Arama sonuçları: *

• Users: sein.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sein.

Sistemimi Yenilerken Nelere Öncelik Vermeliyim?

1660 Super ekran kartımı 9060xt 16gb a yükselttim. performans açısından beni gerçekten tatmin etti. yazılımsal herhangi bir sorunda yaşamadım. fakat düşündüğüm kadarıyla kalan sistem parçalarım eski olduğu için beni zorluyor gibi 500gb ssd yetmediği için 1-2 AAA oyun yüklediğimde disk doluyor...
  2. sein.

Yardım 9060xt ile Bazı Oyunlarda Sorun Yaşıyorum.

dostlar 9060xt kartım bugün geldi nvidia ve intel driverlarını ddu ile silip amd driverlarını indirdim başta problem yoktu ilk testimi resident evil requiem ile yaptım gayet iyi performans veriyordu. god of war ragnarokda denedim ondada sorun yoktu bunlar gibi rocket league, valorant, dying...
  3. sein.

İlk AMD GPU Kullanimimda Yapmam Gerekenler Nedir?

1660 Super den 9060xt ye geçiş yaptım daha elime ulaşmadı. geldiğinde kesinlikle yapman lazım dediğiniz şeyler varmı? İlk defa AMD kullanacağım. Normaldede fazla donanımsal ayar kurcalamam sadece önemli olduğunu düşündüğünüz şeyler için fikir verirseniz sevinirim
  4. sein.

1660s Ekran Kartı Sattım Alıcı Görüntü Gelmiyor Diyor?

Kart bende düzgün çalışıyordu arkadaşa geldi denediğinde görüntü gelmediğini söyledi fanlar dönüyor ışıklar yanıyor fakat görüntü gelmiyor Ben display port ile kullanıyordum arkadaş hdmi ile kullaniyor. Kablosu yokmus. Çözüm olarak ne önerirsiniz sorunun benim karttaki hdmi girisindemi olup...
  5. sein.

9060xt Gigabyte mı Sapphire mi Almaliyim

9060xt tarafinda sapphire pulse modeli 2 fanlı. Gigabyte gaming oc 3 fanlı ve şahsen uzun ve daha kalıplı durması daha hoş duruyor. soğutma performansları arasında ne kadar fark var fiyatları aynı zaten
  6. sein.

RTX 4070 Ti Vs RTX 5070, RTX 5060ti Vs Rx9060xt Hangisini Tercih Etmeliyim?

2. El 4070ti ve 5070 bakıyorum bunlar kesin değil pg ile birlikte iyi olan ürünler 29k yı buluyor. 26k falan olanlarında garantisi olmadığı için bilemedim. ya bunlardan birini yada 2. Elden Sıfır 5060ti veya taksitle direk sıfır 9060xt alacağım. Kullanim alanim nerdeyse tamamen oyun olacak...
  7. sein.

İ5 10600 ile Gpusuz Bilgisayari Kullanabilirmiyim?

Gemini dahili grafik kartinin olduğunu söylüyor hiç kullanmadığım icin bilmiyorum. kabloyu anakarta taktigim zaman direk normal baslatsam bilgisayarı gündelik şeyler için kullanabilirmiyim?
  8. sein.

İşlemci Darbogazini FPS Sinirlayip Duzeltebilirmiyim?

İ5 10600 işlemcisi ile rx 9070 düz model veya 5060ti 16gb kullanırsam işlemci darbogazi yaşayacağım bu darbogazdan dolayi mikro takilmalar falan olucak sanırım yanlışlarımı duzeltirseniz sevinirim . Bu sorunu oyunlarda fps i sabitlersem cozermiyim? 1440pde kullanilcak
  9. sein.

1660s Kartım Var Kaça Satmalıyım

msi 1660 super gaming x ekran kartım var sahibindende en ucuz 5000 e koyulmuş. Ben ekran kartımı 2020 martda aldım furmarkını eklere koydum ekran kartı 1 kere bakım yapılmak için açıldı beni rahatsız eden ekran kartı kaynaklı hiçbir problem yaşamadım bu zamana kadar mavi ekran bile 3-4 kere...
  10. sein.

