Arama sonuçları: *

• Users: yusfff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

After eeffect cc zoom text efect yardım lazım uyarı veriyor

after effectte cc kullanmak istiyorum ama böyle bir şey çıkıyor tam olarak cc yi ekleyemiyorum biraz parlaklaşıyor ama videodaki gibi olmuyor veya yazı efekti ekliyorum ama tam olarak gelmiyor zoom efekti ekliyorum olmuyor bile yardımm
  2. Y

Hastayım ama idmana çıkmam lazım

Merhaba hastayım grip ateş gibi bişey var kırmızı oldu ten rengim ama akşam idmana gitmem lazım ne iyi gelir yazarmısınız direnç kazanmam lazım idmana gitmem lazım
  3. Y

Lütfen yardım monitore görüntü gelmiyor

PC ye format atmam gerekiyordu flash bellekten format attım sonra monitör gitti PC yi yeniden başlattığımız herşeyi kurdum ve kapayıp açayım dedim gitti sonra flash diski taktım belki format a atar diye attı ve tekrar format attım PC ye bu seferde ekran kartını experienceden guncellerken içeri...
  4. Y

discord bu ekranda kalıyor

5. Y

ekran kartını söktüm ve...

özel çözünürlüklerim gitmiş normalmidir
  6. Y

steam webhelper nedir yardım

arkadaslar bu nedir steamı açınca neden webhelper yaxzıyor yardımcı olursanıxz sevinirim
  7. Y

Monitör un ekranında çıkan kareler

Monitörde böyle bir şey çıkıyor yardım lutfen
  8. Y

Ekran kartı destek aparati

Şu şekil kalemi ekran kartı aparati gibi kullansam olurmu
  9. Y

Bu Ölü Piksel Mi?

Helppp hellppp soru baslikda
  10. Y

monitör sıkıntı yardım

youtubede farkediyorum genelde bazen böyle şeyler oluyo başka bir şey de farketmedim bazende ekranın ortasına bişeyler gelip gidiyor anlamıyorum videoda atamıyorum yardım edin lütfen
  11. Y

monitör de değişik görüntü

bu şey neden oluyor 1692895068 bi anda gelip gidiyor
  12. Y

Monitörde değisik bir şey oluyor

Yardımcı olursaniz sevinirim
  13. Y

Arkadaşlar ekran kartı takımı

tam oturmuş mu 1 2 haftadır kullanıyorum sıkıntı yok suanlik ama sanki biraz aşağı doğru duruyor 1692309079 Takım bu sekilde
  14. Y

yeni aldıgım pc den gelen zzzz zzz sesi

merhabalar yeni aldıgım sistemden belirli aralıklarla zzz zz diye 3 sn süren bir ses geliyor ekran kartım msi rtx 3060 12gb oc versiyon bi sıkıntı yaratmıyor ama yeni aldıgım için biraz şüphelendim
  15. Y

pc den ses geliyorrrr

kasanın içinden hafif nadir zzzz zz zz diye bir ses geliyor nedendir acaba
  16. Y

Ekran kartı yamuk duruyor

Ben gencergamingden sistem aldım 1 ay falan oldu ekran kartını bu şekil taktım calistirdim sorun olmadı şimdide 3 haftadır açamıyorum monitör yok acaba bu takım şekli doğrumudur sıkıntı yasatirmi hep aklıma geliyor yarın yeni monitör alıp calistiricam cevap verirseniz sevinirim PCI kablosunda...
  17. Y

Kasayı televizyona bağladım görüntü gelmedi

3060 ekran kartım var PC yi TV ye bağlamak istedim ama görüntü gelmedi anakarta bağlamayı denedim normalmidir
  18. Y

Ekran kartı montajın doğrumu

PC mi yeni aldım ilk defa ekran kartı taktım montaj doğru olmusmu sanki kart biraz yamuk gibi duruyor vidalar falan doğrumudur yardimci olursanız çok sevinirim
  19. Y

Güç dugmesine 1 kez bastim

PC min monitörü de ghosting vardı geri verdim PC yi ekrana bağlamak için kabloları taktım ve görüntü alamadim bende power düğmesine 1 kez basıp PC yi kapadım monitörü beklemeye karar verdim PC zarar görmüş müdür içimde kaldı sorayım dedim cevap verirseniz sevinirim iyi gunler
Geri