Arama sonuçları: *

1. Lm10cucittini

Mühendislik için laptop önerisi

Merhaba makine mühendisliği öğrencisiyim hazırlık okuyorum bölüm için bi laptop almak istiyorum https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a15-r7-7435hs-32gb-ram-1tb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-144hz-dos-fa507nur-lp034-zi704-fiyati,767429240.html Fiyatı özelliklerine göre çok iyi...
  2. Lm10cucittini

30-40k laptop önerisi

Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  3. Lm10cucittini

40-50K laptop tavsiyesi

Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum
  4. Lm10cucittini

İŞLEMCİ SICAKLIK PROBLEMİ

Not:termal macun iki yıldır değişmedi fakat sadece termal macunun bu kadar farkediceğini düşünmüyorum fotoğrafta bu uygulama hariç bir şey açık değil (stok fan var intel core i5 12400f) fan temizliğinide yaptım fakat aynı fc26 açılırken 100 dereceyi görüyor
  5. Lm10cucittini

EKRAN KARTI VE İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Merhaba dün akşam oyun oynarken donmalar başladı msı afterburnerdan sıcaklıklara baktım ekran kartını ve işlemci 85-95 arası değişiyordu msı da fan hızı %0 gözüküyordu düzelttim sonrasında nvidianın programı fan hızını ayarlarken çakıltıklarını düşündüm ve sildim fakat sıcaklık değerleri yine...
  6. Lm10cucittini

TELEVİZYON ÖÖNERİSİİ

en az 55 inç bütçem 20-30k arası eğer gerçekten değer dediğiniz bir model varsa 35 e çıkabilirim panel türü farketmez teşekkürler şimdiden
  7. Lm10cucittini

ÇİFT MONİTÖR BAĞLAMAK

asus rog wg27acs monitörün kutu açılışını yaptım güç kablosu ve hdmı kablosunu ekran kartına bağladım sonrasında ayarlar>sistem>birden çok ekran>algıla dedim ama monitörü bağlayamadım yardımcı olur musunuz
  8. Lm10cucittini

PC KASA VE PSU ÖNERİSİ

Bütçem max 8k/beyaz/en az 750W psu Kasa ve psu bir olursa iyi olur ayrı ayrı almak isteniyorum
  9. Lm10cucittini

DÜZCE ÜNİVERİSTESİ YAZILIR MI

düzce üniveristesinde elektrik elektronik mühendisliği/mekatronik bölümlerini yazmayı düşünüyorum düzceyi değilde üniversite hakkında yorumlarını belirtirseniz memnun olurum (bu iki bölüm haricinde matematik bölümü okumak mantıklı mı)
  10. Lm10cucittini

Ev internetindeki problem

Telefon ev internetine bağlandığında insta tiktok vs gibi uygulamaları kullanabiliyorum ama safari youtube mail gibi uygulamalarda bağlantı yok problemi yaşıyorum ve bu sorun sadece kendi evimdeki internette yaşanıyor nasıl çözebilirim
  11. Lm10cucittini

İnterneti tam olarak kullanamıyorum

Telefon ev internetine bağlandığında insta tiktok vs gibi uygulamaları kullanabiliyorum ama safari youtube mail gibi uygulamalarda bağlantı yok problemi yaşıyorum ve bu sorun sadece kendi evimdeki internette yaşanıyor nasıl çözebilirim
  12. Lm10cucittini

BİLGİSAYAR MASA TAVSİYESİ

https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/ Kullanan varsa ürün ile ilgili görüşlerini söyleyebilir mi
  13. Lm10cucittini

Sağlam bilgisayar masası önerisi

bütçem max 4k beyaz 150x60 boyutlarında bi masa arıyorum (masaya monitör kolu takılıcak)
  14. Lm10cucittini

%60 klavye önerisi verir misiniz

mad 60 ve akko fun 60 arasında kaldım bütçemde bu fiyat bandında farklı öneriniz varsada düşünebilirim
  15. Lm10cucittini

OYUNCU KOLTUĞU ÖNERİSİ

Merhaba bütçem max 5 bin tl gri beyaz renkli yazın yakmıyacak bi koltuk arıyorum
  16. Lm10cucittini

Microsoft key satın alma

microsoft 10 pro key almak istiyorum ama nerden alıcağımı bilmiyorum
  17. Lm10cucittini

Monitör model tavsiyesi

[H3 id='ASUS+27+ROG+STRIX+XG27WCS+1Ms+180Hz+2K+GAMING+MONITOR+bu+modelin+24+in+halini+bulamadm+yardmc+olur+musunuz']ASUS 27" ROG STRIX XG27WCS 1Ms 180Hz 2K GAMING MONITOR bu modelin 24 inç halini bulamadım yardımcı olur musunuz[/H3]
  18. Lm10cucittini

24 inç monitör tavsiyesi

bütçem 10k civarı 2k 24inç curved bi monitör arıyorum
  19. Lm10cucittini

Asus ROG Strix XG27UCS

Bu modelin curved halini aradım ama bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
  20. Lm10cucittini

İKİ MONİTTÖR ARASINDA KALDIM

[H3 id='Samsung+27+Odyssey+G65B+Curved+ve+ASUS+ROG+STRIX+XG27WCS']Samsung 27 Odyssey G65B Curved ve ASUS ROG STRIX XG27WCS [/H3]
Geri