Merhaba makine mühendisliği öğrencisiyim hazırlık okuyorum bölüm için bi laptop almak istiyorum
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a15-r7-7435hs-32gb-ram-1tb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-144hz-dos-fa507nur-lp034-zi704-fiyati,767429240.html
Fiyatı özelliklerine göre çok iyi...
Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum
Üniversite ve oyun için istiyorum şuan hazırlığım seneye makine müh. Başalayacağım hem derslerde içimi görse depolaması olsa güzel olur oyun olarak genelde fifa ve hikayeli oyunlar oynuyorum
[H3 id='Asus+ROG+Strix+XG27ACS']Asus ROG Strix XG27ACS[/H3]
Hocam 7 aydır bu modeli kullanıyorum belki forumdaki arkadaşlar daha mantıklı bir model fikride verebilirler IPS panel olduğundan biraz ışık sızması mevcut sadece harici gayet memnunum
Hocam aynı model değil ama north bayounun bi modelini kullanıyorum iki monitörümde 7 aya yakındır herhangi bir problem yaşamadım gayet kaliteli hissettiriyor
2 yıla yakındır kullanıyordum hocam yeni topladığım bi sistem değildi geçen akşam kulaklıkta müzik çalıyordu çıkardığımda aşırı yüksek ses geldiğini farkettim fandan yan monitörden uygulamayı açtım 95 dereceyi görünce altf4 attım fanı temizleyip tekrar taktım temizlikten öncede yaşadığım bir...
Not:termal macun iki yıldır değişmedi fakat sadece termal macunun bu kadar farkediceğini düşünmüyorum fotoğrafta bu uygulama hariç bir şey açık değil (stok fan var intel core i5 12400f) fan temizliğinide yaptım fakat aynı fc26 açılırken 100 dereceyi görüyor