Arama sonuçları: *

• Users: sein.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sein.

18 Yaş Altı Steamde Kullanılabilen Kart Önerisi

Henüz 18 e girmediğim için çoğu kart çok sıkı şekilde onay sistemi koyuyor şuan normalde hadi kart kullanıyorum ama onunda 18 yaş altı için 2750 tl gibi bir limiti var aylık steamde geçerli en azından aylık 5k limiti olan bir kart varmı acaba?
  2. sein.

5060 Ti ve İ5 10600 ile Stutter Yaşanırmı?

Zotac 5060 ti ekran kartı almayı düşünüyorum bu kullandığım işlemci ile sorun yaşarmıyım? sistemi yenileyecek param yok sadece ekran kartı yenileyeceğim mag b460 tomahawk anakart kullanıyorum 2K da kullanacağım
  3. sein.

Zotac 5060ti Modelleri Farkı Nedir Alınır mı?

Zotac 16gb 5060 ti gaming amp modeli ile gaming twin edge modeli farkı nedir arasında ne kadar fark var?
  4. sein.

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

5070 alacağım 12gb vram olması düşündürtüyor 5070 ti ile fiyat farki fazla. 5060 ti ilede fps farkı çok fazla. 12gb vram normal oyun deneyimlerinde sıkıntı yaratmıyor ilerde ne olur bilmem ama 5070 kullananlar oyunlarda Ray tracing ve path tracing açınca vram yetiyormu söyleyebilirse çok iyi...
  5. sein.

4070 Ti Super Furmark Değerleri İyi mi??

2. El Kart alacağım 4070 ti super buldum furmark değerleri fotograftaki gibi ben bi sorun göremedim bilir kişiler bakip söylersede iyi olur. Aldığım kişi kartın 2. Kullanıcısı 2 3 haftalıkken almış kartı 2 yıl kullanmış 1 yıl garantisi var faturali kutulu bi sıkıntı yok gibi sizce?
  6. sein.

2. El 20k Bandinda Ekran Kartı Önerisi

İ5 10600 ve b460 tomahawk kullanıyorum 2K monitör kullanıyorum normalde 5060 alacaktım kampanyali bulmuştum ama 8gb vram beni zora sokacağı için vazgeçtim şuanda 1660 süper kullanıyorum bunu satıp elimdeki parayi ekleyip 20 küsür fiyata bir şey arıyorum 4070 super vardı aklımda 21500 gibi bir...
  7. sein.

Sistem Parçalarım 5060 A Uygun Mu?

İ5 10600 B460 Tomahawk Güncel olarak 1660 Süper gaming x modeli kullanıyorum. Yeni nesil oyunlar oynayamadigim icin yenilemek istiyorum sistem alacak param yok. N11'de peşin fiyatına 9 taksitli 15600tlye gigabyte windforce max oc versiyonunu buldum. Beni üzer mi model? Ses konusunda şuanki...
  8. sein.

Max 5K Gaming Kulaklık Önerisi

Kullanım Alanı Oyun odaklı olucak fps oyunları oynuyorum ve oyun oynarken arkada sürekli müzik dinliyorum. yüksek sesli müzik dinlemeyi sevdiğim için ses seviyesi yüksek birşeyler olsun. mikrofonlu bir kulaklık arıyorum mümkün olduğunca az dip ses ve cızırtısı olan bir şey istiyorum ayrıca...
  9. sein.

Yeni 5070 GameGaraj sistemi iyi mi??

5070 koyulup diğer parçalardan kısılmış bir sistem ama genel olarak kötü bir sistem değil sanırsam ve parçaları ilerde değiştirebilirim Sistem nasıl ve değiştirirsem hangi parçalar değişmeli https://ty.gl/purvnegw4gtnc
  10. sein.

18k 2K için en uygun ekran kartı

Dostlar 2k monitör kullanıyorum 1660 super ekran kartı i5 10600 ve b460 anakartim var ve artık çoğu AAA oyunlari bırak 2k lowda 1080p low da bile acmakta zorlanıyorum 10k kadar elimde para var reşit değilim harçlıklarımı biriktiriyorum ve oyundan para kazanmaya çalışıyorum elimden geldiğince...
  11. sein.

9070XT Kullanıp memnun kalan varmı?