Öneri Max 16k Ekran Kartı Önerisi

Sanırım tekrar zamlanmaya baslicak kartlar 16K ya alabileceğim en mantıklı sıfır amd ve nvidia ekran kartı önerisi yapabilirseniz sevinirim hem sıfır hem ikinci el ikisinide önerirseniz sevinirim ama ikinci el düşünmüyorum. 2kda oynayacağım i5 10600 işlemcim var
  11. sein.

Öneri 2k Uygun Max 20k Bandında Ekran Kartı

2k Monitör kullanıyorum güncel olarak 1660 super kullanıyorum 9070xt için bekliyordum fakat maddi durumlar fazla iyiye gitmedi en fazla 20k lara çıkabileceğim param var 8gb ekran kartlarına kalmak istemiyorum 5060ti 8gb baktım genel olarak iyi fakat fazlaca oyunda vramdan dolayı aşırı fps...
  12. sein.

Öneri 3-4k Bandında Kulaklık Önerisi

Dostlar HyperX almak istemiyorum onun dışında birşeyler önerirseniz sevinirim bütçe esneyebilir fiyatına bağlı kullanım amacım oyun ve genel müzik dinlemek falan mikrofonuda önemli dipsesi ne kadar az olursa o kadar iyi olur rekabetçi oyunlar fazla oynamam ama arada r6 gibi oyunlar falan...
  13. sein.

9060xt Fiyatı Artar mı?

9070xt veya 9060xt düşünüyordum paramı 9070xt için biriktiriyorum ama 40k ya çıkmış fiyat 34den. 9060xt ninde fiyati yukselirmi 24000 e amazondan almalimiyim
  14. sein.

9060xt Almalımıyım Beklemelimiyim?

Aslında 9070xt düşünüyordum ama para sıkıntısı yüzünden daha alt model bakmak istedim RT performansida fena olmasın istiyorum 2K monitörüm var. 5060ti baktım fiyatlar iyi değil. 9060xt kullanıp bana deneyimlerini anlatabilcek birisi varsa sevinirim. artık oyun oynamak istiyorum birsuru guzel...
  15. sein.

X6 Pro Sürekli Kendini Restartliyor

Dostlar poco x6 pro telefonum var valla almaz olaydim Virüs kapacagini sanmıyorum kapabilecegi bir şey yapmadım arada bir kendini restartliyor ust uste. Bide daha yeni yapmaya başladı bunuda kapatma tusuna parmağım temas ettiginde google geminiyi açıyor asistan olarak nasıl kapatabilirim çok...
  16. sein.

18 Yaş Altı Steamde Kullanılabilen Kart Önerisi

Henüz 18 e girmediğim için çoğu kart çok sıkı şekilde onay sistemi koyuyor şuan normalde hadi kart kullanıyorum ama onunda 18 yaş altı için 2750 tl gibi bir limiti var aylık steamde geçerli en azından aylık 5k limiti olan bir kart varmı acaba?
  17. sein.

5060 Ti ve İ5 10600 ile Stutter Yaşanırmı?

Zotac 5060 ti ekran kartı almayı düşünüyorum bu kullandığım işlemci ile sorun yaşarmıyım? sistemi yenileyecek param yok sadece ekran kartı yenileyeceğim mag b460 tomahawk anakart kullanıyorum 2K da kullanacağım
  18. sein.

Zotac 5060ti Modelleri Farkı Nedir Alınır mı?

Zotac 16gb 5060 ti gaming amp modeli ile gaming twin edge modeli farkı nedir arasında ne kadar fark var?
  19. sein.

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

5070 alacağım 12gb vram olması düşündürtüyor 5070 ti ile fiyat farki fazla. 5060 ti ilede fps farkı çok fazla. 12gb vram normal oyun deneyimlerinde sıkıntı yaratmıyor ilerde ne olur bilmem ama 5070 kullananlar oyunlarda Ray tracing ve path tracing açınca vram yetiyormu söyleyebilirse çok iyi...
  20. sein.

4070 Ti Super Furmark Değerleri İyi mi??

2. El Kart alacağım 4070 ti super buldum furmark değerleri fotograftaki gibi ben bi sorun göremedim bilir kişiler bakip söylersede iyi olur. Aldığım kişi kartın 2. Kullanıcısı 2 3 haftalıkken almış kartı 2 yıl kullanmış 1 yıl garantisi var faturali kutulu bi sıkıntı yok gibi sizce?
Geri