Arama sonuçları: *

• Users: loewry
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. loewry

Yardım Sıvı soğutma segment farkı önemlimi?

beyler merak ettiğim konu şu. Örneğin benim işlemcim 9800x3d kule tipi ile bile soğutuyorum. Estetik açıdan sıvı soğutma geçmeyi düşünüyorumda diyorum 3-4k lık sıvı soğutma ile 7-8k hatta 10k lık lian li hydroshiftler arasında en büyük fark nedir. Benim için 3-5 derece daha serin olması önemli...
  2. loewry

Öneri Elimdeki ramin büyük eksisi varmıdır?

Şuanda 1x32 gb ddr5 5200mh cl36 kingston beast ramler var hynix a, 2x16gb 6000mhz cl30 a geçmeyi düşünüyorum kriz biterse. Sizce okadar önemlimi? Bazı forumlarda yüksek hz kullananlarda özellikle gecikme değerine falane etkisi büyük %15-20 lik farklar yapıyor diyorlar. Bukadar ciddi fark eder mi?
  3. loewry

Ehliyet yazılı sınav için tavsiyeler

Yaklaşık 20 gün sonra yazılı ehliyet sınavım var. Yazıldığım kurs bana uygulama indirtti çözeyim diye app storede en çok indirilen bu sanırım meb ehliyet soruları diye geyik logolu. Herneyse çözüyorum hergün 1 test falan ortalama 76-80 arası alıyorum her seferinde. Hatalarımın çoğu araç...
  4. loewry

Sıvı soğutmamı psu mu?

Beyler bu hafta ya sıvı soğutma alacağım yada psu son kez tavsiyelerinizi almak istiyorum. Öncelikle işlemcim 9800x3d id cooling se224xts kule tipi var ortalama 65-75 derece oynuyorum. Steam pubg en low ayarlarda işlemci 70-80 kullanımda bile en baba 80 görüyor ki macun 8-9 aylık daha...
  5. loewry

Öneri 5070 ti model tierlist?

elinde 5070ti modellerine ait performans sıcaklık içerikli tablo pdf bulunan var mı? muhtemelen 5070ti alacağım ama hem tasarım hem soğutma önemli @dızciii @Henry Avery zotacın sff olmayan versiyonu falan nasıldır beğeniyorum tasarımını şuan stokda yok ama gelirse alırım? üst bütçede aorus...
  6. loewry

❌İndirim Bitti! COLORFUL BattleAX GeForce RTX 5070Ti NB 46.999Tl

https://www.incehesap.com/colorful-battleax-geforce-rtx-5070ti-nb-ex-16gb-v-gddr7-256bit-16gb-gaming-ekran-karti-fiyati-81811/ stokda sadece 2 adet var sff parasına çok mantıklı ah alamadığım için yanıyorum.
  7. loewry

Öneri 9070xt hangi model alınır?

Beyler bu tarz fazla konu açtım biliyorum ama buseferki amd nvidia karşılaştırması değil model önerisi. Muhtemelen temmuz ağustos gibi alacağım. 5070ti zam yemesine bağlı alabilirim anca yoksa büyük ihtimalle 9070xt alacağım. Zaten 1080p yüksek hz kullanıcısıyım ultra ayarda sıkıntı çekmeden...
  8. loewry

Yardım Tlauncher harici mc nerden indirebilirim?

arkadaşlar tlauncher kullanıyor aternos sv açmış oynuyolar. Ben virüslü olabilir diye indirmedim başka nereden indirebilirim?
  9. loewry

Yardım Framegen kaliteyi çorba ediyor.

beyler kartım rtx 4060ti 16gb yaklaşık 2 saattir framegen açık en ultra ayarlarda ghost of tsushima oynuyorum. grafikler en ultrada olmasına rağmen sani düşük ayarda oynuyormusum gibi soluk kötü hissettiriyordu grafikler. yaklaşık 130 fps alıyordum. Şimdi framegeni kapatma kararı aldım oyun...
  10. loewry

Ghost of tsushima görüntü bozuluyor

Beyler ghost of tsushima oynarken yaşadığım bir sorun var. Her sinematikde olmuyor ama bazen sinematik girdiğinde sanki aynı görüntüyü renderlamazda 144p gibi gözükür ya aynı o şekil dandik görüntü oluyor düzelmiyor sinematik bitince tekrar görüntü normal ama. Birde ultra ayar her şey açık...
  11. loewry

Öneri Kule tipi işlemciye yetişemiyor mu sizce?

