Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde...
Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde...
[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27ACS']Asus ROG Strix XG27ACS[/H3]
Hocam 7 aydır bu modeli kullanıyorum belki forumdaki arkadaşlar daha mantıklı bir model fikride...
Hocam aynı model değil ama north bayounun bi modelini kullanıyorum iki monitörümde 7 aya yakındır herhangi bir problem yaşamadım gayet kaliteli hissettiriyor
Ne demek, sadece işi yaparken dikkat etmen gereken birkaç püf nokta var. İşlemciyi güzelce temizlemek için kuru peçete kullanman yeterli olur ama tavsiyem...
Fanı açtığınız zaman macun sürmeden kapatırsanız gene ısınır hava boşlukları olacağı için ve üzerindeki macun muhtemelen kurudu şuan
Hayırlı olsun mx 4...
2 yıla yakındır kullanıyordum hocam yeni topladığım bi sistem değildi geçen akşam kulaklıkta müzik çalıyordu çıkardığımda aşırı yüksek ses geldiğini...