Gecen siz yazmistiniz galiba hocam bende 2500 e dedigim gibi kablolusunu buldum ama satilmis bile simdide 4000 e kablosuzunu buldum karwrsiz kaldim valla
Iyi akşamlar dilerim bugun tanidik birisinden kulaklik buldum size danismak istedigim 4 bine kutulu faturali hs80 wireless veriyor sizce iyi mi? Alınır mı? fiyati nasil dün kablolusunu 2500 e bulmuştum ama şimdide bunu bulunca kararsiz kaldım ikinci el durumu iyi hic bir aşınma yok ses kalitesi...
Hocam fiyat artiyor ne yazikki benim arkadasim satiyor hs80 usb rgb modelini 2500 e veriyor bitanede internette buldum ayni fiyata deformesiz ikiside sorunsuz onu baz alarak yoeumluyorum
Valla hocam konfor düşkünü biriyim ama bhndan once g733 kullandim beni mikrofon konusunda uzdu cok iyi degildi ses olarak fena olmasada şimdi bu ikisi arasinda kaldim ama steelseries alicam gibi duruyor
Merhaba sifir yada ikinci el farketmez tek istegim kablolu olmasin ve kulaklik markalarında aklima pek isim gelmiyor ikinci el g733 almayi dusunuyorum daha iyin oneriniz varsa beklemedeyim yada yerine ne alabilirim g733 ten daha kaliteli
Kanki ram 32 olucak diye üstüne 10-20 koymaya gerek yok ileride fiyatlar düşerse alır kendine bir 16gb daha bu fiyatlarda heleki vatan gibi biyerden alınması çok y
Merhaba yakin zamanda sdd mi sattim ve yenisini almam gerek fiyatlar zamlanmis fakat iki tane ikinci el sitesinde urun buldum birisi kutusu dahil acilmamis kingston reganede 500gb 2500 tl birisi kontrol etmek icin acilmis(emin degilim) pil sagligi 100 samsung 980 pro 500gb 2400 tl sizce hangisi...
Cok fazla al sat yaptim asiri sosyal cevren yoksa o topa girme o satanlarada cok inanma istanbuldada degilsin bir ürünü satman imkansiz olur ben cogu zaman olur fiyatina satabildim kâr ettigimde oldu ama kâr ettiklerim hep bu isten anlamayan urunu dumduz alan insanlar yakin cevremden yani al sat...
Bir urunu ikincj el satiyorsaniz para elinize gectikden sonra butun sorumluluk alicidadir sizin hataniz yerinizde olsam azarlarim bir teyp aldin sanki beni satin aldin hergun arayip rahatsiz ediyorsun diye siz ne kadar nazik olursaniz o kadar zorluk cekersiniz ayrica boyle bir olay icin dava...