Arama sonuçları: *

1. semih.1

Y.d cihazların süresi 4 aya mı düşüyor ?

Bilmiyorum ama olabilmesi muhtemel yarın ne olucağı belli değil
  2. semih.1

1. Sim 4 ay 2. Sim de 4 ay kullanılmıyor mu ? Toplam sürenin 4 aya dusucegi soyleniyor
  3. semih.1

Bir kaç telefoncunun iddasina göre yurtdışı cihazlarının kullanım süresi 4 aya dusucekmis bu bilginin bir doğruluğu varmı yoksa klasik telefoncu yalanımı merak ettim konu hakkında bilgili kişiler yazarsa sevinirim
  4. semih.1

Bilgisayarım w tuşunu algılamıyor

Benden çok misafir çocuğu kullandigi için normal olarak görüyorum bu model klavyenin switchleri değiştirilebiliyormu ki ?
  5. semih.1

Bilgisayarım w tuşunu algılamıyor

Dün sabah saatlerinde oyun oynarken w tuşunun algılamadığını farkettim ilk başta sapıttığını düşündüm umursamadım bilgisayarı kapatıp gittim öğlen tekrardan PC yi actimda cidden w tuşunun algılamadığını farketmistim ytb den cozumlere baktım millet çakmak gazı basıyordu bende bastım ama işe...
  6. semih.1

Pratik ve Kaliteli Blender tavsiyesi

Anneme blender seti alicam ama kendisi bu konuda secici ne alicam konusunda kararsiz kaldim yardim ederseniz sevinirim Annemin aradigi ozellikler = 1000w+ Büyük doğrama haznesi Pratik olması (en onemli etken) Peki neden ozellikle pratik olmasina değindim derseniz kendisine once arcelik rhb...
  7. semih.1

ZALMAN N4 kasa ve MegaMax 600W güç kaynağı nasıl ?

sistemde herhangibi bir yükseltme vs yapılmicak tek istediğim sıkıntılımıdır temizmidir
  8. semih.1

aslında parçaları seçtimde linkde gözükmüyor 14. nesil i5 le rtx 4060ti seçtim bütçem o şekil şimdi farkettim sağolun genede tavsiyeniz için 1727539450 gigabytenin soğutması iyi olur diye biliyorum ama bu seride nasıl bilmiyorum ben özelleştirdim de linke yansımamış 4060ti ile 14. nesil i5...
  9. semih.1

Yardım Bilgisayar ekran kartini görmüyor

nvdia dan çok anlamam bence hepsini kur
  10. semih.1

Yardım Bilgisayar ekran kartini görmüyor

driverlerin kurulumu
  11. semih.1

Arkadaşıma hazır sistem bakıyordum böyle bir sistem gördüm kasa ve güç kaynağı hariç mükemmel geldi sizce alınır mı? bu kasa ile güç kaynağı çokmu kötü ? https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-h610m-h-v2-500gb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html Not: Arkadaş Ziraat kartıyla alıcak vatan...
  12. semih.1

6000-7000 tl ye monitör önerisi

Merhaba monitör almak istiyorum ama çok kararsızım fiyatlar ortada sizce 2. el monitör alınır mı? ? yada 1080p mi almam lazım 2k mı pek bilmediğim için 7 bin dedim daha aşşağı fiyat performans varsada önerebilirsiniz Not rx 6750 xt kullanıyorum esporcu felan değilim öyle aşırı fazla cs tarzı...
  13. semih.1

uygun fiyatlı psu önerisi

6600 cok fazla guc tuketen kart değil iyi kotu bir psu yeter ileride yukseltmeyi dusunmuyosanız
  14. semih.1

Sakıncası yoksa aldığınız diğer parçalarıda söylermisiniz yerinizde olsam 200 300 daha koyup daha bilinir ve daha güvenilir markalardan güç kaynağı alırdım
  15. semih.1

Bu fiyatlara çok fazla düzgün güç kaynağı kalmadı artık bunu al derim https://www.tebilon.com/msi-psu-mag-a500dn-500w-80plus-120mm-fan-guc-kaynagi/?ref=akakce&v=1.73.3
  16. semih.1

Elimdeki monitörle takaslamalımıyım ?

Elimde AOC G2260VWQ6 monitör var buna karsilik msi rx 570 4 gb takas teklifi etti adam sizce kabul etmelimiyim güvenlik etiketi ustunde kutusu mevcutmuş satabilirmiyim yeni monitör almak istiyorum kart elimde kalırmı ? Test sonuclari :
  17. semih.1

Pc için lian li lancool 216 aldım. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor?

Anakartta çok fark olmaz 1. Attığımın fiyatıda uygun yerinizde olsam ordan ustune para kalacağı için diğer bilesenlerin ustune ekler bir tık ustunu alirdim
  18. semih.1

İlk attığımı öneririm gayet güzel bir anakart hemde ucuz anakartta boyut performansu etkilemiyor ama kasanızın boyutuna gore secmeniz gerek micro atx gunumuzdeki butun kasalara oluyor nerdeyse ondan dolayı aslında daha avantajlı duruyor
  19. semih.1

Anakartta 2. el tavsiye etmiyorum 0 almanız daha iyi olur
  20. semih.1

Am4 günümüzde yeterli oluyor 1. anakart 2. anakart bunlardan birisini alabilirsiniz
Top Bottom