimi geçme şartları çok zor bazilari çok kolay diyor yardımcı olabilir misiniz hangi şartlarda açığa gecebiliyoruz yada açık liseye gecebiliyormuyuz direk ben başka biyerde çalışıyorum okula gitme şansım pek yok ondan açık liseye geçmek istiyorum ama geçmek çok zor...
  19. Notrexa

Proteinocean baslangic icin uygunmu

Gunumuzun sartlariyla ne yazikki gunluk protein alimi yeterli olmuyor daha once hic supplement almadim 6-7 aydir spor yapiyorum acikcasi cok bilgim yok beni bu konular hakkinda bilen kisiler bilinclendirirse sevinirim suanlik proteinoceanda gordugum bu paket mantikli geldi sizce almalimiyim Link
  20. Notrexa

IPhone kapalı kutu yd vs iPhone tr

Öncelikle merhaba uzun zamandır aklımı kurcalayan bir soru var iPhone kapalı kutu yd mi almak mantıklı yoksa tr iPhone mi ? Kapalı kutu yd Alinca sanırsam 17 aymı ne kesintisiz kullanılabiliyormuş telefon peki sizce hangisi daha mantıklı satma konusunda yd nin dezavantaja sokucağını düşünüyorum...
Geri