Ekran kartı yamuk duruyor

yusfff

80+
Reaksiyon skoru
5
Ben gencergamingden sistem aldım 1 ay falan oldu ekran kartını bu şekil taktım calistirdim sorun olmadı şimdide 3 haftadır açamıyorum monitör yok acaba bu takım şekli doğrumudur sıkıntı yasatirmi hep aklıma geliyor yarın yeni monitör alıp calistiricam cevap verirseniz sevinirim PCI kablosunda bastırarak taktim yardımcı olursanız sevinirim aslında sormuştum buraya sıkıntı olmaz dediler ama tekrardan sorayım dedim iyi gunler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben gencergamingden sistem aldım 1 ay falan oldu ekran kartını bu şekil taktım calistirdim sorun olmadı şimdide 3 haftadır açamıyorum monitör yok acaba bu takım şekli doğrumudur sıkıntı yasatirmi hep aklıma geliyor yarın yeni monitör alıp calistiricam cevap verirseniz sevinirim PCI kablosunda bastırarak taktim yardımcı olursanız sevinirim aslında sormuştum buraya sıkıntı olmaz dediler ama tekrardan sorayım dedim iyi gunler
Birde vidaları takmak için yukarı doğru bastirdim

Ekler

• IMG_20230716_131024.jpg
    IMG_20230716_131024.jpg
    2.2 MB · Hit: 175
  • IMG_20230716_131039.jpg
    IMG_20230716_131039.jpg
    2.4 MB · Hit: 171
  • IMG-20230714-WA0013.jpeg
    IMG-20230714-WA0013.jpeg
    1.2 MB · Hit: 186
destek aparatı almanı tavsiye ederim

kanka sıkıntı yok gibi gözüküyor, lakin arkadaşın dediği gibi bir destek lazım olabillir. Umarım pinlerde sıkıntı yoktur, ekran kartı ağıra benziyor. Benim ofis pc sinde kuka dediğimiz karton bir rulo koyduk, desteklemesi açısından.

kanka sıkıntı yok gibi gözüküyor, lakin arkadaşın dediği gibi bir destek lazım olabillir. Umarım pinlerde sıkıntı yoktur, ekran kartı ağıra benziyor. Benim ofis pc sinde kuka dediğimiz karton bir rulo koyduk, desteklemesi açısından.
Ben bir kez çalıştırabildim PC yi sıkıntı yoktu ekran kartında ama endişeleniyorum bir şey olacak diye fiyatlar aşırı yuksek

Bi de karşıdan çekseydin net görünseydi. Neyse sorun yok gayet düzgün bile. Sen bi de benim kartı gör yakında S harfi gibii olucak.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde vidaları takmak için yukarı doğru bastirdim
Normal duruyor

Çok eğik duruyormu anlaşılmıyor ama eğer öyle ise altına destek olmalik bir şey sıkıştırabilirsin.

Bundan bir şey olmaz. Benimkide böyle.

Gayet düzgün duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,076
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri