Hepsi bos beles kalori acigi ve kardiyo ve su tuket bu kadar basit cidden dogru uygularsan cok rahat kisa surede atarsın ha bide makro degelerini takip et
Komple sistemde gidebilir ha hic biseyde olmayabilir belkide 2 yil hic bisi olmadwn kullanirsin yada eskiyene kadar belkide aldigindan 2 gun sonrada garantiye alman icin soyluyorum ve bazi bilindik markalar bozulsa bile markasinin arkasinda masrafini karsiliyolar
Dostum masraftan kismak istiyorsun anliyorumda guc kaynagi sakaya gelmez evinin topraklamasida sıkıntılıysa ciddi sorunlar cikar bence tavsiyem bu kadar iyi ekran karti aliyorken yaninda guvenilir markanin guc kaynagini al bence gunumuzde 750w yeter ama uyguna varsa 850w al ama tavsiyem...
Kasaniz gayet geniş internetteki verilere göre ama güç kaynağı çok guvenilir gelmedi bence daha yuksek watt değerine sahip serfitikali taninan markali guc kaynaklarina yonelmelisiniz bide ekran karti destek aparati almaniz iyi olur hayirli olsun simdiden
Malesef bizim evde daha tamirata uygun seyler var bunla olma yada daha pratik yoku yokmu asetonda yok evde ustune boya ciksam gene yetmicek zaten boya fazla oldu
Merhaba kartı boyarken iyi hoştu ama sabah baktim kedim karti yan cevirmis boyada yeni oldundan yapismis kagida cikarirken kagitta yapisti bunu nasil duzeltedebilirim fikiri olan varmı neden boyadın felan diye soran arkadaşları alakadar etmiyor bosuna yazmamalarini rica ediyorum cidden fikri...