- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim saolunGayet düzgün duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederimdestek aparatı almanı tavsiye ederim
Teşekkür ederim saolunGayet düzgün duruyor.
Teşekkür ederimdestek aparatı almanı tavsiye ederim
Halledcem destek aparatını herkes öyle yazmış ben çok anlamıyorum ekran kartı montaj vs ilk kez yaptım zaten 2 kez denedim baktım olmuyo goturucemtim PC ciye sonradan ilham geldi öyle taktım ama aparatı pcciye taktiririm büyük iht3 fanlı sanmıştım diğer resimlerden. 2'li bu, yamuk değildir. Ama rahatsız ediyorsa destek koy gene. Çok ağırlık yapmaması lazım
Valla bende anlamadım içim içimi yedi acaba yanlış mı taktım diye2 fanlı ve ince kartın bu kadar eğilmesi çok garip bende 3 fanlı seninkinden daha kalın kart var destek aparatsız bile daha düz duruyor, ama ben aparat koydum.
Ekran kartını düzgün vidaladın mı ?Valla bende anlamadım içim içimi yedi acaba yanlış mı taktım diye
Anladım teşekkür ederimBen destek aparatı olarak sıcak silikonu uygun ölçüde kesip köşesinin altına yerleştirmiştim. Ama zaman içinde eğiliyor. Sende farklı birşeyler ile aparatını yapabilirsin
Resimlerde vidalama var kontrol edebilirsinEkran kartını düzgün vidaladın mı ?
Veya daha ayrıntılı çekip atabilirimEkran kartını düzgün vidaladın mı ?
Anladım teşekkür ederim
Resimlerde vidalama var kontrol edebilirsin
Veya daha ayrıntılı çekip atabilirim
Üstteki de kartın vida yeri ise orayıda vidalaMesaj otomatik birleştirildi:
2 tane vida boyle
Kırmızı kismmi yoksa sarı kisimmi bilgim gerçekten çok az montaj hakkindaÜstteki de kartın vida yeri ise orayıda vidala
Alıntıyı görüntüle
bak şurdaki boşluğu görüyor musun orasını vida girişi onu vidalarsan yamulma gidicektir.
Kırmızı olan orası vidalanmamış aşağıda duruyor o yüzden, zaten hareket ettirince anlarsın ekran kartının ki olması lazım. Daha kaliteli foto çekermisin biraz uzakdanKırmızı kismmi yoksa sarı kisimmi bilgim gerçekten çok az montaj hakkinda