Arama sonuçları: *

1. B

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L mi MSI MAG CoreLiquid 240R V2 mi?

Bilgisayardımda uzun süredir hava soğutma kullanıyorum. Hem geçen yaz hem de son 1 haftada bilgisayarım aşırı ısınıp kapanıyor. Sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ama hangisi almam gerektiğinden pek de emin değilim. İki tane işlemcime uygun olan buldum ama hangisini seçeceğim bilmiyorum. Kasama da...
  2. B

Yardım GTA V(steam) tüm modları nasıl kaldırabilirim? (basitçe)

Eskiden GTA ya baya mod kurmuştum, sonra sıkılıp silmiştim. Steam cloud yüzünden geri gelecek mi, gelirse nasıl kaldırırım? (GTA Online oynamak istiyorum) (bunu yazarken oyun iniyor)
  3. B

Mikrofonumu nasıl çok sesli (basslı) yapabilirim?

Çok sesli, bass boosted mikrofon sesleri oluyor ya, onu yapmak istiyorum ama kötü mikrofonum yok. İnternetten biraz araştırdım ama tek yapabildiğim program kurmak. Devamını hiç anlamadım. Kurduğum Program: VoiceMeeter Banana
  4. B

Mavi Ekran WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

İki gün önce yazıcım için driver yüklerken yüklediğimi unutup rdr2 çalıştırdım, oynarken fazla ısınmadan dolayı bilgisayar kapandı. Driver'ı yükledim ama sonradan WHEA_UNCONTROLLABLE_ERROR alıp durdum. BIOS'a reset attım, güncelledim, tüm sürücüleri güncelledim, her ram'i çıkartıp tek ram...
Geri