Notrexa

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Notrexa
      Notrexa, Xfx Rx 5700 Xt Ekran Gelmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam tehşis koysunlar diye goturucem eger büyuk bir ariza olmamissa yaptirmak isterim tabii ki vram felan arizalanmissa ugrasmicam saolun tavsiyeniz icin
    • Notrexa
      Baska sistemlerdede denedim sonuc ayni ne yazikki
    • Notrexa
      Goruntu gelmiyor ama sistem arkaplanda calisiyor bilmiyorum valla artik bilgisayarcinin ellerine teslim olucaz ben olumlu sonuc beklemiyorum :(
    • Notrexa
      Eminim farkli farkli monitorlerde denedim 1779527936 Arkadaslar tek care bilgisayarciya goturucem bakalim sorun neymis :(
    • Notrexa
      Hocam vga desteklemiyor hdmi dp ikisinide denedim sonuc ayni farkli monitorlerde farkli kasalardada denedim ama malasef ayni :( sağolun genede inceliğiniz icin
    • Notrexa
      Olmadi malasef :( 1779527110 Hocam ama bir anda gitti hadi uzun sure kullanmasam anlicam daha 2 saat once hic bir sorun olmadan kullaniyordum...
    • Notrexa
      Hocam ama kart calisiyor fanlar felan donuyor ilk basta ölmüş olsa bence arkaplanda windows calismaz islemcimin dahili grafik kartida yok
    • Notrexa
      Notrexa, Ekran Kartı kategorisinde Xfx Rx 5700 Xt Ekran Gelmiyor başlıklı bir konu açtı.
      Kartim normal calisiyordu aksam kapattim tv den dizimi izledim sonra actigimda anakart vga lambasi yakip ekran gelmiyodu hatta kulaklikdan windowsun acilma...
    • Notrexa
      Bence kurtulmak lazım balkondan fırlatmak gibi
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,861
Üyeler
196,833
Son üye