Laptop Powerbank Şarj Problemi

Reaksiyon skoru
90

bu powerbank bugün elime ulaştı evdeki herhangi bir şarj adaptörü ile şarj etmeye çalıştığımda şarjının yükselmediğini aksine düştüğünü gözlemledim bu adaptörün yetersizliğinden mi kaynaklanıyor yoksa powerbank ile ilgili bir sorun mu var (denediğim adaptör samsung marka telefon şarj adaptörü)

Output olarak mı algılamış adaptörü o nasıl saçmalık öyle, şarjı azalıyor bir de :D

Ne olur ne olmaz input portlarına bağladığınızdan emin olun demek isterim. Cihazdaki type-c girişi ve dahili iki type-c çıkışlı kablodan şarj olabiliyormuş. Type-a girişine takarsanız sadece şarj edebiliyor. Kutusunun arkasında tüm bilgileri yazmışlar. Farklı adaptörle denemeden arızalı da denemez, o nedenle testlerinizi yapın, sorunlu olduğundan emin olunca iade edin veya garanti servisine yollayın yenisini yollasınlar.

Son düzenleme:
Output olarak mı algılamış adaptörü o nasıl saçmalık öyle, şarjı azalıyor bir de :D

Ne olur ne olmaz input portlarına bağladığınızdan emin olun demek isterim. Cihazdaki type-c girişi ve dahili iki type-c çıkışlı kablodan şarj olabiliyormuş. Type-a girişine takarsanız sadece şarj edebiliyor. Kutusunun arkasında tüm bilgileri yazmışlar. Farklı adaptörle denemeden arızalı da denemez, o nedenle testlerinizi yapın, sorunlu olduğundan emin, olunca iade edin veya garanti servisine yollayın yenisini yollasınlar.
hocam hem ürünü alırken hemde şimdi siz yardımcı oldunuz sağolun vallaha adaptörün gücü yetersizmiş sanırsam evde farklı bi kaç adaptör denedim en sonunda uygun olanı buldum sorunsuz şarj oluyor şuan teşekkürler yanıt için

Geri