Notrexa isimli üyenin son içerikleri

1. Notrexa

Xfx Rx 5700 Xt Ekran Gelmiyor

Hocam tehşis koysunlar diye goturucem eger büyuk bir ariza olmamissa yaptirmak isterim tabii ki vram felan arizalanmissa ugrasmicam saolun tavsiyeniz icin
  2. Notrexa

Baska sistemlerdede denedim sonuc ayni ne yazikki
  3. Notrexa

Goruntu gelmiyor ama sistem arkaplanda calisiyor bilmiyorum valla artik bilgisayarcinin ellerine teslim olucaz ben olumlu sonuc beklemiyorum :(
  4. Notrexa

Eminim farkli farkli monitorlerde denedim 1779527936 Arkadaslar tek care bilgisayarciya goturucem bakalim sorun neymis :(
  5. Notrexa

Hocam vga desteklemiyor hdmi dp ikisinide denedim sonuc ayni farkli monitorlerde farkli kasalardada denedim ama malasef ayni :( sağolun genede inceliğiniz icin
  6. Notrexa

Olmadi malasef :( 1779527110 Hocam ama bir anda gitti hadi uzun sure kullanmasam anlicam daha 2 saat once hic bir sorun olmadan kullaniyordum bilgisayarcilarada gitmek istemiyorum ufak bir sorunsa bile yuksek maliyetler cikariyorlar
  7. Notrexa

Hocam ama kart calisiyor fanlar felan donuyor ilk basta ölmüş olsa bence arkaplanda windows calismaz islemcimin dahili grafik kartida yok
  8. Notrexa

Kartim normal calisiyordu aksam kapattim tv den dizimi izledim sonra actigimda anakart vga lambasi yakip ekran gelmiyodu hatta kulaklikdan windowsun acilma sesini duyuyordum argb ler sekronize felan oluyo arkaplanda windows calisiyor yani ama ekran gelmiyor sizce sorun ne olabilir yardimci...
  9. Notrexa

DDR5 Sistem bir kere başlatınca açılıyor sonra bir daha açılmıyor

Bence kurtulmak lazım balkondan fırlatmak gibi
  10. Notrexa

4 bine corsair hs80 wireless alınır mı?

Gecen siz yazmistiniz galiba hocam bende 2500 e dedigim gibi kablolusunu buldum ama satilmis bile simdide 4000 e kablosuzunu buldum karwrsiz kaldim valla
  11. Notrexa

4 bine corsair hs80 wireless alınır mı?

Iyi akşamlar dilerim bugun tanidik birisinden kulaklik buldum size danismak istedigim 4 bine kutulu faturali hs80 wireless veriyor sizce iyi mi? Alınır mı? fiyati nasil dün kablolusunu 2500 e bulmuştum ama şimdide bunu bulunca kararsiz kaldım ikinci el durumu iyi hic bir aşınma yok ses kalitesi...
  12. Notrexa

Steelseries Arctis 7 wireless vs Corsair hs80 rgb usb

Hocam fiyat artiyor ne yazikki benim arkadasim satiyor hs80 usb rgb modelini 2500 e veriyor bitanede internette buldum ayni fiyata deformesiz ikiside sorunsuz onu baz alarak yoeumluyorum
  13. Notrexa

Valla hocam konfor düşkünü biriyim ama bhndan once g733 kullandim beni mikrofon konusunda uzdu cok iyi degildi ses olarak fena olmasada şimdi bu ikisi arasinda kaldim ama steelseries alicam gibi duruyor
  14. Notrexa

Beni goruntusu cok cezbetti ama kablolu olmasi baya bir eksi katiyo benim icin kablosuz icinde aradaki fiyat farki cok yuksek kararsiz kaldim 🫤
  15. Notrexa

Aciklamada gordunuz gibi birisi corsair hs80 rgb usb kablolu versyonu digeri steelseries arctis 7 wireless (7+ değil) sizce hangisi daha iyidir kablolu oldundan kararsiz kaldim
Geri