Arama sonuçları: *

• Users: Trabzonli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Trabzonli

Bilgisayarıma ikinci sdd aldım birsey yapmam gerekiyor mu

Resimde başlatılmadı diyor ikinci sdd .var ama diyor ne yapmam lazım bilgisayar kapalıyken taktım ve açtım başka bir şey yapmadım
  2. Trabzonli

50 bin takipcili istagram hesabımı facebook da önerilmiyor kapatmalı mıyım?

Yaklaşık 1 yıldır hesapta gonderi paylaşmadıgim için izlenme ve takipçi baya düştü.evlilik dönemi geçirdiğim için ara vermiştim ama şimdi tekrar başlayacagım ama hesabım facebook önerilerine kapandı ne yaptıysam açılmıyor sırf facebook da önerilmedigi için yeni hesap açmam sıfırdan başlamam...
  3. Trabzonli

4070 süper ekran karti 4 k oynatır mı rahat ?

Bilgisayarım bu ekipmanlarda 2 k ful ayarlarda Rust .call of duty serileri counter DOOM the wincher gibi bir çok oyunu ultrada 80 fps saf gücü ile rahat açıyor bir çok ağır oyunda denedim en az 70 fps aldığı oldu .şimdi 4 k ekran almak istiyorum sizce değer mi 2 k güzel ama 4 k yada merak...
  4. Trabzonli

Valorant renkler değişti

Bilgisayarı dünden beri ilk defa açtım normal olarak bilgisayarda sorun yok ama valorant bu şekilde oldu tam ekrandan çıktım vs düzelmedi başka ne çözümü olabilir
  5. Trabzonli

Siyah ekranın bir çözümü var mı?

Bilgisayarım çalışır vaziyette .saatlerce rust oynuyorum sorun olmuyor hatta gece bir şey indiriyorum bir şey olmuyor ama bazı günler başka oyun açayım diyorum oyundan 5 dk sonra bilgisayarın fanlari hızlanıyor siyah ekran oluyor bilgisayar çalışmaya devam ediyor .amd5 sistem dediler 6000 mhz ram...
  6. Trabzonli

XMP kapatmak .siyah ekran sorununu çözer mi ?

Windows 10 varken çok nadir kapanirdi bilgisayarı windows 11 aldım Valorant crysis tarzı oyunlarda genelde siyah ekran veriyor ve fanlar hızla dönüyor reset atınca düzeliyor ama aldığım yere sordum amd 5 sistemlerde bu sorun varmış ram 6000 mhz ise bunu 5200 cekmemi istediler yine sorun aynı...
  7. Trabzonli

Drr5 sistem Siyah ekran sorunu nasıl çözülür ?

Windows 10 varken çok nadir kapanirdi bilgisayarı windows 11 aldım Valorant crysis tarzı oyunlarda genelde siyah ekran veriyor ve fanlar hızla dönüyor reset atınca düzeliyor ama aldığım yere sordum amd 5 sistemlerde bu sorun varmış ram 6000 mhz ise bunu 5200 cekmemi istediler yine sorun aynı...
  8. Trabzonli

Yeni Bilgisayarım çalışıyor ama ekran neden gidiyor?

9. Trabzonli

Google play hesabımda farklı cihaz erişimi var yardım edin

Google play hesabıma farklı bir telefondan giriş yapılmış 2 gün önce benim telefon s20 fe diğer telefon s22 samsung .Kim girdi bilmiyorum ama bir şey yapabilir mi ? Oturumu kapatıp şifreyi silip o hesabı da silme talebinde bulundum teknik bir sorun olabilir mi sizce .
  10. Trabzonli

The Last of Us™ Part I 59$ alınır mı ?

Oyunu öve öve bitiremediler bu oyunu daha ucu alabirmiyim yada indirim geliyor mu 60 dolar şimdi versem pişman eder mi
  11. Trabzonli

Biostar b 650 pro bluetooth var mı ?

özelliklerinde opsiyonel yani var diyor ama olmuyor yapamadım bir video var mı acaba bakacağım
  12. Trabzonli

3000 tl ye kulaklık önerisi oyun için

Bu fiyat aralığında fp bir öneriniz var mı ?
  13. Trabzonli

SENU A'S SAGA 2 engelden cıkamıyorum

Arkadaşlar daha ilk başlangıçta bu tumsegi çıkamıyorum videoları izledim insanlar direk çıkıyor Space ve tüm tuşlara bastım ama olmuyor
  14. Trabzonli

2 k için 4070 süper yeterli mi ?

2k hikaye ağırlıklı oyun için 4070 süper yeterli olur mu görsellik anlamında ?
  15. Trabzonli

4070 süper kas gücü ile 2 k tatmin eder mi ?

Aslında çok fazla video izledim ama saf gücü ile bazı güncel oyunlarda 65 75 arası gidip gelen bir performansını görüyorum .call of duty modern warzone de mesela 11 gb kadar vram tükettiğini görüyorum. Belki o oyunda zaten ultra ayarlarda oynamaz bir çok insan .ama yeni çıkacak hikayeli...
  16. Trabzonli

Sizce leptop masa üstümü oyun keyfi için ?

Daha önce gt 840lık bir leptop ile oyun oynadım gta v counter strike en düşük ayarlarda 40 50 fps .doom oyununu hiç kaldirmiyordu ana ekrana bile girmiyordu valorant bile 40 50 fps en düşük ayarlarda ve aşırı darboğaz yapıyordu şimdi yine bilgisayar alacağım ama sizce leptop mu alsam masaüstü mü...
  17. Trabzonli

4060 amd ryzen 7 7840HS leptop alınır mı ?

https://app.hb.biz/VDjmw553h8yO Bu leptop fiyatını hakediyor mu ve 1080 p yüksek ayarlarda tatmin edici oyun keyfi yaşatır mi ?
  18. Trabzonli

4070 süper hazir sistem en makul fiyat bu mudur ?

2 k hikayeli oyunlarda işimi görür mü 2k monitör ile
  19. Trabzonli

4070 süper icin amd 7500 f yeterli olur mu ?

2 k da bekleyebilir mi darboğaz yapar mı ? Eger yaparsa minimum ne almalıyım. Ryzen 7 7800x3d flan demeyin okadar butcem yok 1714583300
  20. Trabzonli

Acer nitro 16 4060 oyun için alınır mı ?

https://app.hb.biz/oaDH41rpQkNN Bu sistem şuanki guncel oyunları yüksek çözünürlükte 1080 p de görsellik olarak güzel oynatır mi 60 fps üstü? Saf gücünün yeteceğini sanmıyorum ama dlss teknolojisi ile 60 fps üstü alır sanırım yalnız görsellik olarak çok kötü etkiler mi bilmiyorum .eğer leptoptan...
Geri