Hocam tehşis koysunlar diye goturucem eger büyuk bir ariza olmamissa yaptirmak isterim tabii ki vram felan arizalanmissa ugrasmicam saolun tavsiyeniz icin
Olmadi malasef :(
1779527110
Hocam ama bir anda gitti hadi uzun sure kullanmasam anlicam daha 2 saat once hic bir sorun olmadan kullaniyordum bilgisayarcilarada gitmek istemiyorum ufak bir sorunsa bile yuksek maliyetler cikariyorlar
Kartim normal calisiyordu aksam kapattim tv den dizimi izledim sonra actigimda anakart vga lambasi yakip ekran gelmiyodu hatta kulaklikdan windowsun acilma sesini duyuyordum argb ler sekronize felan oluyo arkaplanda windows calisiyor yani ama ekran gelmiyor sizce sorun ne olabilir yardimci...
Gecen siz yazmistiniz galiba hocam bende 2500 e dedigim gibi kablolusunu buldum ama satilmis bile simdide 4000 e kablosuzunu buldum karwrsiz kaldim valla
Iyi akşamlar dilerim bugun tanidik birisinden kulaklik buldum size danismak istedigim 4 bine kutulu faturali hs80 wireless veriyor sizce iyi mi? Alınır mı? fiyati nasil dün kablolusunu 2500 e bulmuştum ama şimdide bunu bulunca kararsiz kaldım ikinci el durumu iyi hic bir aşınma yok ses kalitesi...
Hocam fiyat artiyor ne yazikki benim arkadasim satiyor hs80 usb rgb modelini 2500 e veriyor bitanede internette buldum ayni fiyata deformesiz ikiside sorunsuz onu baz alarak yoeumluyorum
Valla hocam konfor düşkünü biriyim ama bhndan once g733 kullandim beni mikrofon konusunda uzdu cok iyi degildi ses olarak fena olmasada şimdi bu ikisi arasinda kaldim ama steelseries alicam gibi duruyor