En geç 2-3 haftaya sıvı soğutma yolda ama merak ettim. Bugün steam pubg oynarken 9800x3d +200mhz ve -30uv oc var. Sıcaklık ortalama 75 derece güç tüketim 75-80w takılıyor. Bazen aniden 90w lara çıkınca sıcaklık 80-83 e fırlıyor. En max 84 gördü. Valoda falan 68-72 derece ama işlemciye abanan...
  12. loewry

Oyunda ufak laglar giriyor

Beyler ekran kartı driverim baya eski yaklaşık 1 senelik güncellemedim hala ondan mı oluyor anlamadım ama çok çok nadirde olsa mesela valoda flick atarken cok saliselik takıla oluyor ama hani farketmiyorsun bile rahatsız edecek düzeyde değil ve çok nadir yapıyor. Cs de oyundan 2 kere ekran...
  13. loewry

Öneri Ghost of tsushima vs assasins creed shadows

Beyler böyle samuray tarzı finisher animasyonları olan oyunları seviyorum. Finisherden kastım böyle gow daki gibi kafasını falan koparıyoruz ya animasyon giriyor onları seviyorum. Biraz izledim tsushima daha hoşuma gitti atın üstünde adamları biçiyoruz falan. Acreed shadowsda sekiroya benziyor...
  14. loewry

Öneri Nzxt c850 v3 vs c1000 v3

Beyler her halükarda ikisininde son çıkan serisi yani gen 5 destekli versiyonunu alacağım gold core diye geçiyor. 850w olan 8k civarına 1000w ise 10k. Ekran kartını 5070ti yapacağım, evet 850w bile rahat yeter ama örneğin 3-4 sene sonra sallıyorum 6070ti 6080 gibi kartlar almayı düşünürsem psu...
  15. loewry

Çözüldü✓ Windows 11 pro key nerden alınır

Beyler formattan sonra 11 pro deneme sürümü kurmuştum yaklaşık 1 yıl oldu ekranda windows etkinleştir yazısı çıkıyor hadi o sorun değilde örneğin valo lol falan oynarken o windowsu etkinleştir yazısının olduğu yerdeki görüntü takılı kalıyor. Nereden alabilirim key, sağlamlisans gözüme çarptı...
  16. loewry

Öneri İşlemci fazla sıcaklık spike yapıyor

Beyler işlemcim r7 9800x3d ve id cooling se224xts kule tipi var. -30uv ve +200mhz oc var. Valoda falan normal ama cs2 de 70-85w arası güç değişiriken sıcaklıkda 68-73 arasından aniden 78-80 lara uçup düşüyor. Frekans falan düşmüyor sabit 5425mhz ama sıcaklık 72 derece güç 75w mesela güç aniden...
  17. loewry

Öneri 4060ti OC tavsiyesi afterburner?

Beyler Zotac spider edition dual 4060ti 16gb kartım var. Afterburner üzerinden dün güç limitini %100 den %115 yaptım max bunu izin verdi. Core clock +150mhz verdim. Memory de +750mhz verdim. İdeal bir oc midir yoksa daha iyi bir oc yapılabilir mi. Sıcaklıklar %100 kullanımda 72-75 derece
  18. loewry

Ekran kartımın kullanımı normal mi?

beyler 1080p kullanıyorum. Ekran kartım 4060 ti 16gb. Roblox ta bile farm yapsın diye arka planda bir oyunu açık bırakıyorum ama öyle pixel bi oyun değil grafikleri güzel bol animasyonlu oyun. Kullanımı 88-90 oluyor sabit sıcaklıkda 65-70 arasında. Arkadanda yt izliyorum. Fan sesi kafa dürtüyor...
  19. loewry

Öneri Nzxt c1200 vs Rog 1200G Aura

https://www.incehesap.com/nzxt-c1200-pa-2g1bb-eu-1200w-80-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-66850/?srsltid=AfmBOorZOhmrnVn0L8rJdN_oK87c2f3ngOs45KpBADIXqLjwB1FAYQRqdic https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1200g-aura-1200w-fiyati,252369203.html hangisi daha mantıklı bu...
  20. loewry

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

Abartı para ödemeye gerek yok şuanki kule tipi bile soğutuyor ama çok abzürt duruyor birde 9800x3d hakkı bi aiodur diye düşünüyorum. 5-6k civarı olur 7-8 de olur max 10k olcak şekilde önerebilir misiniz? aradığım bütçe 5-8k arası ama çok iyi model kesin almalısın derseniz 10k yada çıkabilirim
Geri