Laptop Bataryası ve Powerbank

Reaksiyon skoru
90
bi laptop aldım modeli bu h

ttps://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-17irx10-83jh00cktr-i7-13650hx-32gb-1tb-ssd-rtx5060-8gb-tgp-115w-17-3-ips-165hz-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000FRJ57F?magaza=Techburada

HX işlemci ve bataryasının 60wh olmasından ötürü prizde değilken şarjı su gibi azalıyo genel olarak prizde kullanacağım ama derslere götürmek istediğimde 1 saat civarı dayanacağından birde beni 1 saat daha idare edebilmesi için bir powerbank almayı düşünüyorum aklımdaki model bu

sizce işe yarar bir model mi yoksa 4.5k civarında bunu alırsan daha iyi olur diyeceğiniz modeller var mı

şimdiden teşekkürler

4k verecekseniz şu an bu model daha güncel olduğu için bunu tercih edin derim. 25000 mah da uçakta kullanıma uygun en yüksek kapasite zaten. UGREEN de bayağı güvenilir marka. Bence ucuz alternatifler yerine güvenilirliğe para vermek böyle şarj ürünlerinde önemli. Premium ile 4.029,35 TL imiş. İndirim biterse daha mantıklı seçenekleri araştırmak daha doğru olacaktır.

Fiyat düşürmek adına kapasiteden biraz kısıp bu model de düşünülebilir. İndirimle 2.989,35 TL : https://www.hepsiburada.com/ugreen-...-hizli-sarj-powerbank-55365b-pm-HBC0000DAR7M8

Ayrıca şarj sürenizi uzatmak adına throttlestop gibi uygulamalar veya farklı yöntem varsa onlarlar cpu turbo boost u iptal etmek bayağı tasarruf sağlayacaktır.

4k verecekseniz şu an bu model daha güncel olduğu için bunu tercih edin derim. 25000 mah da uçakta kullanıma uygun en yüksek kapasite zaten. UGREEN de bayağı güvenilir marka. Bence ucuz alternatifler yerine güvenilirliğe para vermek böyle şarj ürünlerinde önemli. Premium ile 4.029,35 TL imiş. İndirim biterse daha mantıklı seçenekleri araştırmak daha doğru olacaktır.

Fiyat düşürmek adına kapasiteden biraz kısıp bu model de düşünülebilir. İndirimle 2.989,35 TL : https://www.hepsiburada.com/ugreen-...-hizli-sarj-powerbank-55365b-pm-HBC0000DAR7M8

Ayrıca şarj sürenizi uzatmak adına throttlestop gibi uygulamalar veya farklı yöntem varsa onlarlar cpu turbo boost u iptal etmek bayağı tasarruf sağlayacaktır.
Dönüşünüz ve önerdiğiniz diğer modeller için çok teşekkürler <3

Geri