9070xt kullanıp sorun yaşayanlar varmış sanırım tam araştırmadım fakat kullanıp değerlendirebilcek birisi varsa yardımcı olabilirmi 5070 almayı düşünüyorum fakat benzer fiyatlara 9070xt var saf gücü ile birlikte multi frame gene gerek kalmıyor o yüzden 9070xt alırsam daha fazla para baymaya...
  12. sein.

5060 Ti 2K Segment Uygunmu?

dostlar 2k segmentte 5060 ti kullanmak istiyorum bütçeyi arttırabilisem daha üste geçicektim amd düşünmüyorum işlemci içinde 9600x gibi bi işlemci ile 7500x3d falan AAA tür oyunlarda çok farkettirirmi? 260hertz monitör kullanıyorum ve fps oyunları fazla oynamıyorum x3d işlemciler fps oyunları...
  13. sein.

5070'li Hazır Sistem Önerisi

Dostlar 5070li sistemlerin genel fiyatları arasında görüp bu gerçekten güzel bir fiyat performans ürünü dediğiniz bir sistem varsa paylaşmanızı rica edeceğim bir süredir sistemlere bakıyorum fakat öneride almak istedim şuan kafamda bi hazır sistem yok zaten bütçe biraz oynak olabilir ortalama...
  14. sein.

2K Monitör için 60K Sistem Tavsiyesi

Selamlar 2K monitör kullanıyorum, ona göre güzel bir sistem toplamak istiyorum. Piyasada çok seçenek var, kafam biraz karıştı o yüzden bilenlerden yardım almak istedim. Bütçe: max 60K civarı Kullanım: ağırlıklı oyun (2K çözünürlük) Hazır sistem de olur, parça parça da olur fark etmez. Ram...
  15. sein.

2K Çözünürlük için Stabil Sistem Önerisi

konuyu toplama bilgisayar olarak açtım maximum 60K bantlarında bi sistem dizmemde fikir verirseniz sevinirim Bilgisayar ağırlıklı olarak oyun için kullanılcak fakat ram olarak 32GB şart onun dışında size bırakıyorum Ekran kartı amd ve nvidia farketmez ikisi arasında tartışabiliriz fikirlerinizi...
  16. sein.

2K 5060 Tİ vs 9060XT 16GB

2K performansında rt olarak 9060xt 5060 ti a kıyasla fazla geri kalıyor diyorlar. Sistemde ağırlıklı olarak oyun oynayacağım ve kendi bilgisayarım üzerinden uzak masaüstü bilgisayarları açarak rdp wrapper ile birden fazla oyunda afk bırakacağım bu yüzdende nvidia kartlarını daha çok öneriyorlar...
  17. sein.

PC Sıfırladım yapmam gerekenler neler?

bilgisayarımı sıfırladım ilk olarak nvidia app i indirdim şuanda bekliyorum kurmam gereken birşeyler varmı acaba? normal duruyor şuan ama
  18. sein.

İ5 10600'e Ekran Kartı Önerisi

Dostlar sistemi yenilemeyi düşünüyorum güncel olarak i5 10600 işlemcim 1660Super 6gb ekran kartım ve msi b460 tomahawk anakartım var Aslında 5060 almayı düşünüyorum fakat işlemciyi değiştirmem gerekirmi emin değilim 2K Monitör kullanıyorum Eğer işlemciyi değiştirmem lazımsa 5060 ile...
  19. sein.

Ekranımda çizikler oluşmaya başladı

Monitörüm yeni daha alalı en fazla 1 yıl olmuştur asus tuf aqml1a modeli Dosya eki olarak bırakıyorum bu şekilde çizikler oluşmaya başladı ekranımda ilk günler lol oynarken oluyordu sadece şimdi tüm bilgisayarda olmaya başladı gittikçe de artıyor sorunu bilen biri yardımcı olabilirim driver...
  20. sein.

0 dan Elektro Gitar Öğrenmek

dostlar aşırı hevesim var çok hoşuma gidiyor elektro gitarlar fakat ciddi anlamda müziğe dair hiçbir şey bilmiyorum direkt 0 , başlasam zorlanırmıyım fazla mümkün olursa kurslara gitmeyide düşünürüm 16 yaşındayım
Geri